Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל-מאזדה 323F 1992

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אתחיל ואומר שאין לי ממש ניסיון בדברים האלה ולכן אני כאן...

הבעיה שלי היא שלא מגיע מתח לאורות חניה - אורות ברקס עובדים ,אור רברס עובד ,אורות ראשיים עובדים ,ווינקרים עובדים

רק האורות חניה לא...איתרתי את החיבור הספציפי בקונקטור לאורות חניה ובקונקטור עצמו בדקתי עם וולטמטר ,ויש 12וולט...

כשאני מחבר את הקונקטור ובודק מתח בכבל עצמו(לא משנה איפה בכבל...) יש קריאה של פחות מחצי וולט וכמובן אין אורות חניה...

בדקתי שלמות הכבל באמצעות אוהםמטר-הכבל תקין ושלם.

לקחתי כבל אחר תקין ועשיתי מעקף של הצמה ,חיברתי ישירות מהחיבור(איפה שמתקבל 12וולט) לפנסים - ועדיין הקריאה שמתקבלת על הכבל היא של פחות מחצי וולט...

פירקתי את הפנסים בדקתי ויזואלית וניקיתי מקצת קורוזיה שהייתה לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי גם את זה...ללא פיתרון...

איפה הבעיה?

יש קצר איפשהוא?

מחרפן אותי שאני לא מבין את זה...אשמח אם מישהו יעזור לי להבין את הבעיה!

תודה!

פורסם

אצלי בבעיה דומה במזדה דמיו , חשמלאי מצא שהריליי של האורות היה תקין חלקית ,החלפת ריליי פתרה את הבעיה

פורסם

וואי האמת "תקין חלקית" נשמע לי הגיוני כי האורות עבדו לפני כמה ימים לכמה זמן ואז נכבו...איפה אני מוצא את הרלא הזה באוטו?

פורסם

אצלי ברכב זה היה כך , בלוח השעונים בין ההגה לבין דלת הנהג , תתכופף ותכניס את היד מתחת ומאחורי לוח השעונים , יש צמה של חשמל שהריליי ניכנס לתוכה ( זכר , נקבה).

לא שווה טירחה, חשמלאי לקח לי 35 שקלים והחליף .

• תוכן חדש...