Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת חוטי הצתה - גטס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי את הרכב לפני כחודשיים, עם חוטי הצתה במצב על הפנים. איך הם מגיעים למצב כזה דרך אגב? הם לא אמורים לעמוד בחום המנוע?

mmu0onmjtdya.jpg

אתמול קניתי סט חוטים והחלפתי בעצמי, אבל השאלה היא - איך אני יודע שחיברתי את החוטים לפלאגים כמו שצריך, ושבאמת ארבעתם מקבלים חשמל?

את החיבורים בצד של הסליל - הרגשתי שהם נכנסים למקום שלהם, מעין קליק. אבל בחיבור לפלאג לא הרגשתי משהו מיוחד. הרגשתי שהקונקטור מתלבש על הפלאג, אבל אני לא בטוח אם אפשר לדחוף אותו עוד קצת.

Stay Dirty

פורסם

חבר'ה, איך אני יכול לדעת שבאמת ארבעת הצילינדרים עובדים כרגיל ?

(אני לא מרגיש שינוי בסחיבה של האוטו, אבל אי אפשר לדעת כי זה גטס, היא גם ככה לא סוחבת :) )

Stay Dirty

פורסם

אם אחד הצילינדרים לא פועל, תרגיש ברעידות ועבודה לא "חלקה" של המנוע בסל"ד נמוך.

את תקינות החוטים אפשר לבדוק על ידי בדיקת התנגדות. דחוף את הקונקטור בכוח על הפלג ודא שהוא ננעל על ידי משיכה קלה החוצה.

מקווה שהשקעת בסט כבלים מקורי או תחליפי מאיכות גבוהה. יש בשוק כבלי הצתה באיכות נמוכה.

פורסם

עדכון קטן - תצרוכת הדלק עלתה משמעותית !

נסיעה היום מנתניה לתל אביב וחזרה, עלתה לי ברבע מיכל דלק ! פשוט ראיתי אותו מתרוקן מול העיינים. (לפני החלפת החוטים תצרוכת הדלק הייתה 1:13 בממוצע, גיר ידני)

יכול להיות שזה קשור לחוטי ההצתה שהחלפתי? יכול להיות שהרכב נסע כל כך הרבה זמן עם חוטי ההצתה הפגומים, עד ש"כייל" את עצמו מחדש, ועכשיו שהוחלפו החוטים לתקינים, צריך לאפס איזה מחשב ברכב?

Stay Dirty

פורסם

היי אביתר :)

השתמשתי בשרטוט הזה:

nijodywk5mzy.png

וכן, סידרתי את החוטים החדשים לפי האורך, וכל פעם פירקתי אחד ישן ושמתי במקומו אחד חדש. רק בסוף התהליך שמתי לב שכתובים מספרים על החוטים החדשים :| חבל שלא שמתי לב לזה בהתחלה, זה היה חוסך לי כמה דקות.

Stay Dirty

פורסם

עושה רושם שחיברת כמו שצריך

רק שים לב שעל המפלג הרצף הוא 1432

ועל המנוע הצילינדרים מסומנים 1234

תעיף מבט שוב על המנוע ביחד עם השרטוט ותוודא שהכל מורכב במקומו.

בדרך כלל שמחברים את חוטי ההצתה בסדר לא נכון או שהרכב יקרטע כי הוא לא יעבוד על 4 צילינדרים או שתקבל חוסר סחיבה מורגש בעיקר בהאצות, תרגיש שהרכב נחנק..

פורסם

בדקתי שוב את הסדר, ונראה שהכל מחובר כמו שצריך. אני גם לא מרגיש חוסר סחיבה, הרכב מתנהג כרגיל.

יכול להיות שהממיר הקטליטי נסתם אחרי כל כך הרבה נסיעות עם חוטי הצתה פגומים ?

Stay Dirty

פורסם

הגטס שלי ידנית אז היא אמורה להיות קצת יותר חסכונית, עד עכשיו היא עמדה על ממוצע של 1:13.

בכל מקרה, רק כדי להסיר ספק, אני הולך לחשב שוב את תצרוכת הדלק.

Stay Dirty

פורסם

מניסיון עם גטס 06 כשיש בעיה עם אחד מחוטי ההצתה הרכב מקרטע בראשון ובמעבר לשני,בשלישי פחות מורגש

כמובן שצריכת הדלק מוגזמת והריח שנשאר ברכב אחרי נסיעה לחנות חלפים (4-5 קילומטר) חריף של בנזין,אי אפשר שלא לרוץ להחליף.

זה לא נשמע שהבעיה אצלך היא בהרכבה לא נכונה של חוטי ההצתה,לדעתי תלך בכיוון אחר,או גש למוסך לאבחון מקצועי.

החוט הצתה הגיע למצב כזה כנראה בגלל שהוא לא הוצמד לקליפסים המיועדים שלו.

והוא "שפשף" חלק אחר רותח בהרבה מהאוויר בתא מנוע

• תוכן חדש...