Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא משנה איזה מגבר יש לו, העיקר שיוציא את ההספק הדרוש הוא יפעל כמו שצריך, וגם כן זה סה״כ סדרה 500 או 1500, לא משהו מטורף, שניהים בעלי סלילים קטנים (2 ו2.5 אינצ׳) ככה שמראש אפשר לקבוע שהם לא דורשים הספק מטורף. זה לא סדרה 3500 או 9500, סה״כ סאבים ברמת הכניסה שלהם. תפרט לנו איזה דגם סאב רכשת, אם אתה מעוניין בתיבה קטנה או גדולה, פורטד או אטום. עם 300 וואט בהישג יד הייתי הולך על פורטד גדול, אתה תהנה מהביצועים.

דיוויד 

פורסם

http://www.ddaudio.com/mobile-audio/woofers/500-series.aspx

הדגם הוא 500b

הנה המפרט:

Specifications Voice Coil Diameter 2.0" Magnet Weight 90 oz Power Handling RMS/Peak 300/1200

Suspension Travel 50 mm Nominal Impedance SVC 4.0, DVC 4.0 Ohm Model 508b, 510b, 512b, 515b

אני רוצה תיבה סגורה (הבנתי שפחות חזק ויותר מדוייק?) ותיבה לפי הוראות יצרן.. "מה שצריך" :)

תודה

יש למישהו ניסיון עם בניית תיבה לפי הוראות יצרן? יש לי כמה שאלות :)

פורסם
כי אתה מוכר מונו? :)

היציאה לסאב במגבר הזה מוציאה 300 RMS כך שלא חושב שתהיה בעיה :)

בנתיים שומעים טוב אבל רוצה לשפר עם תיבה לפי הוראות יצרן, המגבר הוא לא הבעיה שלי

אני לא מוכר מונו :)

לא מכיר את המגבר שלך אבל מניסון שלי עם מגברי 4 ערוצים שגישרתי לסאב זה לא עבד טוב

פורסם

מה גודל הסאב? 8? 10? 12? DD ממליצים תיבות פורטד.. למרות שלפי נתוני הQ שלו עדיף אטום.

כרגע אין לי מחשב אז אין לח אפשרות לעשות סימולציה עם הפרמטרים של הסאב בתיבה אטומה. אולי מישהו יכול להזין את הפרמטרים לאחת התוכנות ולבדוק איך הוא יתנהג.

דיוויד

פורסם

תתחדש שחר, אחלה בחירה !!

מקווה שאתה מגיע מחר למפגש סאונד, הא ?

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מה עשית בסוף עם תיבה? אטומה או פתוחה?

אני גם ניסיתי לא מיזמן לשנות מפתוחה לאטומה בסאב מסידרה 1500, ב2 האופציות זה נישמע חבלז אבל בפתוחה יש יותר כוח ובאס יותר עמוק, תקפיד על נפח מתאים !!

פורסם

בנתיים אני עם תיבה אטומה קטנה של הסאב הישן שלי - ג'ייאל אודיו 10 125 אר אמ אס שהלך לעולמו

כמובן שמגיע היום למפגש :)

• תוכן חדש...