Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מישהו יכול להגיד לי מה מחיר שירות הטלפון בהוט? ל1,000 דקות? אולי STIO?

samg
שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מנוי של הוט, יותר מידיי שנים.

עכשיו המנוי כולל חבילת דאבל. טלויזיה ואינטרנט, בהתחייבות לעוד חצי שנה לערך. בנוסף אני מנוי גם על שרות הטלפון שלהם, ללא התחייבות. 1,000 דקות, ב39 ש"ח. בכל אופן זה היה המחיר, עד לפני חודשיים. כי בחודשיים האחרונים הוא עודכן ל44 ש"ח.

כמובן, לא קיבלתי אף התראה או מידע לגבי הכוונה להעלות את המחיר. לפני חודש, (בחשבונית של אוגוסט,שאותה אני רואה רק דרך הממיר, כי מיוזמתם הם החליטו להפסיק לשלוח לי חשבוניות בדואר) נכנסתי לאתר של "הוט" ואני רואה שמופיע שם המחיר הישן, 39 ש"ח. לחבילה שאני מנוי אליה, המוזכרת למעלה.

התקשרתי לשירות הלקוחות ולאחר בדיקה, נאמר לי שזה המחיר החדש, שהם גובים על אותה החבילה. באותה הזדמנות חידשתי את משלוח החשבוניות בדואר והובטח לי לעדכן את האתר בהתאם.

חודש עבר. כמובן לא בוצע דבר באתר ואפילו עידכנו באתר מבצע נוסף ב9,90 ש"ח ל3 חודשים ראשונים, ללקוחות חדשים ולאחר מכן 39 ש"ח לחודש. שוב שיחה עם שירות הלקוחות, שוב, הפקידה הרוסייה הנחמדה בודקת. הפעם נאמר לי שהמחיר של 39 ש"ח זה ללא מע"מ :roll: ו44 זה כולל מע"מ. חשבתי שהמע"מ עומד על 16%. כנראה טעיתי. שוב, אמרתי שבאתר כתובים דברים אחרים. נאמר לי שזה המחיר ושהם יעדכנו את האתר, שוב.

אז אני פונה אליכם, זה ממש לא עניין של ה5 ש"ח האלה. זה עניין של עיקרון :-)

אין לי חוץ מזה דבר רע להגיד על "הוט", באמת. חוץ מזה שאין ממש מה לראות בטלויזיה ושהאינטרנט והטלפון של בזק היה יותר אמין. אבל מתי שזה עובד כ95% מהזמן, זה עובד. אין כלכך הבדל ביניהם, למען האמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד לתאריך 1.7.11 מחיר שירות הטלפון ללקוחות עם אינטרנט אכן היה 39 ש"ח לחודש כולל מע"מ. למבצע קוראים "דבר אקסטרה", ובמסגרת המבצע מקבלים 1000 דקות שיחה לרשת נייחת.

מהתאריך הנ"ל בוצע עדכון מחירים לפי עדכון המדד, החברה הודיעה ללקוחות דרך החשבונית של הטלפון (בחודש 6/2011), בטלוויזיה בערוץ HOT3 בפס המידע, בשקופית בערוץ 600, באתר האינטרנט וכמו כן גם בעיתונות היומית במשך כמה ימים.

לגבי החשבוניות תוכל לצפות בהם בערוץ 202 (חודש נוכחי וחודש אחורנית), באתר האינטרנט באזור האישי וגם כמובן בדואר כפי שביקשת. גם אם לקוח חדש מקבל את המבצע של 9.90 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים כמו שראית באתר, יישלם בכל מקרה לאחר מכן 44 ש"ח לחודש במידה ויש לו אינטרנט, במידה ואין לו יישלם 64 ש"ח (המחירים כוללים מע"מ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...