Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי ב c4 מזעזע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השרשור - היסתגלות היא להבין את אופי פעולץ הגיר והמנוע אך הוא מגיב להרפיה מהגז בין הילוכים ,האם הוא דורש זאת ,זמן העברה נוח בכל הילוך -אלו דברים שלומדים תוך זמן קצר יחסית אבל עדין זמן ממושך יותר מכמה דקות נסיעה . מנסיון ארוך עם בראבו חדשה אפשר לנהוג חלק מאוד על גיר רובוטי עם מצמד אחד. וגם על הסי 4 הזאת ספציפית נהגתי מאחר וגם הורי הזמינו אחת כזאת גם עליה אין שום בעיה לנהוג חלק רק צריך להבין את אופי פעולת הגיר ולזרום איתו כדי להגיעה לתנועה והעברת הילוכים חלקה ואני מדבר על תפעול אוטומטי של הגיר כמובן שבידני השליטה קלה עוד יותר.

0-100 ניתן לעשות בקלות עי לחיצה רצינית על הדוושה והרפיה קלה בזמן העברת הילוך שאתה יודע שיגיע באיזור הקו האדום או ע"י תפעול ידני עם המנופים מאחורי ההגה - במצב זה ההילוכים עוברים מאוד מהר - הרבה יותר מהר ממה שנהג רגיל היה מעביר.

לבחור שהעיר על סחרור גלגלים ביציאה מהמקום - שם לב שסחרור גלגלים בזינוק רק יאריך את הזמן הגעה מ0-100

אוקיי. אני מנסה לשכנע את אבא שלי שישתמש בהעברה הידנית אבל הוא לא מוכן לשמוע. הוא מתאמן כרגע על הורדת הרגל מהגז בזמן העברת הילוך ומבין שזה מרכך את הנסיעה אבל נכון לכרגע לא בכל העברת הילוך הוא זוכר להוריד את הרגל :-)

תודה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בארבעה חודשים האחרונים נסעתי על הפולו 1.4 DSG

הגיר עובד בצורה מעולה, הוא פשוט מנצל את המנוע הקטן ומוציא ממנו את הכל, שיוט על 130 ב-3 אלף טור לא היה מחזה נדיר וכמובן צריכת דלק ממוצעת של 1:13 עם רגל ממש כבדה על הגז. דבר נוסף שאהבתי בגיר הוא הורדת הילוכים בבלימה חזקה והורדה להילוך נמוך בירידות בצורה אוטומאטית.

הכל היה יפה חוץ מכמה פעמים בפקקים שהגיר פשוט מגמגם ולא סגור על עצמו על איזה הילוך צריך להיות דבר שמלווה בתחושה לא טובה בתא הנוסעים, השיא היה בפקק בדרך לירושלים בו הפולו הקטנה הקפיצה הילוכים והגיבה מאוד בעצבנות. כלומר יש עוד לאן לשפר את הגיר.

הבעיה הגדולה של הגיר הזה היא באמינות שלו ובמחיר היקר שלו במידה ויש בו תקלה, וזה שצמפיון מגמגמים עם שנתיים אחריות במקום לעמוד מאחורי התיבה ולתת 3 או אפילו אם נתפרע 4-7 שנות אחריות (במיוחד אחרי הבעיות שעשה הדור הראשון של ה-DSG עליהם הייתי שומע הרבה מנהגי מונית שפתאום היו צריכים לממן תיקון מאוד יקר ממש בסמוך לסוף האחריות) לא מוסיף לנושא זה.

לא נשמע משהו הקטע עם הפקקים.

תודה

פורסם

לא מדובר בדגם מיוחד, R6 הוא הכינוי של הדור הנוכחי של הפולו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני נתתי לך לינק לפולו, איך מצאת לי שם לינקים לקדאפי? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...