Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו שנת 2000 בעיה HELP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה שלום רב...

אני חדש בפורום,אז אל תשפטו )) וגם ברכבים אני לא מבין בכלל )) מקווה שתעזרו לי לא סתם לזרוק כסף.:roll:.

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 2000 אוטומט שעברה 180000 ק''מ,בזמן האחרון הרכב לא סוחב כמו שמו שסחב קודם,בוצע טיפול 10K,שמן מנוע 10W40 SS,הוחלף טיימינג,שמן גיר....בקיצר טיפול גדול,אבל,שמתי לב שיוצא לי עשן לבן לא בכמות גדולה מהאגזוז בזמן האצה אחרי עמידה ברמזור,שמן מנוע לא מתבזבז (חודש בדיקות) מים גם לא מתבזבזים...הרכב אצלי שנתיים ולא הייתה בעיה דומה.....אה וגם יש לי מין החנקות של הרכב לפעמים(מין קפיצה קטנה והרכב מתחיל לנסוע כמו חדש)

הלכתי לחבר מוסכניק שאמר לי ש90% זה גומיות שסתומים,כי הוא מרגיש ריח של שמן שרוף מהאגזוז..יש גם ריח מסריח של "ביצה סרוחה" )) ממיר קטליטי המוסכניק אמר לי שלא יכול להיות קשור לבעיה..

אם זה לא יעזור הוא אמר לי אז כבר רינגים...שזה סיפור יקר ומתוסבך

מה דעתכם?

אנא עזרו ...בכבוד ArsLan

0507744429 יונדאי אלנטרה 2005:evil: :evil: :evil:

פורסם

אם בוצעה החלפת טיימיניג והקפיצו שן אז זה יכול להשפיע על הסחיבה של הרכב,אני הייתי בודק קודם כל שהטיימינג הורכב כראוי על פי הסימונים.

לגבי העשן הלבן אני מסכים עם המוסכניק שאלו גומיות שסתומים,יש לי שכן עם אותו אוטו וקילומטראז דומה ואותה הבעיה של העשן הלבן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה סלבה..:-) מקווה שבאמת לא משהו רציני))

מישהו יודע מה המחירים של גומיות שסתומים הללו כולל עבודה?

ואיך אפשר לבדוק שזה באמת גומיות שסתומים ולא רינגים? לעשות גומיות שסתומים ואם זה לא יעזור אז זה לשווא הוצאה))))

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

אנו לא שופטים אותך על כך שאתה חדש בפורום והבנתך בפורום לקויה.

אך אנו מפנים את תשומת לבך לכלל הפורום האוסרים שימוש בשלוש נקודות(...) בין משפט למשפט או ב)))))) ובשימוש בעזרה/ HELP בכותרת.

ולשאלתך , רכבך סובל קרוב לוודאי מבעיית חגורת טיימינג שלא הורכבה נכון(פוספסו מספר שינים),] שמשפיע ישירות על הרכב.

כן

כן נשאלת השאלה הלתי נמנעת, האם כל הבעיות שציינת זה עתה, הין גם לפני הטיפול, או התחילו אחריה(וזהו חומר למחשבה),יש חשד שהמנוע סובל משמן לא איכותי, קרוב לוודאי גם גומיות שסתומים יבשות, הדורשות החלפה, וממיר קטליטי ,הדורש החלפה.

בברכה

צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה על התגובה !

האמת שנכון כל זה התחיל אחרי :evil: הטיפול, וכמה כל העסק הזה יכול לעלות:brickwall: ?ואיזה שמן אתה ממליץ לשפוך?

תודה 8)

פורסם

שמן לא שופכים, אלא מוזגים למנוע,חזור למוסך שביצע את הטיפול וברר אצלו איזה שמן הוכנס למנוע, מה שם היצרן(צילום חשבונית והעלתה לפורום תעזור מאד), מחירים תקבל במוסך בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...