Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צימר מפנק לזוג ב 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב, וההתלבטויות רבות...

התקציב עומד על כ 60 אלף שקל.

הרכב ישמש אותי ואת זוגתי (וצריך להתאים גם לתינוק+עגלה).

נסיעות לעבודה יום-יום, בעיקר בין עירוני (אם לפקקים בכביש החוף ניתן לקרוא בין עירוני).

אוטומט בלבד, ויעבור כ 20 אלף קילומטר לשנה.

מה הכי חשוב:

* אבזור - כמה שיותר (מושבי עור, סאן רופ, קרוז קונטרול, מושבים חשמליים וכו..)

* בטיחות

* נוחות נסיעה והרגשה מפנקת בקונסולה

מה פחות חשוב:

* מנוע - לפעמים אני אוהב לתת בגז, אבל בגדול האגרסיות יוצאות על האופנוע

* שנה - לא קריטי, חובה מעל 2000

* גודל - יש לי חניה פרטית בבית ובמשרד כך שאין בעיות חניה

* צריכת דלק - אשמח ל 1 ל 10 משולב

* אחזקה - שלא תהיה מוגזמת, אך אין בעיה לגבוהה מהממוצע

כנראה שהרכב שיענה על הדרישות יהיה מסגמנט המנהלים, אבל אני לא חייב את הגודל. רכב משפחתי מיוחד (טרם חשבתי על כזה) יכול לענות על הדרישות גם.

מה יכול להתאים?

תודה מראש

פורסם
שלום,

אני מחפש רכב, וההתלבטויות רבות...

התקציב עומד על כ 60 אלף שקל.

הרכב ישמש אותי ואת זוגתי (וצריך להתאים גם לתינוק+עגלה).

נסיעות לעבודה יום-יום, בעיקר בין עירוני (אם לפקקים בכביש החוף ניתן לקרוא בין עירוני).

אוטומט בלבד, ויעבור כ 20 אלף קילומטר לשנה.

מה הכי חשוב:

* אבזור - כמה שיותר (מושבי עור, סאן רופ, קרוז קונטרול, מושבים חשמליים וכו..)

* בטיחות

* נוחות נסיעה והרגשה מפנקת בקונסולה

מה פחות חשוב:

* מנוע - לפעמים אני אוהב לתת בגז, אבל בגדול האגרסיות יוצאות על האופנוע

* שנה - לא קריטי, חובה מעל 2000

* גודל - יש לי חניה פרטית בבית ובמשרד כך שאין בעיות חניה

* צריכת דלק - אשמח ל 1 ל 10 משולב

* אחזקה - שלא תהיה מוגזמת, אך אין בעיה לגבוהה מהממוצע

כנראה שהרכב שיענה על הדרישות יהיה מסגמנט המנהלים, אבל אני לא חייב את הגודל. רכב משפחתי מיוחד (טרם חשבתי על כזה) יכול לענות על הדרישות גם.

מה יכול להתאים?

כמו שאמרת, רכבים כמו אקורד, פאסאט, מאזדה 6, טויוטה אוונסיס ופורד מונדאו יתאימו לך.

נדמה לי שברכבים כאלה בתקציב של 60K עדיף לוותר על בקרת שיוט ומושבים חשמליים- ככל שהרכב יותר ישן, הפריטים האלה מועדים לפורענות ועלות התיקון שלהם לא זולה בכלל.

פורסם

במחיר כזה - שנתון מתקדם ופינוק לא רע בכלל:

שברולט אפיקה שנת 2008. אתה יכול לנסות להוריד את המוכרים השונים (כולל יו.אמ.איי בעסקת certified) לכיוון 60K.

מנוע 2.5 V6, בקרת שיוט, וכל האבזור שיש.. חוץ ממושבי עור.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

יש לי 3 הצעות מסדגמנט המשפחתיות.

הראשונה גולף 4, מנוע 2 ליטר מהשנתון האחרות (2004) ברמת גימור ג'נריישן מגיע עם מגנזיום, גג שמש, בקרת אקלים ועוד כמה קטנות, רכב טוב יעלה בסביבות 55,000 שקלים וישאיר עודף להתחדש באיזה מערכת מולטימדיה עם DVD, בלוטוס ואולי גם מצלמת רוורס.

השניה פיג'ו 307, מעין גולף מעוצבת, היא מרווחת ונוחה יותר והדגמים המאובזרים מגיעים עם ריפוד מאוד נעים למגע ולפעמים גם עם גימור פנימי בהיר נאה. טווח השנתונים הוא 2006 עד סוף השיווק, דגמי השיק מומלצים והם נמכרו ב-2008 ולכן אולי יחרגו מעט מהתקציב. אני הייתי מעדיף את מנוע ה-2 ליטר.

