Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

פתחתי נושא דומה אבל לא כל כך התיחסו אז אני פותח נושא חדש ואני מקווה שתעזרו לי הפעם...

אז ככה אני משתחרר בעוד חודשיים מצה"ל וכנראה חותם קבע עכשיו אני לא יעשה יומיות. כך שאני יסע עם הרכב לבסיס בראשון ויחזור חזרה הביתה בחמישי (נסיעה של כ-50km כיוון אחד) מה שאומר שאני לא יסע הרבה ברכב כך שרכב חסכוני לא כל כך רלונטי בשבילי. ומה שאני מחפש זה רק איכות ואמינות.

אני חשבתי על: אודי A3 , סיאט איביזה ופיג'ו 206\307 כולן 3 דל' וידניות כמובן.

יש לי אהבה לא ברורה לרכבים גרמניים אז היתי מעדיף את הA3 מכולן אבל האם כדאי לקנות אותה? או שלא כדאיי להכנס לזה (עקב אחזקה לא זולה לנגד צעיר :?)?

אם יש לכם המלצות לרכבים אחרים אני אשמח לשמוע :-)

פורסם

אודי לא זולה לאחזקה,מכול הרכבים שרשמת אני הייתי לוקח 206, קשה למצוא 307 ידנית,הרוב אוטומטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במה מתבטא האחזקה הלא זולה של האודי? נניח שה-A3 אמינה ואני לא אצתרך להוציא סכומים מטורפים על תיקונים מיותרים, כמה יכול לצאת לי הוצאות על טיפולים רגילים (טיפול 10K\15K, 30K וכו') בשנה , וביטוח לנהג צעיר ללא היסטוריית ביטוחים?

פורסם

לגבי ביטוחים החברות הגדולות מציעות הצעות באינרנט ככה שתוכל מיד לדעת את המחיר ולהשוות,לגבי מחיר הייתי מתקשר למוסך רון ושואל לגבי טיפול ממוצע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ולגביי הביטוח ביטוח ישיר מציע הנחה כלשהי בהזמנת ביטוח דרך האינטרנט, יש איזשהו קאצ' בדבר?

פורסם

http://rongarage.co.il/main.html

נחשב לאחד החזקים.

כול חברה מציעה כמעט הנחה,אני מציע להתקשר לשמוע פרטים,ואז לשאול לגבי ההנחה,אולי הנציגה תתן לך אותה גם דרך הטלפון.

פורסם

ואיי כל כך קשה למצוא A3 במצב טוב, כדאי לרדת ממנה או שווה לחכות קצת ואולי ליפול על אחת במצב טוב?

פורסם

אם יש לך סבלנות ואתה לא לחוץ,תמשיך לנסות,אך אני הייתי גם מתמקד על עוד דגם.

פורסם

אין לחץ אבל עדיין אני מת כבר לקנות אוטו ואני מכווה שההמתנה הזאת וחיפושים ישתלמו בסוף.

יש לה איזשהם מחלות לאני צריך לשים דגש בבדיקה?

• תוכן חדש...