Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני חניה קדמיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי, חיישנים קדמיים זה מיותר. אתה תתעסק יותר בלכבות ולהדליק אותם, מאשר תשתמש בהם באמת. קח בחשבון שבמידה והם מופעלים, כל עצירה ברמזור/ צומת תהיה סיוט.

נכון, בגלל זה מומלץ להתקין מצלמה במיוחד ברכב בעל פגוש נמוך.

מנסיון אישי מאד עוזר ומונע מקרים לא נעימים.

אני לא רואה סיבה לחיישנים מקדימה, אלא אם כן אתה אישה ;)

מעניין, אבל לשני הרכבים שלי יש מצלמה קדמית ואחורית.

צא מהסרט, הגברים אפילו יותר גרועים!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הן דופקות את הרכבים גם שיש עליהם חיישנים...זה מניסיון תאמין לי..:-)

צודק 100%!!!

הנשים משפשפות את הרכבים בחניה, זה אנחנו שבאגו המנופח שלנו עושים לרכבים טוטל-לוסט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

רכשתי השבוע יאריס חדשה,החרטום שלה בשיפוע תלול ולא מספיק נוח לחניה (לא רואים את קצה האוטו)

אני מחפש פתרון לחיישני חניה קידמיים

הנושא עלה בפורום מזמן ולדעתי יש היום פתרונות מתקדמים יותר ואולי לא יקרים

יש למשהו המלצה מה לעשות?

פורסם

גם קרוב משפחה שלי התעניין בדבר כזה, משום שברכב שלו הוא לא ידע להעריך נכון את המרחק שיש לו (למרות זאת הוא נקט בכל אמצעי הזהירות והתמרונים שהיה צריך), אז הלכנו לחבר שמתקין בין היתר חיישני רוורס, אבל התקנו את זה בפגוש הקדמי, וכל פעם שמעבירים לניוטרל החיישנים נכנסים לפעולה.

אני לא רואה מה הבעיה בדבר כזה, הרי גם ככה בחניה אתם מעבירים מ R ל D או ההפך, אז אפשר רגע להשאיר את מוט ההילוכים על ניוטרל ולראות כמה מרווח באמת יש. ואם אתם רוצים לשים את האוטו בניוטרל בלי החיישנים, אפשר להעביר לפארקינג וזהו.

דעתכם?

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם

ברכב שלי יש חיישנים מקוריים גם מלפנים ולדעתי זה מאד נוח, אני נעזר בזה ונהנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הן דופקות את הרכבים גם שיש עליהם חיישנים...זה מניסיון תאמין לי..:-)

אני זוכר שראיתי אישה מבוגרת עם לקסוס LS600HL מנשקת מקדימה מאזדה 3 מסכנה אפילו שיש לה חיישנים מקדימה.

פורסם

אני לא בטוח אבל אני מקווה שלפחות קמצוץ מהאנשים/נהגים פה יודעים כי הפגושים הם לא רק בשביל היופי, זה לא אומר שצריך לדפוק את הרכב בכל חנייה אבל קורים מקרים, גם לי קרה שדפקתי את הטמבון מאחורה בנגרר בשעת לילה מאוחרת, מבעס אבל לא קרה כלום מלבד שפשוף קטן, נזהרים ותמיד אפשר לצאת מהרכב ולקחת פרופורציה של המרחק, אני עושה את זה תמיד במבט מהיר לפני שאני יוצא מפנייה ומקומות צפופים, אני מבין חיישנים מאחורה אבל מקדימה הם מיותרים כי ניתן לדעת עם יהיה מגע ברוב המקרים ובמידה וחושבים שזה קרוב מדי נוסעים לאחור או יוצאים ומתסכלים.

פורסם
גם קרוב משפחה שלי התעניין בדבר כזה, משום שברכב שלו הוא לא ידע להעריך נכון את המרחק שיש לו (למרות זאת הוא נקט בכל אמצעי הזהירות והתמרונים שהיה צריך), אז הלכנו לחבר שמתקין בין היתר חיישני רוורס, אבל התקנו את זה בפגוש הקדמי, וכל פעם שמעבירים לניוטרל החיישנים נכנסים לפעולה.

אני לא רואה מה הבעיה בדבר כזה, הרי גם ככה בחניה אתם מעבירים מ R ל D או ההפך, אז אפשר רגע להשאיר את מוט ההילוכים על ניוטרל ולראות כמה מרווח באמת יש. ואם אתם רוצים לשים את האוטו בניוטרל בלי החיישנים, אפשר להעביר לפארקינג וזהו.

דעתכם?

ה"חבר" עשה מעשה לא חכם בדיוק מהסיבות שציינת, ובגלל זה עושים מפסק נפרד לחיישנים הקדמיים, שלא ישגעו אותך כל הזמן, ותוכל להפעיל אותם רק במקרה הצורך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...