Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאוכל לכלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מאכיל את הכלבה שלי באקאנה!

מזון מעולה במחיר יחסית שפוי. (כ18 ש"ח לק"ג).

בהבדל של כ1-1.5 ש"ח לק"ג, הוא משתלם הרבה יותר מכל מזונות ה"סופר פרימיום" שמוכרים בארץ.

עודד.

נ.ב

את האקאנה אני קונה מבחור בשם בן 057-7853275

עושה משלוחים לכל הארץ.

מתחייב לזכות במקרה שהאוכל לא מתאים לכלב.

בקיצור מומלץ!

http://www.benhahayot.co.il/

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
מבין מי שזה מעניין אותו וטורח לקרוא וללמוד. באופן כללי, וטרינר לא מבין כלום בתזינה אלא אם לאחר הלימודים הוא טורח להשקיע בללמוד את הנושא.

לצערי רובם מזנקים על קיצור הדרך וממליץ על אחד מהשניים:

1. מי שנותן לו בסוף החודש את הצק השמן ביותר (נוהג נפוץ ביותר בתחום).

2. המזון הרפואי שהוא מוכר.

לא שבחנות חיות זה אחרת אבל צריך להבין שמי שמחפש אטיקה אצל רופא וטרינר כנראה לרגע התבלבל וחשב שהוא אצל רופא המשפחה שלו ולכן גם בחנות החיות וגם אצל הוטרינר חשוב לבחור בקפידה את המקצוען ולא את זה שאצלו "הכי זול".

בעיקרון, ההסבר של BITLA נכון וממצא, כל אחד מאיתנו יכול ב 5 דקות של השקעת תשומת לב לעניין לדעת בעצמו אם מדובר במזון טוב ואיכותי או בזבל.

חשוב לציין שאקנה/ אוריג'ן/ גו ונאו הם באמת המזונות הטובים בארץ אבל הם יקרים להחריד!

335 ש"ח זה הרבה כסף ולדעתי המקצועית, אפשר בהחלט ללכת על מזונות יותר פשוטים שעדיין יהיו מעולים לכלב ויהיו קצת יותר עדינים לכיס.

סתם לדוגמא, אני עכשיו מאכיל את 3 הכלבות שלי עם בוש הוליסטי, המשקל הוא 13.5 ק"ג, המחיר 269 ש"ח.

שימו לב שאין דגנים, אין תירס, אין גלוטן וכל הרכיבים הם ממקור אורגני.

הנה רשימת הרכיבים:

Ingredients:

Fresh poultry meat (min. 26 %), millet (min. 20 %), potato (dehydrated, min. 20 %), fresh poultry meat meal, liver (dehydrated), poultry fat, trout meal, powdered egg (dehydrated), yeast (dehydrated), tomato paste (dehydrated), chicoree powder, celery (dehydrated), fish oil, peas, linseed, carrots (dehydrated), cellulose fibres, dicalcium phosphate, apples (dehydrated), sodium chloride, cranberry (dehydrated), bilberry (dehydrated), meal of sea algas, mussel powder (NZ) green lipped mussel extract max. 0.25 % (nutritionally supports formation and function of cartilage), blooms of marigold (dehydrated), yucca extracts (dehydrated).

המחיר שלך לקילו זה 20 שקלים. אקנה 18 קילו עולה 18 שקל לקילו, אתה עדיין משלם יותר לקילו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ליביאור מאמר בשבילך :)

http://www.pinat-hay.com/anti-vet.htm

חזרה לנושא, אני מאכיל באוריג'ן, בהחלט מזון מומלץ, באתר שלהם הם מתלהבים מהעובדה שאוריג'ן זכה במזון השנה במשך 4 שנים ברצף.

למי שמתכוון להאכיל באוריג'ן או אקנה, אני ממליץ ליצור קשר אם שמעון 0505519637 היבואן של שני המזונות, המחירים שלו לרוב זולים יותר ואפשר להזמין ממנו אוריג'ן בשקים לבתי גידול 18-20ק"ג במחיר יותר משתלם מפרופלאן וכול שאר המזנות.

אודי A4

דימה.

פורסם

AVE - זה קודם כל ליביו,

דבר שני אני מקווה שזה היה בצחוק.

