Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SKODA YETI- התרשמות כללית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היו לי רנו אקספרס , פיזו פרטנר , סיטרואן ברלינגו , פיזו 307 , סיטרואן C4 וC4 פיקאסו מספיק ..

באף אחד מהם לא היו בעיות מיוחדות .

פנס לפיגו פרטנר אחורי 150 ש"ח , פנס למאזדה 323 1500 ש"ח .

אתה חי בלה לה לנד.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה חי בלה לה לנד.

לא הוא לא, אבל אתה כן.

מנסיון ארוך שנים עם צרפתיות , מחירי החלפים לא יקרים מהמקבילים של אילו מיפן.

אבל לכתוב משפט סתום זה הכי חכם, היה לך צרפתית פעם ?

יש לך נסיון כמו של זה אשר כתב את התגובה וזכה למשפט המחץ ממך ?

לא נראה לי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לא הוא לא, אבל אתה כן.

מנסיון ארוך שנים עם צרפתיות , מחירי החלפים לא יקרים מהמקבילים של אילו מיפן.

אבל לכתוב משפט סתום זה הכי חכם, היה לך צרפתית פעם ?

יש לך נסיון כמו של זה אשר כתב את התגובה וזכה למשפט המחץ ממך ?

לא נראה לי.

אתה קראת בכלל מה שהוא כתב? פנס אחורי של פרטנר 150ש''ח ופנס אחורי של 323 1500ש''ח, ב1500ש''ח אתה יכול לקנות זוג פנסים ל323 וב150ש''ח אתה תקנה אולי תקנה רק וינקר לפרטנר. לצערי היתה לי צרפתיה. בקרסו ולובינסקי המחירים ממש לא זולים

פורסם

טוב בהמשך לשרשור שלך גם אני בעל ייטי חדשה עם 4000 ק"מ 1.2 TSI רציתי לשאול אותך לגבי צריכת דלק לי יוצא משהו כמו 1:10 ולא מעבר לזה כאשר הנסיעה היא העיקר בתוך העיר מבחינת מיכל דלק יש 60 ליטר אני ממלא תמיד שהמחוג מגיע לקו האדום כלומר יוצא משהו כמו 520 ק"מ ומשהו כמו 1:10 כמה ק"מ יוצא לך על מיכל דלק

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
טוב בהמשך לשרשור שלך גם אני בעל ייטי חדשה עם 4000 ק"מ 1.2 TSI רציתי לשאול אותך לגבי צריכת דלק לי יוצא משהו כמו 1:10 ולא מעבר לזה כאשר הנסיעה היא העיקר בתוך העיר מבחינת מיכל דלק יש 60 ליטר אני ממלא תמיד שהמחוג מגיע לקו האדום כלומר יוצא משהו כמו 520 ק"מ ומשהו כמו 1:10 כמה ק"מ יוצא לך על מיכל דלק

נסיעה בעיר תמיד תתבטא בצריכת דלק גבוהה יותר. 1:10 בעיר זה מצויין. יש מכוניות שלא מגיעות לזה בכביש פתוח.

• תוכן חדש...