Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכשיר לטשטוש שריטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מבקש עזרה בתכשיר טוב לטשטוש שריטות.

חלקם שטחיות וחלקם ממש לבנות (כנראה שחצו את עובי הצבע),

תודה

אמיר

פורסם

תכשיר "טוב", אני חושש שתמצא רק אצל "סינדרלה בע"מ", גיגול קצר לא העלה את כתובתה, אז תקשיב להנחיות: סע לכיוון תל אביב. תגיע לאיזור של הקרייה. חפש רס"ר שנראה לא קשור. שאל אותו כמה זה 2+2. אם התשובה היא 4, זה לא הוא, תמשיך לחפש. כשתמצא את הנכון, קח ימינה, שם תראה את הניידת של השוטר הנדיב, שאל אותו איפה זה, הוא יכוון אותך הכי טוב לתוך אחת מהסמטאות שם, ששמורות ע"י טרול. מקווה שאתה יודע מה אמר נפוליאון בקרב על ווטרלו, הטרול ישאל אותך על זה.

http://www.youtube.com/watch?v=4b4bGAoVR7g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לעומת זאת, תכשיר סביר, נקרא GS27 או משהו דומה ונמצא בין היתר באוטו דיפו. לא עושה מי-יודע-מה עבודה כמסיר שריטות (לא נראה לי שקיים כזה פלא), אבל בתור תכשיר לניקוי שיפשופים של פגוש (ה"שחור" הזה, שהוא למעשה צבע של הפגוש ששיפשף אותך) הוא לא רע בכלל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וברגע של רצינות, אותו תכשיר GS27 הוא יחסית נסבל.

תוצאות טובות לא תראה ממנו. אבל תוצאות, יהיה משהו. גם אני השתמשתי בו בעוונותיי הרבים.

שים לב- לא מיועד לשימוש היכן שצבע דהה, כגון על הגג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...