Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מוסטנג חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני פונה פה אליכם אחרי שדיברתי עם משרד התחבורה ופורד ישראל ועדיין לא קיבלתי תשובה מספיק טובה.

אחרי שדיברתי עם פורד ישראל הבנתי שהם לא מבצעים ייבוא לרכב המוסטנג, כניראה כל סוגי המוסטנג.

והם הפנו אותי למשרד התחבורה ליראות אם זה אפשרי לייבא רכב שכזה (אני יודע שיש לא מעט בארץ, מה שאומר שזה אומר להיות אפשרי).

פניתי למשרד התחבורה, והכי הרבה שהם יכלו לעשות זה להגיד לי את התקנים שהרכב צריך לעמוד בהם במידה ואני רוצה לעשות לו ייבוא אישי. ככשאלתי על מוסטנג, הם ידעו מה להגיד לי כי הם לא יכולים להיות ספציפיים לגבי רכבים, ורק באתר שלהם אפשר להשיג יותר פרטים, אבל זה מאוד מסובך שם וגם באתר הם לא יכולים להיות ספציפיים.

אז רציתי את תשובתכם, האם ניתן לייבא לארץ פורד מוסטנג חדשה כמובן מארה''ב, דגם השלבי או הGT (פרימיום או לא זה לא משנה ביינתים, העיקר האופציה).

ממש תודה, וסליחה על החפירה :)

פורסם

ככל הזכור לי הבעיה עם יבוא של הרכב הזה הייתה התקינה של תאורת הדרך של הרכב, מה שכביכול כבר למהווה בעיה כי אושרה התקינה האמריקאית בישראל.

בהצלחה!

פורסם

בעיקרון אפשר ליבא.

אם אתה רציני פנה למתווך (אמין !! בדוק קודם האחריות עליך), העמלה שתשלם לו שווה את חסכון כאב הראש.

אפשרות נוספת- קנה יד שניה ממישהו שיבא. השוק מוצף והקונים לרוב לחוצים למכור (קשה למכור רכב כזה).

פורסם

אוקיי, אני לא מתכנן עכשיו אבל יותר מאוחר.

אבל אני מתחיל להתעניין כבר מעכשיו כדי שלא יהיו בעיות.

תודה על העזרה!

פורסם

חדשה?

אני בדיוק נזכרתי שבמשרד התחבורה דיברו על רמת זיהום אוויר מקסימלית, ואני לא בטוח שהמוסטנג עומדת בתקן הזה...

פורסם

הנהלים החדשים לגבי הפנסים המותרים ביבוא הפכו את החיים להרבה יותר קלים.

ניתן ליבא מוסטנג חדשה, אנחנו הבאנו GT לפני כמה חודשים.

תעשה לעצמך טובה ואם אתה מביא, תביא עם פנסי הלוגן, לא קסנון. הקסנון לא עומדים בתקן החדש הואיל ואין להם מערכת ייצוב אוטומטית.

• תוכן חדש...