Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 13-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן יכול ליהיות, ראיתי בעוד כמה מקומות על האוטו ואמרו לי שהוא קצת בעייתי.

אבל מצד שני, אמרו לי שהרנו קליאו (האוטו שיש לי עכשיו) גם די בעייתי ולא אמין אבל האוטו שלי במצב

מצויין ונוסע בלי שום בעיות, זה הכל קשור למצב של האוטו אז אולי בכל זאת אני ילך לבדוק את האוטו.

חשבתי גם אולי על איביזה 3 דל' איך האוטו?

תודה.

פורסם

עדיפה על המגאן,ב2002 יש לה גם 4 כוכבי בטיחות,1600 ידנית מתקבל גם רכב די זריז.

קליאו שלך אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עדיפה על המגאן,ב2002 יש לה גם 4 כוכבי בטיחות,1600 ידנית מתקבל גם רכב די זריז.

קליאו שלך אוטומט?

האיביזה עדיפה על המגאן?

כן הקליאו אוטומט.

פורסם

אני ישבתי בשתיהן התרשמות שלי היא שהחומרים טובים יותר,העיצוב עצמו במגאן ניראה עשיר יותר,באיביזה זה גרמני קר אבל אפקטיבי.

מבחינת אמינות האיביזה והחלקים שלה זה בעצם פוולסוגן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי, תודה!

עכשיו הוספתי להתלבטות שלי גם פולו 16V,

אני באמת יבדוק כמה רכבים ואני יראה מה הכי עדיף בשבילי.

ואני אשמח לעוד הצעות :wink:

פורסם

גרמניות ישנות, כמו גם צרפתיות, יכולות לעשות המון בעיות אם לא תמיד טופלו בצורה הטובה ביותר, או היו שמורות במיוחד.

זו היא רק דעתי. הדבר נכון פי 20 כשמדובר ברכבים שצעירים אוהבים (מראה ספורטיבי)... ואתה יכול לנחש לבד את הטיפול שקיבל רכב של צעירים.

בתקציב הנ"ל הייתי מחפש רק יפניות, כמו שכבר הצעתי קודם.

Honda civic EJ6

פורסם
גרמניות ישנות, כמו גם צרפתיות, יכולות לעשות המון בעיות אם לא תמיד טופלו בצורה הטובה ביותר, או היו שמורות במיוחד.

זו היא רק דעתי. הדבר נכון פי 20 כשמדובר ברכבים שצעירים אוהבים (מראה ספורטיבי)... ואתה יכול לנחש לבד את הטיפול שקיבל רכב של צעירים.

בתקציב הנ"ל הייתי מחפש רק יפניות, כמו שכבר הצעתי קודם.

תודה אלכס!

האמת שבגללך ובגלל ארנולד הייתי נעול על הסיוויק (כניראה שזה האפשרות ההכי טובה אם אני מוצא אחת במצב טוב) אבל חיפשתי אפשרויות אחרות,

אולי אני בסוף באמת ילך על הסיוויק, אני ימשיך לחפש ואם אני ימצא את אחד הרכבים האלה במצב טוב אני יבדוק אותו

ויראה מה יהיה הכי טוב בשבילי.

פורסם

תראה סהר, אתה יכול לחפש אוטו אירופאי, זה שיש המון בעיתיים לא אומר שכולם חרא. יצא לי לראות צרפתיות שעברו 220K ק"מ והפגינו אמינות מצוינת. כנ"ל הקליאו שלך.

פשוט אתה לא במצב שאתה יכול להוציא מאות שקלים על תיקונים לא צפויים במוסך. ולא הייתי לוקח סיכון כזה.

זה לאו דווקא אומר שבסיוויק או בקולט הכל 100% פיקס, תמיד יכולות לצוץ תקלות כשמדובר ברכבים כאלה ישנים, פשוט הם עמידים יותר להתעללות והזנחה, והחלפים שלהם זולים יחסית.

לכן אתה לא חייב להינעל על סיוויק, אתה יכול גם בהזדמנות לחפש גם קולט ידנית... 115 כ"ס עד שנת 96, מ97 יש 90 כ"ס, כמו סיוויק האצ'באק.

היא כמו הסיוויק מבחינת קהל היעד, ילדים, ערסים ובני דודים, המון ידיים וק"מ. אבל גם עכשיו ביד 2 יש כאלה שהייתי מרים אליהם טלפון.

בכל מקרה, בהצלחה.

Honda civic EJ6

פורסם

למה שלא תחפש לך VOLCANE ZX ?

אם תמצא אחת שמורה ,לך על זה ישר .

אוטו אמין ע''פ התגובות בפורום וע''פ מה ששאלתי אנשים .

תריץ חיפוש .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

מה לגבי פולו 16v ידנית? ראיתי מכוניות עם קילומטר די נמוך ושנתון יחסית גבוה 97-98.

או איביזה 3 דלתות.

איזה אוטו עדיף? לפי מה שראיתי הפולו עדיפה, תקנו אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...