Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב צמוד,קבוצה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,בחודש הבא אני מקבל רכב קבוצה 2 מהעבודה.

רציתי לדעת,עד איזה סכום ניתן לרכוש רכב בקבוצה זו וכמו כן איזה רכב אתם ממליצים.

אני נהג יחיד,אני רוצה שהרכב יהיה אוטומט,ישגם נראה טוב(תפקיד בכיר) שיהיה נוח מבחינת מושבים ושיהיה מאובזר כמה שיותר.

אני מעוניין שתתנו לי כמה שיותר אפשרויות,שבוע הבא אני רוצה כבר להתחיל להסתובב ,בסוכנויות השונות.

תודה רבה,אלכס.

פורסם

המושג "קבוצה 2" היה נכון עד לא מזמן אבל בוטל לאחרונה עם המעבר לשווי שימוש רציף. באופן כללי קבוצה 2 כוללת את רוב המכוניות המשפחתיות, 1600 סמ"ק, אוטומטיות ברמת האבזור הבסיסית - מאזדה 3, טיוטה קורולה, יונדאי i30 וכו'.

אם אתה מחפש טווח מחירים, אז מדובר ברכבים ששווים עד סביבות ה-120 אלף ש"ח.

פורסם
שלום לחברי הפורום,בחודש הבא אני מקבל רכב קבוצה 2 מהעבודה.

רציתי לדעת,עד איזה סכום ניתן לרכוש רכב בקבוצה זו וכמו כן איזה רכב אתם ממליצים.

אני נהג יחיד,אני רוצה שהרכב יהיה אוטומט,ישגם נראה טוב(תפקיד בכיר) שיהיה נוח מבחינת מושבים ושיהיה מאובזר כמה שיותר.

אני מעוניין שתתנו לי כמה שיותר אפשרויות,שבוע הבא אני רוצה כבר להתחיל להסתובב ,בסוכנויות השונות.

תודה רבה,אלכס.

תפקיד בכיר ורכב קבוצה 2 לא מסתדר לי ביחד.

בסוף תצא עם משהוא מהסטנדרט הליסינגי שגם לתוכניתן זוטר בן 21 יש

פורסם

אישית הייתי בוחר במלכת הקטגריה החדשה יונדאי i35, או באחותה הקיה פורטה.

אם אפקט ההגעה יותר חשוב לך מהביצועים - לך על הפולקסווגן ג'טה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...