Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה מהיצרן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת צריכת דלק, אני לא אלך על גירסת 1.4.

1.2 נראה לי מספיק.

מה שכן צריך לחשוב טוב אם כדי ללכת על הגיר הרובוטי של ה 105 כ"ס או שללכת על 86 עם גיר ידני

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.2 נראה לי מספיק.

מה שכן צריך לחשוב טוב אם כדי ללכת על הגיר הרובוטי של ה 105 כ"ס או שללכת על 86 עם גיר ידני

סתם שתדע, במחיר של ה 105 רובוטית (אפילו ב 2K זול יותר) אתה יכול לקבל 105 ידני רק שיותר מאובזרת מהרובוטית (גימור "ספורט" מול גימור "אמביאנט")

פורסם

למה הוא מתעקש על TSI ??

:wink:כי נראה לי שיש פה דיסוננס קוגניטיבי שלאחר קנייה

אתה חושב?

מה אתה יודע על ה TSI שאחרים לא יודעים?

אשמח לקבל עוד פידבקים

פורסם

שלא תבין לא נכון שמעתי רק דברים טובים על המנועים האלה, פשוט זה קצת באסה לקנות רכב ואז כמה חודשיים אחרי זה לגלות

שמוכרים את אותו רכב (אפילו יותר מאובזר) ב 30 אלף פחות !!!!, נכון המנוע והתיבת הילוכים אחרת לגמרי ואמורים להיות הרבה יותר טובים אבל לרוכש הסטנדרטי הממוצע זה לא כזה משנה , !

אני חושב שאני אישית הייתי קצת מתבאס..

אבל זה הדעה שלי :shock:

פורסם

springחרטא, אף אחד לא מוכר את ה-TSI בהנחות. ההנחות הן אך ורק על ה-1.4 האטמוספריים - שיוצאים מייצור - ועושים עליהם חיסול מלאי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

springaviv, כנראה שבעיית ההבנה אצלך - אין הנחות על דגמי TSI. ההנחות הן אך ורק על דגמי 1.4 - מנוע אשר יורד מפס הייצור בקרוב - ועושים עליהם חיסול מלאי עולמי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תמיד המחירים יורדים ואני חושב שאי אפשר כל הזמן לדחות את הקנייה בגלל זה.

דיברת על התיבה הידנית או הרובוטית?

פורסם

תשמע יש הבדל של 35 -40 אלף משהו כזה לא שווה לך לעבור לידני בשביל סכום כזה?

אני גם מזכיר לך שידני יותר חסכוני וגם פחות תקלות .. (מוח גיר וכאלה שנהרסים ) תשקול את זה ידני זה לא סוף העולם!

פורסם

1.2 נראה לי מספיק.

מבחינת צריכת דלק? יקח לך שנים רבות אם בכלל לכסות על הפער בעלות הראשונית. 30 אלף שקל זה דלק לשלוש שנים בנסיעה של 20K לשנה...

ה-TSI יתן לך רכב יותר זריז ופחות עצלן מה1.4 האטמוספרי אבל במידה ותלחץ עליו הוא ישתה יותר כי הוא טורבו, אני לא מכיר מספיק את שני הדגמים אבל נראה לי שהצריכת דלק תהיה דומה, ושוב ההצעה הכי טובה - נסיעת מבחן על שני הדגמים שאתה מתלבט בינהם וקניה את מה שהכי מתאים לך

תתחדש.

(שוב אני בהרגשה של פוסט חופש גדול)

:king:

פורסם

אני לא מבין, אתה מעוניין במנוע ה-1.2TSI מסיבות של חיסכון בדלק?

אתה מודע שבשביל החיסכון הזה אתה תשלם איזה 30,000 ש"ח יותר?

בממוצע זה דלק חינם ל-3 שנים לפחות...

כנראה שאתה ממש, אבל ממש אוהב לחבק עצים אם אתה מוכן להשקיע 30K באיכות הסביבה :lol: כי סיבה כלכלית אין פה.

לדעתי במחיר של 69K ש"ח הפאביה היא ממש מציאה!

אם אין לך בעיה עם גיר רגיל אז בכלל אין התלבטות.

פורסם

אני לא מבין אותכם, מה ניסיתם להגיד בקשר ל 30K?

ממש לא קשור לאיכות סביבה, אני נוהג כרגע על פולו דיזל. אז אין פה משהו שקשור לאיכות הסביבה.

וכן אין לי בעיה בכלל עם גיר רגיל. (כי הפולו הוא רגיל)

אם אפשר הסבר במילים פשוטות לאדם פשוט כמוני :wink:

פורסם

פאביה עם מנוע 1.4 וגיר ידני עולה עכשיו 69K במבצע.

אין מבצע על מנועי ה-1.2, משמע יש פער עצום במחיר - פער שמגמד את ההבדלים בצריכת הדלק.

לדעתי האנשים פה פשוט הניחו שאתה יודע את זה ומנסים להבין למה אתה מוכן לשלם את הפרש המחירים הזה.

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...