Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא ג'וליה, מכירים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, ולאלפיסטים במיוחד!

(ממנהלי הפורום אבקש שיקראו את הודעתי עד סופה, בטרם יעבירו אותה. תודה מראש!)

אבא שלי, שב"ה יחגוג שישים בדצמבר הקרוב, רוצה כנראה להרגיש (שוב?!) צעיר, ושוקל החלפת הסקודה סופרב 1.8T באלפא 159.

כשרכש את הסופרב לפני כשנה וחצי, ניסיתי מאוד חזק לשכנע אותו לרכוש את ה 159, אבל ב JTS2.2 לא אהבנו את הגיר הרובוטי, וה 3.2 Q4 היתה מדהימה, בעלת סאונד משכר וממכר, אבל הרגיש לו שבמחיצתה, תוך שבוע ייאלץ להפקיד את הרשיון בידי רשויות החוק.

מסתבר שאתמול, בצעד ספונטני ובלי לעדכן אותי, הוא לקח את אימי לנ.מבחן נוספת ב 3.2 Q4 והם ממש אהבו!

ואני, הנוסטלגי, שבשנת 1983 אביו אסף אותו מנתב"ג עם ג'ולייטה 1.8 כסופה ודנדשה, רוצה לשאול האם עכשיו, בעידן בו אלפא מחדשת שמות מיתולוגיים וסקסיים דוגמת ג'ולייטה וג'וליה, האם מישהו יודע פרטים על הג'וליה החדשה, שעתידה להחליף אחר כבוד את ה 159 (המהממת בעיניי!) ?!

חיפוש בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" העלה חרס, וגוגל הציג תמונות בעיקר של חזית של ג'ולייטה וזנב עם תא מטען.

למישהו יש מידע, תמונות, מועד התחלת ייבוא משוער?!

המון תודה מראש,

עידו.

:wink:

פורסם

כרגע טרם ידוע מתי צפויה להופיע מחליפת ה-159, על אף שמסתמן שהדגם מתקדם לאיטו לקראת סוף חייו.

בכל אופן, הג'וליה החדשה לא תוצג בתערוכת פרנקפורט הקרובה.

בשרשור הבא יש עדכונים שוטפים על כל מה שמתקדם עם הג'וליה החדשה, ממליץ לך להיכנס: http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3999

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עידו,

לדעתי אם אפשר לשים היום יד על 159 במחיר טוב זה כדאי.

צירפתח לך תמונה של ה-159 שלי ושל הג'וליה החדשה שממקורות יודעי דבר סביר שזו תהיה התצורה שלה בדגם החזק.

188923_135482616522401_100001819902127_200681_6345335_n.jpg

315794_10150291077637259_783377258_7713417_5202040_n.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

כנראה שדגם הקלאסיקו יראה כך:

alfa-romeo-giulia-2012.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...