Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפיות מנמל אשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די מצחיק שהחבר'ה פה מנגחים כל מי שמעיז להגיד מילה נגד השטות שאחזה בכותרות (ולא במציאות) בשבועות האחרונים הידועה בשמה "מחאה", כבר מוכנים לעלות את ה"טייקונים" על הגרדום, לקחת מכל ה"עשירים" את הכסף ולחלקו לכל דורש, או סתם לעשות "מהפכה" בלי לדעת מה זה מהפכה.

אבל ! כאשר מישהו מעיז לגעת בשערה מראשה של פרארי ב3 מליון שח, שאני בטוח שנקנתה על ידי פעיל מאהל ממעמד ה"ביניים", נכון? פתאום כולם חסידי קניין ופרטיות, מגינים בחירוף נפש על רכב שמסמל יותר מכל את מה שהם טוענים אחרי זה ש"גנבו מהם", לפי התגובות על ה"מחאה" החבר'ה פה היו צריכים להציע לאותו צלם להצטרף אליו עם אלות ולפרק את אותה פרארי כמו שעשו לנשיא תוניס. בקיצור, תופעת העדר. לעומת זאת, לחתום על הלאמה של כלל הנכסים ו"מהפכה" קומוניסטית הם כבר מוכנים. רק מראה כמה העניין המחאתי הוא בדיחונת.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני נותן +1 לבחור שצילם והביא את התמונות.

פתאם כולם מומחים לנהלי אבטחה בנמל - אתם באמת חושבים שיש שומר צמוד לכל רכב? בטוחים שאסור לצלם שם? ובצבא מותר? - פתאם יש כאלו שמתייפייפים ודואגים לאינטרס הציבורי כפי שהוא נראה רק להם, לא לאחרים. כל הכבוד גם להם. אפשר לחשוב שלא רואים פה אף צילום "ריגול" מחו"ל, אף פיסת מידע שמודלפת ממי שקרוב לעניינים לא בדיוק מקפיד על הנהלים. יוצאים מזה גם דברים טובים. כמו פרארי בישראל.

תמשיך, איש. יש כאלו שנהנים ומחייכים.

חכם גדול

בא תפרסם את הכתובת שלך בפורום אני הדאג שהילד שלי יילך לחניה שלך (מתחת לבית שלך) יפתח את הדלת יצלם וישים את התמונות לרשות הרבים. מתאים? סליחה שכחת בטח אין לך רישיון עדיין. גיבור גדול

ילה גבר בא נראה! מר +1

אתה וחבירך החוליגנים שווים -10

על זה נאמר:

שימשון הגיבר פן טוחס אריבר

פורסם

עם לא אמרתי עד עכשיו אז אני יגיד את זה ברור לצלם אין שום קשר לפתיחת הדלתות ולהורדת המדבקות מהאוטו.

כל התמונות צולמו בהמלך העברת הרכבים או בזמן הטיפול בהם והצלם לא באה בכלל בשום מגע עם הרכב!.

פורסם

^^

אז אתה אומר שהקילוף של המדבקה מעל הסמל של הפרארי זה כדי להעביר את האוטו ממקום למקום?

או במהלך ה"טיפול" המסור של עובדי הנמל?

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך לעזאזל אתם מצפים שיפרקו את המכוניות האלה מבלי לגעת בהן?

מאיפה אתם בטוחים שמי שקילף את שכבת המגן מהסמל שם היה עובד נמל ושזה נעשה בכלל בארץ? אולי זה היה בכלל הבעלים שבא לראות את הרכב שלו?

מה רע בזה שמישהו מצלם רכב נדיר כשיוצא לו לראות אותו במקום עבודתו? ומסתיר את המספרים כמובן.

חשפו כאן פרטים על בעלי הרכבים?

והתמונות של הפיקנטו שצילמו מהבוננד לפני שהחל השיווק זה כן מותר?

elads,

אם הילד שלך יצלם לי את הרכב בחנייה של הבית ויפרסם את התמונות (בלי מספר) אני אמור להיפגע מזה?

אני לא ראיתי התעסקות שלא לצורך עם הרכבים בתמונות.

אבל להרשיע ישר כולנו יודעים.

לא טעות, פורסם בעיתון שהמשכורת הממוצעת לעובד בנמלים היא כ-420 אלף שקל בשנה.

לפני כמה שבועות פורסם בתקשורת שרוב אנשי ההי-טק עושים את המליון הראשון שלהם בגיל 30. (או משהו בסגנון) זה גם נכון לדעתך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא עובד נמל ואני לא יודע מה הולך שם. אני רק מסביר ממה שאני יודע שאין לצלם שום קשר לזה.

שאנשים לא יצאו מנקודת הנחה שבשביל התמונה הוא הוריד את המדבקות ופתח את הדלת .

פורסם

איך שיצאתי מצומת הנמל לכיוון ראשל"צ יצאה המשאית הזאת,מניח שאם אני זה שהיה על ההגה אז לא היה התמונות הנ"ל...

הג'אנטים ככה באים ללא סמל של מזראטי עליהם או שגנבו אותם?

4wnziyhtyowd.jpg

hnzdenzwlmmf.jpg

0ym2x2anty2m.jpg

פורסם
היא בהחלט זאת מהנמל אבל יש עוד גראנדטוריסמו שחורה כמו זאת שכבר נוסעת בארץ :)

יש גם לבנה בנוסף לשחורה :D

גם יש קווטרופורטה שחורה בנוסף לכסופה.

אז איפה הסמל שעל הג'אנטים?

גנבו כנראה, כמו שעשו ל-ZR1.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...