עדיין - עם כל זה - לא השתכנעתי - כלב בימינו הוא אוכל כל , וצריך דיאטה מאוזנת גם מבחינת עוד דברים חוץ מבשר, ועם כל הכבוד לקריאת רשימת מרכיבים ו"למידה של 5 דקות באינטרנט" זה מבחינתי לא ממש רציני.

לגבי הוטרינר - (ונעזוב את זה שאני מטפל אצל וטרינר רציני מאוד - שהוא אדם זהב וכל מי שיצא להכיר אותו - גם מהפורום ממש ממליץ עליו) - רובם לא ממש רוצים להתעסק בזה.

הם לא חנות חיות (אהם) , לא רוצים לנהל מלאי , לא רוצים להתעסק עם חיובים , משלוחים וכל הדברים מסביב.

עדיף להם להתעסק עם עוד 2 לקוחות בשבוע מאשר כל הבלאגן הזה. (לפחות אצל אלו שאני מטפל אצלהם).

בחיים לא קיבלתי מוטרינר המלצה של - אתה צריך X בשביל הכלב - קנה את זה אצלי.

גם תרופות - חוץ מלטיפול מידי - תמיד קיבלתי מרשם פרטי (חוץ מדברים וטרינרים שבאמת יוצאי דופן כמו משחה פעם ב..).

אני יודע שאנשים לא יסכימו איתי , אז בא נשאר אני בצד אחד של הגדר ואתם בצד השני.

כמו שאמרתי - הייתי שמח לקרא אתרים או דברים אחרים עם ביסוס רציני (לא מעבר על רשימת מרכיבים ולהגיד מה טוב ומה רע) כי כמו שאמרת - סה"כ - אני רק רוצה את הטוב ביותר עבור שלושת השעירים שלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
גם אני מאכיל את הכלבה שלי באקאנה!

מזון מעולה במחיר יחסית שפוי. (כ18 ש"ח לק"ג).

בהבדל של כ1-1.5 ש"ח לק"ג, הוא משתלם הרבה יותר מכל מזונות ה"סופר פרימיום" שמוכרים בארץ.

עודד.

נ.ב

את האקאנה אני קונה מבחור בשם בן 057-7853275

עושה משלוחים לכל הארץ.

מתחייב לזכות במקרה שהאוכל לא מתאים לכלב.

בקיצור מומלץ!

http://www.benhahayot.co.il/

440 שקלים לאוריג'ן 20 קילו, זה לא ממש זול לאוכל הזה. 400 שקלים כבר יותר נורמלי וגם יוצר הפרש מספיק גדול וכדאי מול מחיר פר קילו בשק של 13 קילו.

הפרש של 120 שקלים בכל קניה, אני לא חושב שזה מצדיק את ההחנקות הכלכלית שנוצרת בקניה של 20 קילו. בסופו של דבר ההפרש בין השקים (פר קילו) הוא 40 שקלים וזה לא מציאה גדולה לדעתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

Tomer- למיטב ידיעתי כבר לא מוכרים את האריזות של ה20 קילו, אשמח לדעת אחרת.

לגבי שאר המזונות:

מחיר הקניה של אוריג'ן הוא אכן יקר יותר משאר המזונות הסטנדרטים אבל בפועל יוצא לי לשלם פחות בגלל שאני מאכיל באוריג'ין.

1.אריזה של 15.4 קילו של פרו פלאן עולה לי 251 שקלים, סוג מזון כזה דורש האכלה יומית של 400 גרם

כך שאריזה כזו מחזיקה 38 ימים או 6.6 שקלים ליום.

2.אריזה של אוריג'ן 13.5 קילו עולה לי 300 שקלים, פה אני מאכיל 300 גרם ליום

כך שאריזה כזו מחזיקה 45 יום וגם זה עולה 6.6 שקלים ליום.

יש פה Added value מכיוון שמדובר באוכל מעולה בעל הרכב נמוך של פחמימות מפוצצות, הכלב השרירי שלי יעיד על כך :wink: .

לגבי האקנה 18 קילו:

שים לב שאקנה ואוריגן הם מותגים של אותו יצרן, האקנה מתיימר להיות זול יותר ופחות מרוכז בכמות החלבון והבשר.

