Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לחברי הפורום,

ברצוני לישאול האם כיום אני יכול לשים דוד זרימה חופשית ופילטר אוויר פתוח ברכב שלי גולף 1.8 שנת 94

חיפשתי בפורום וראיתי הרבה פירסומים שמותר וגם הרבה שאסור וחלקם אומרים שצריך אישורים ואומרים שאישורים לא תופסים

אני רוצה לדעת האם באמת אפשר היום לשים דוד זרימה חופשית מבלי שיראה אותי שוטר וירוץ להוריד אותי מהכביש.

דוד זרימה של REMUS מקורי, והאם יש איזה אישור שאוכל להוציא על מנת להראות לשוטר שזה אגזוז שבעצם עובד את תו התקן של הארץ.

תודה

פורסם

הכל עניין של מזל,אם תמשוך יותר מידי תשומת לב ותיפול על שוטר מניאק,הוא בקלות יוריד אותך מהכביש.

בטסט השנתי אותו סיפור,הרוב לא יסכימו להעביר טסט עם פילטר ואגזוז.

שכח מהאישורים,הם שווים לת*ת,כל מה שתקבל זה אישור יבוא של אותו יבואן ולא אישור שימוש,כי אין כזה.

אני אומר לך את זה מנסיון של שנתיים עם אגזוז סברינג מקורי ופילטר פתוח,לעולם לא עצרה אותי משטרה ולא בדקה כלום,בטסט מבצעים בדיקות חפריות ואפשר לעבור עם חצי רכב לא חוקי,אבל אגזוז הייתי צריך ללכת למנהל שישמע ויאשר שהוא לא רועש מספיק בשביל להכשיל אותי בטסט.

הטסט בוצע אתמול...:)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני יותר משנה עם האגזוז,עברתי שני טסטים איתו,אומנם טיפה לא נעים בגלל שצריך קצת לדבר ולהסביר ו"להוכיח" שאין איתו בעיה אבל בסוף עברתי.

עם משטרה לא היה לי שום אנטרקציה עד עכשיו וגם לא אמורה להיות כי האגזוז שקט.

אם יהיה זה רק על סתם עצירות לבדיקת רשיונות או שוטר משועמם שירצה לדפוק אותי.מקסימום נחליף למקורי ואז נחזיר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לגבי פילטר פתוח אני התקנתי אצל E&A של SIMOTA והנא ציטוט של נציג החנות:

"צריך לעשות לזה סוף:

אנחנו מייבאים פילטרים של SIMOTA לישראל יותר מ 8 שנים .

הפילטרים נכנסים ארצה בצורה חוקית ובאישור החתום ע"י משרד התחבורה.

מותר לציין כי משרד התחבורה ,בדק את נתוני המפעל ואימת תקני בקרת ייצור מחמירים ולכן ,ואישר אותם לייבוא ולתנועה בכבישי הארץ.כך שהפילטרים הללו חוקיים לחלוטין!

נהג שנעצר עם פילטר מתוצרת "סימוטה" והורד מהכביש בשל כך,מוזמן ליצור איתנו קשר ולהגיש בקשה להשפט.

מכיוון שהפילטרים הללו חוקיים לחלוטין ,ומצויידים באישור משרד התחבורה, כחוק ,יזוכה הנהג בוודאות.

את פסק הדין,נדאג לצלם ולהשתמש בו כתקדים לבאות.

אולי כך נגביל את חופש הפעולה של הבוחנים לעשות ככל העולה על רוחם תחת הסעיף"שינוי מבנה".

המעונינים מוזמנים ליצור איתנו קשר בהודעה פרטית בצירוף חשבונית קניה ודו"ח משטרה ואנו נדאג לייצוגם ע"י עורך דין על חשבוננו.

ובא לציון גואל.

"

• תוכן חדש...