Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גור קטן מחפש בית חם =)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקור לא רק מונע התרבות. הוא גם מונע מחלות ברחם ותמותה מוקדמת.

גם אני לא אוהב את העיקור, גם אני לא רציתי לעשות לילדה המדהימה שלי עיקור, אבל לא הייתה ברירה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ספר לי על זה...

הגולדן שלנו אלרגי לאוכל שלו (Proplan איכותי),

אז אנחנו חייבים להאכיל אותו באוכל היפו-אלרגני.

אתה יכול לתאר לעצמך כמה עולה שק של זה ולכמה זמן הוא מחזיק.

ממש לא זול!

ולא ידעתי לגבי ההנחה באגרה, אני אבדוק את זה.

ההנחה תקפה רק לחיסון כלבת ורק אצל הוטרינר העירוני,

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רגע של עברית:

עיקור במובן של חוסר יכולת להביא צאצאים (להבדיל מפעולת חיטוי) זאת פעולה שמתבצעת רק על נקבה, בין אם נקבת אדם ובין אם נקבת בע"ח. אישה שאינה יכולה להביא ילדים היא עקרה (שרה אמנו היתה כזאת עד שאלוהים נתן לה את יצחק). כדור (קליע) שלא ניתן לירות אותו הוא כדור עקר.

אם מדובר בזכר, הפעולה היא סירוס. בזמנים עברו, משרתי המלך נקראו סריסים מכיון שהיה נהוג לסרסם (את בגתן ותרש ממגילת אסתר אתה מכיר?).

עקירה היא שימוש בכוח במטרה לנתק דבר אחד מאחר, למשל: עקירת עשבים שוטים.

ולכן:

ע.ק.ר בבניין פִּעֵל: אני לא עִיקַרְתִי/אַעֲקֵר את הכלבה.

ע.ק.ר בבניין פָּעַל: אני לא עָקַרְתי/אֵעֲקוֹר את העשבים.

אני יודע שחפרתי, אבל באמת שאני לא יכול לשתוק כשאני רואה טעויות גסות כאלה בעברית.

לא מדוייק

http://www.infomed.co.il/definition-2890/%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8_%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%A6%D7%99%D7%94/

http://www.infomed.co.il/definition-2749/%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1/

פורסם

גם אם מבחינת השפה זה תופס, עדיין לא יצא לי להיתקל במקרה שבו משתמשים בסירוס עבור נקבה או בעיקור עבור גבר.

זה כמו שניתן להשתמש במילה "ילד" גם עבור תינוק בן יומו או במילה "תינוק" עבור מי שהיום עולה לכיתה א'.

מבחינת השפה לשתי המילים הללו יש משמעות זהה, ועדיין זה לא מונע מאיתנו להשתמש בהן באופן שיבדיל בין מי שרק עכשיו נולד לבין מי שמבוגר ממנו בכמה שנים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

falou אתה ממש כמו החברה שלי, "ואם ואם ואם".

ואם לסבתא היו גלגלים?

העובדות הן:

יש לי גור 1, הוא לא יינתן לכל אחד. פתחתי את השרשור כדי לתת הזדמנות לאדם שרוצה כלב אך לא יכול לרכוש(לדוגמא כל אותן הסבתות).

לא רוצים לא צריך. עקירות שמקירות לא מעניינות אותי, 8 שנים הכלבות שלי איתי וברוך ה' הכל בסדר טפו טפו טפו.

אם באתם לחנך וללמד, זה לא המקום ולא הזמן. ומי שמעונין להתחכם ולהראות את גדולתו\פלצנותו, אז אדרבה, לא אכפת לי.

זה עולם חופשי וכל אחד זכאי לעשות מה שהוא רוצה במסגרת החוקים.

פורסם
העיקור לא רק מונע התרבות. הוא גם מונע מחלות ברחם ותמותה מוקדמת.

גם אני לא אוהב את העיקור, גם אני לא רציתי לעשות לילדה המדהימה שלי עיקור, אבל לא הייתה ברירה.

\

כמו כל הליך רפואי, יש לעיקור גם סכנות וחסרונות.

אני לא רציתי לעקר, אבל אחרי שלושה ייחומים ראיתי שהכלבה סובלת בזמן העיקור. אי אפשר ללכת חופשי, אי אפשר להפגש עם החבר'ה בפארק, כל התקופה היא היתה שחוטה מעייפות ויירודה... פשוט לא שווה את זה.

falou

אם באתם לחנך וללמד, זה לא המקום ולא הזמן. ומי שמעונין להתחכם ולהראות את גדולתו\פלצנותו, אז אדרבה, לא אכפת לי.

זה עולם חופשי וכל אחד זכאי לעשות מה שהוא רוצה במסגרת החוקים.

כל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל אתה תחליט איפה הזמן והמקום לחנך...

אם לא הבנת, ל א ש ו א ל א ו ת ך מתי הזמן ואיפה המקום. זה עולם חופשי וכל אחד זכאי לעשות מה שהוא רוצה, במסגרת החוקים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה בסדר.

הציבור כולל כמה מאות אנשים... אולי למדו משהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא רציתי לעקר, אבל אחרי שלושה ייחומים ראיתי שהכלבה סובלת בזמן העיקור. אי אפשר ללכת חופשי, אי אפשר להפגש עם החבר'ה בפארק, כל התקופה היא היתה שחוטה מעייפות ויירודה... פשוט לא שווה את זה.

התכוונת לתקופת ייחום במקרה?

מתחדשת*

פורסם
גם אם מבחינת השפה זה תופס, עדיין לא יצא לי להיתקל במקרה שבו משתמשים בסירוס עבור נקבה או בעיקור עבור גבר.

זה כמו שניתן להשתמש במילה "ילד" גם עבור תינוק בן יומו או במילה "תינוק" עבור מי שהיום עולה לכיתה א'.

מבחינת השפה לשתי המילים הללו יש משמעות זהה, ועדיין זה לא מונע מאיתנו להשתמש בהן באופן שיבדיל בין מי שרק עכשיו נולד לבין מי שמבוגר ממנו בכמה שנים.

בלינקים מההודעה הקודמת שלי יש הבדל ברור בין עיקור לסירוס אצל גברים

סירוס הוא אך ורק כריתת האשכים :shock:

עיקור יכול להיות גם חיתוך צינורית הזרע

סירוס גורם לדברים נוספים מלבד עקרות

פורסם

צודק, עדיין, יש הבדל בין סירוס לעיקור

כמו שכתוב בפירוש בלינק שלך

סירוס הוא פעולה שבאמצעותה פוריות הזכר והפקת הורמוני המין שלו נשללות לחלוטין, או יורדות לרמה נמוכה מאוד, באמצעות פגיעה באברי המין שלו. זאת בניגוד לעיקור שפוגע רק בפוריות.

קצת מתחיל להיות לי לא נעים בביצים מהשיחה הזאת

• תוכן חדש...