Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל בבלנו 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב לכולם

לחבר לעבודה יש בלנו 99, וכאשר הוא מדליק מזגן ואורות זה גומר את המצבר והאוטו לא מניעה.

הוא הלך למוסך מורשה שמה החליפו לו אלטרנטור -> לא עזר, ואז החליפו עוד אלטרנטור וגם מצבר -> לא עזר.

עכשיו לי זה ברור שיש צריכה שגורמת לפריקה של המצבר ולא כמו המוסכניקים האלה שרק רוצים להחליף מצבר ואלטרנטור.

מה שכן בבדיקה מתח תוך כדי עבודה ע"י רב מודד המתח הוא 12V ואפילו יורד. דבר שמחק את דעתי.

השאלה לי היא האם מעגל צריכת הזרם מנועל על ידי המחשב מנוע ,או שזה עדיין בתוך האלטרנטור כמו כל הרכבים הישנים?

והאם משהוא נתקל באותה תופעה ?

תודה לכולם ויום טוב.

8)
פורסם

זה שהחליפו פעמיים אלטרנטור, וגם מצבר, לא מעיד בהכרח שהם באמת בסדר. ואולם, יתכן והם אכן בסדר.

בכל אופן,איתור בעיית טעינה ו/או זליגה, קלות הן בסוג זה של הרכב.

יש לבדוק טעינה גם במצב של "סרק" , כאשר הרכב עומד בסל"ד סרק, ואורות ומזגן מופעלים. חייב להיות כיסוי מלא.

יש בנוסף לבדוק זליגה במצב שהרכב סגור ונעול ללא צרכנים.

יש לרשום כאן את אופן השימוש ברכב מבחינת כמות השימוש בו , וכמה ימים בשבוע, והאם השימוש שגרתי ועוקב.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובה

הרכב בשימוש יום יום

אם תוכל להסביר לי את התופעה שהוא נבדק תחת עומס ומתקבל מתח של 12V אבל המתח הזה לא יציב ויורד גם מתחת ל12V

אם היתה לי אפשרות לבדוק את זה אישית ההיתי בודק ,אבל אין לי .

אני מבין שזה יכול להיות משהוא במזגן אולי שמעמיס יתר על המידה, אבל לא עולה לי בראש למה זה קורה.

לכן אני שואל אם כבר קרה את זה למשהוא ואיך הבעיה תוקנה.

תודה.

8)
פורסם

שלום

ֿ

הייתה לי תקלה כזו ואחרי שהחלפתי אלטרנטור החשמלאי גילה שיש לי נורה שדולקת בתא מטען וזה חיסל לי

את המצבר פעמיים תבדוק את הנקודה הזו יכול להיות שזה המקור

Suzuki Baleno 1998

Suzuki Liana 2005

Mes Que UN Club

• תוכן חדש...