באקנה יש 2 סדרות:

1.grain free - הסדרה הטובה שמקבילה לאוריג'ן, ללא דגנים, מגיעה באריזה של 13.5 קילו מקסימום

2.הסדרות של ה 18 קילו שהם טובות אבל מכילות דגנים(הם עדיין עדיפות על המזונות הסטנדרטים).

הבעיה עם היבואן של אוריג'ן בארץ הם זמינות המלאי ומחירים שעולים מידי פעם, אנחנו כלקוחות דיי שבויים מכיוון שאין מגוון מזונות ברמה הזאת(יש את Go Natural היקר) וזה חסרון עקרי.

ליביו,

דיברתי עם לא מעט וטרינרים, הם דיי שבוים בקונספציה הרווחת בארץ כמו גם המוכרים בחנויות המזון לחיות שהכי טוב פרו פלאן או יוקונובה בלי לדעת למה.

מדובר ביצרים ששיכים לתאגידי ענק(פרו פלאן-נסטלה,יוקונובה -פרוקטור אנד גמבל) שמתעשים עוד יותר את המזון המתועש גם כך.

מה גם שהחברות מואשמות בניסויים בבעלי חיים על מנת לבדוק מוצרים חדשים.

אני לא קונה כל מה שמוכרים לי.

פורסם

1.בהתייחס לניסויים, יוקנובה הם היחידים שנתפסו על חם, הוסרטו וספגו חרם צרכנים אדיר בארה"ב (וזאת דרך אגב הסיבה שמעולם הם לא נכנסו אלינו לחנות שלנו ולעולם לא יכנסו).

2. תומר, כפי שכבר הוסבר, אנחנו מדברים פה על הרמה הכי גבוהה של המזונות ולכן האקנה שמכיל דגנים לא יכול להכנס להשוואה הזאת. בהתייחס לזה ששיבולת השועל היא המרכיב ה 2 ברשימה, די ברור איך פתאום שק של 13.5 ק"ג זינק ונהפך ל 18 ק"ג.

בבוש יש דוחן, הוא נחשב לתוסף בטוח מאחר ואין בו גלוטן.

אם תשווה את הבוש המדובר לאקנה 13.5 ק"ג אז הבוש כבר זול בצורה משמעותית.

לא שהאקנה 18 ק"ג הוא מזון רע, הוא מזון טוב אבל לא בר השוואה ליתר המזונות.

3. יש מזון אולטרה פרמיום נוסף שמשווק בארץ, נקרא קנין קאוויאר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האתר היה שנים בחתימה שלי אבל עכשיו אני מפרגן את החתימה להנהלה שמריצה פה כמה פרויקטים חמודים,

הקישור הוא :

http://www.e-guana.co.il

אני אכין אותך מראש, מדובר בחנות קצת שונה מהרגיל ומזון כלבים הוא לא הפוקוס שלנו :wink:

היום בלילה הוא אמור לעבור רענון ועדכון (הגיע משלוח זוחלים מאפריקה אז על הדרך גם יתווספו מזונות כלבים חדשים) אז אתה מוזמן להתעדכן גם מחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
440 שקלים לאוריג'ן 20 קילו, זה לא ממש זול לאוכל הזה. 400 שקלים כבר יותר נורמלי וגם יוצר הפרש מספיק גדול וכדאי מול מחיר פר קילו בשק של 13 קילו.

הפרש של 120 שקלים בכל קניה, אני לא חושב שזה מצדיק את ההחנקות הכלכלית שנוצרת בקניה של 20 קילו. בסופו של דבר ההפרש בין השקים (פר קילו) הוא 40 שקלים וזה לא מציאה גדולה לדעתי.

לא ממש הבנתי את הנקודה שלך.

אתה קונה אוריג׳ן בשק של 20 ק״ג ב400 ש״ח?

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תומר לא צריך לכאוס פעם אחרונה שקניתי את השקים של 20ק"ג זה עלה 360 שקל, כנראה שהמחיר עלה.

חוץ מזה תחשב לפי מחיר האכלה ליום, קילו של חברה אחת לא שווה לקילו של חברה אחרת :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...