Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 13-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו נחמד ידני בתקציב של סביבות ה13-15K

בנתיים חשבתי על הונדה סיוויק (93-95)

דווקא מצאתי אחד די טובה 94 עשתה 196000 ויד 4

ויש עוד כמה אופציות שאני מעדיף לא להתקרב אליהם (מנוע אחרי 250K)

איזה עוד אפשרויות טובות יש לי חוץ מסיוויק?

אני ינהג באוטו כל יום איזה 20 קילומטר ואני לא מחפש משו מיוחד אני נוסע לעבודה וחוזר ולא צריך שיהיה אוטו גדול מידי

חשוב שייסחב בעליות קשות כי יש לי הרבה כאלה בדרך לבית ושיהיה יפה

תודה! סהר

פורסם

הייתה לי עכשיו מאזדה 323 שנת 92, עלתה 6K ונסעה כמו גדולה, עד שנגנבה. בתקציב כזה תחפש טוב, תמצא מציאה ותשאיר כמובן קצת בצד ליישורי קו ותיקונים.

פורסם
הייתה לי עכשיו מאזדה 323 שנת 92, עלתה 6K ונסעה כמו גדולה, עד שנגנבה. בתקציב כזה תחפש טוב, תמצא מציאה ותשאיר כמובן קצת בצד ליישורי קו ותיקונים.

ומה לגבי סיוויק? יש להונדה מנועים ממש טובים ודי הרבה המליצו לי עליה

אבל לא יודע למה פה בפורום פחות ממליצים עליה.. יש איזה סיבה מסויימת לזה?

אני רוצה להתקדם ברמה ולא להישאר עם אוטו שקצת יותר חזק מהרנו קליאו (96) שיש לי

פורסם

לסיוויק מנוע מאוד חזק,כך יהיה קשה למצוא משהו שמור בגלל שהרכב כבר ישן,והרבה צעירים אוהבים אותו,אני הייתי מציע לך לקנות רכב יותר חדיש,למשל בלנו,יונדאי אקסנט עם מנוע 1500 מתקבל רכב די זריז,323 כמו שאמרו פה תקבל בכמה שנים רכב יותר חדש מההונדה,טיוטה טובה אך גם תמצא כזאת בשנתון של הסיויק,ניסמן אלמרה גם אופציה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק הבעיה ב323 שאין ידניות בשנתון הזה 97+

ואפשר למצוא סיוויק טובה אם מחפשים הרבה.. אני מצאתי כמה די טובות

פורסם

אתה נמשע די נעול על הסיווק.

אז קצת קשה לך לשמוע עוד דעות, וזה בסדר.

חפש טוב, שהיה בהצלחה, בכל מקרה אל תאמין ישר לבעל הרכב שכל האאא 9 ידיים הם במשפחה, מתוך ה 4-9 ידים די בטוח שהיא עברה התעללות.

ושוב בהצלחה

פורסם
לסיוויק מנוע מאוד חזק,כך יהיה קשה למצוא משהו שמור בגלל שהרכב כבר ישן,והרבה צעירים אוהבים אותו,אני הייתי מציע לך לקנות רכב יותר חדיש,למשל בלנו,יונדאי אקסנט עם מנוע 1500 מתקבל רכב די זריז,323 כמו שאמרו פה תקבל בכמה שנים רכב יותר חדש מההונדה,טיוטה טובה אך גם תמצא כזאת בשנתון של הסיויק,ניסמן אלמרה גם אופציה מעולה.

אין מה להשוות בלנו או יונדאי אקסנט (!?!?) להונדה סיוויק.

ראית פעם איך נראית דלת של בלנו מבפנים? זו חתיכת פח על גלגלים... אני כבר לא מדבר על אקסנט (נסה למצוא אחת עם דשבורד שלם... הם נמסים בשמש...).

הרכב היחיד פה שמתקרב לרמה של סיוויק הוא קורולה ידנית, שקשה מאוד למצוא.

לנטרה ידנית היא גם רכב די טוב, רק שאין כמעט ידניות, והרוב מוזנחות.

אתה יכול גם לחפש קולט או סופר לנסר ידניות (הרוב של ערסים או בני דודים). גם הן לא באותו קו עם סיוויק, אבל רכבים די זריזים.

Honda civic EJ6

פורסם

אני יודע שסיוויק הרכב טוב,אך בתקציב נמוך לדעתי,תצריך להסתכל מעבר לגימור הדלק,שגם זה לא שהסיוויק זה לקסוס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו ספייס תשרוד עליות לא?

אני נהנה מאחת כזאת והיא סוחבת יפה..

אחלה רכב וחסכוני

הונדה / 323 סוחבות אבל גם סוחבות תחנת דלק

פורסם

סחוב,אבל להסוויק יהיה הרבה יותר קל.

פורסם

מה לגבי רנו מגאן קופה, איך האוטו?

האוטו ניראה די טוב והמחיר שלו לא בשמיים,

ואין לי בעיה להעלות את התקציב קצת אם צריך.

פורסם

לדעתי קשה יהיה למצוא רכב שמור,זה רכב "ספורט",ולכן או יד גבוהה או רכב קרוע,דבר שני אין הרבה כאלה למחירה,לדעתי חפש משהו סטנדרטי בכזה מחיר.

פורסם

תריץ עליה חיפוש בפורום.

קשה ליפול על אחת אמינה, הרוב בעייתיות, ויש המון אצל ילדים שעושים שטויות.

בתקציב נמוך כמו שלך, חבל ליפול על רכב שהאמינות שלו מוטלת בספק (ברכב כה ישן ומשומש זה תמיד ככה, אבל פה בדגם הזה במיוחד).

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...