Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר ככה מדברים פה על צמיגים תרשו לי לישאול אם צמיגי WANLE טובים? או לפחות נחמדים? כי יש לי אותם ב195\55\15 ועוד שאלה קטנה האם זה משנה שבגלגלים הקידמיים המהירות היא V ובאחוריים אם אני לא טועה זה H האם יש לזה משמעות?

ובקשר לשאלה של פותח הנושא לפי דעתי על תרד ל50 כי אתה מנמיך ומוריד 10% מהיציבות ברכב.

להפך, אני מוסיף ליציבות של הרכב.

מקבל דופן קשה יותר בגלל החתך הנמוך יותר, ויהיה לי יותר משוב מההגה.

עד כאן יתרונות.

חיסרון - נראה לי שנוחות הנסיעה תיפגע, ובגלל שהדופק קשה יותר והצמיג פחות ישכך את הבורות (שלא חסר אצלנו בכבישים)

רוב העבודה תיפול על הבולם (שגם ככה נראה לי שהגיעה הזמן להחליף/לשפץ). וזה השיקול שלי

האם יש למשהוא דעה בנושא. ?

וגם משהוא העלה כאן את הצמיג של DUNLOP - DIREZZA DZ101 איך הוא בהשוואה לT1R

תודה

8)
פורסם

בקרוב אני מארגן יום עיון על צמיגים וידובר שם בדיוק על כל הנושאים שהעלו פה

לפרטים פנו אלי בפרטי

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לאור השאלות הרבות שאני רואה בפורום לגבי צמיגים נראה לי שצריך לעשור שרשור דביק של היתרונות וחסרונות של הצמיגים הנפוצים פה בפורום.

אני ינסה להתחיל ותקנו אותי עם אני טועה.

T1R - יתרון: בעל אחיזה טובה, מחיר זול ,מחזיק דיי הרבה זמן. חיסרון : דפנות הצמיג נשחקות מהר תחת עומס.

R1R - יתרון: צמיג ספורטיבי בעל אחיזה מעולה ביחס למחיר. חיסרון : לא מחזיק הרבה זמן היות והוא באמת צמיג ספורטיבי.+נאמר לי שהצמיג מרעיש.

יאללה תמשיכו

8)
  • תוכן חדש...