האחרונה פורד פוקוס, פחות מאובזרת ומעוצבת אבל מאוד נוחה ומרווחת. דגמי 1.6 מאובזרים (גיה) אמנם דיי נדירים אבל מציעים תמורה טובה למחיר. אולי תצליח למצוא 2 ליטר מתחילת 2007 שמציע יותר איבזור ומנוע חזק בהרבה.

אם אתה מוכן להתפשר מעט על נוחות והרגשה "יוקרתית" אז גם מאזדה 3 ספיריט יכולה לבוא בחשבון. היא נוקשה ומתקשרת יותר בנהיגה אגריסיבית ומאובזרת לא רע. הביצועים טובים עם המנוע הגדול.

בהצלחה.

פורסם

הייתי ממליץ על מה שהמליץ מייק, במיוחד ה307 XT, עדיפה מהגולף דור 4 לטעמי. אם אתה מחפש גודל ומרכב סדאן, אז חוץ מהאמירקאיות יש יונדאי סונטה LUXURY ו ניסאן מקסימה 3.0, אבל בכל האחרונות תשכח מצריכת דל טובה מ 1 ל 9 משולב בנהיגה רגועה מאוד.

פורסם

ראשית, תודה לעונים!

לגבי האמריקאיות - לא יודע למה, יש לי סטיגמה קשה ומעדיף שלא.

ה 307 והגולף - בהחלט חשבתי על זה אבל חושש שתא המטען לא יספק.

האמת שאני חשבתי שהכיוון של הדרישות יותר אירופאי.

bmw סדרה 3 (צריך להתאמץ בכדי למצוא דגם מאובזר)

וולוו S60 (הבנתי שה 80 בעייתית, מה לגבי ה 60?)

אאודי A4

ברור לי שאזור השנתון הוא 2002-2003. לא מטריד אותי במיוחד, למרות שאני לא מכיר את עלויות האחזקה של הרכבים הנ"ל.

מי מבינהן עדיפה? או שכדאי לרדת משלושתן?

קשה לי להגדיר כמה אני מוכן להתגמש בעלויות האחזקה.

דלק - אשמח ל 1 ל 10, אבל מוכן לקצת פחות טובה.

תיקונים - מקווה שלא לעבור את ה 2500 בשנה (כמובן, לא כולל טיפולים וצמיגים).

תודה

פורסם

לגבי האמריקאיות - לא יודע למה, יש לי סטיגמה קשה ומעדיף שלא.

עד שלא תנסה לא תדע. אימפלה 2005 (דגם ה 3800 לפאר מירבי) ו\או מאליבו 2005/6 או לחילופין לה-קרוס 2006 ייתנו לך מה שאתה מחפש. נוחות נסיעה לא נורמלית ביחס ליפניות, כוח זמין בכל מצב, מזגן מקפיא, אמינות גבוהה (למרות מה שיגידו לא נופלת בהרבה מהיפניות) וכמעט כל מה שאתה מחפש. צריכת דלק לא נמוכה אבל למרות הנפח לא שונה בהרבה מרכבי מנהלים אחרים (6, אקורד, מונדיאו וכו'). אם תמצא אמריקאית שעברה הסבה לגפ"מ זה בכלל ייצא לך טוב אלא אם מפריע לך חניונים תת-קרקעיים.

לדעתי אם אתה לא מכיר כדאי שתנסה למצוא דרך לעשות סיבוב על אחת כדי להרגיש את הרכב, זה שונה מרכבים יפניים, בעיקר מבחינת נוחות ואיכות הנסיעה. מי שאוהב את זה כבר לא ירצה לחזור אחורה אף פעם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לי היו בדיוק את אותן הדרישות כמוך,רכשתי פורד פוקוס trend x 2007 עונה על כל הדרישות מבחינת בטיחות,איבזור שלא נגמר ( קרוז קונטרול, צבע פנימי קרם,שליטה מהגה,הגה מעור,מערכת סוני איכותית,מזגן מפוצל,מגנזיום ועוד..)

הרכב טיפה כבד אך מפצה בנוחות נסיעה ואחיזת כביש משובחת!

לפני הרכב הזה היתה ברשותי 307 xs דגם ספורטיבי ומפואר, אך אינו מתקרב לאיכות לאמינות של הפוקוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...