Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו שנת 95 ידני 1.4.

תרשום את הגיל שלך, כמה זמן רישיון, יש תאונות לרכב, כריות אוויר, שנת הרכב והכל.

המחיר הכי זול שתמצא בתור נהג חדש זה 3000 וקצת.

מה שכן ביטוח ישיר ממש זולים, תנסה אולי לברר דרכם.

פורסם
יש לי רנו קליאו שנת 95 ידני 1.4.

תרשום את הגיל שלך, כמה זמן רישיון, יש תאונות לרכב, כריות אוויר, שנת הרכב והכל.

המחיר הכי זול שתמצא בתור נהג חדש זה 3000 וקצת.

מה שכן ביטוח ישיר ממש זולים, תנסה אולי לברר דרכם.

אני קיבלתי הצעות של איזור ה-3200 פלוס מרוב החברות.

בסופו של דבר עשיתי ביטוח של עובדי מדינה דרך הראל שילמתי על מקיף + חובה לכל נהג מעל גיל 24 - קצת מעל 2700 שקל

:king:

פורסם
אני קיבלתי הצעות של איזור ה-3200 פלוס מרוב החברות.

בסופו של דבר עשיתי ביטוח של עובדי מדינה דרך הראל שילמתי על מקיף + חובה לכל נהג מעל גיל 24 - קצת מעל 2700 שקל

אני דיברתי על רנו קליאו החדשה. גם אתה?

פורסם

אינך יכול להשוות מחירי ביטוח אולי לקבל מושג של "בערך".

הן נבנות לפי כל הפרטים שנשאלים עליהם בטלפון. גם אם שנינו נסע באותו רכב ונגור באותו בניין - ההצעות יהיו שונות.

חובה לעשות השוואה בין חברות ישירות, שכבר אינן זולות, וכדאי לבדוק אצל סוכנים מומלצים או אתרי הצעות ברשת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אינך יכול להשוות מחירי ביטוח אולי לקבל מושג של "בערך".

הן נבנות לפי כל הפרטים שנשאלים עליהם בטלפון. גם אם שנינו נסע באותו רכב ונגור באותו בניין - ההצעות יהיו שונות.

חובה לעשות השוואה בין חברות ישירות, שכבר אינן זולות, וכדאי לבדוק אצל סוכנים מומלצים או אתרי הצעות ברשת.

מסכים לגמרי.

אנסח שוב את השאלה:

מה הביטוח הזול ביותר שקיבלתם עבור רנו קליאו 1.2 החדשה ומהו הרקע שלכם? (תביעות ביטוח\גיל)

פורסם
מסכים לגמרי.

אנסח שוב את השאלה:

מה הביטוח הזול ביותר שקיבלתם עבור רנו קליאו 1.2 החדשה ומהו הרקע שלכם? (תביעות ביטוח\גיל)

זה לא כל הפרמטרים למחיר הביטוח.

הנה אתר (לחץ כאן) שמחשב תעריפי ביטוח ואחרי שאתה כותב את כל הפרמטרים שם זה מראה לך מחיר סופי של כמה חברות ביטוח ואיפה הכי זול, יש מצב שאולי תתקשר וזה לא יהיה בדיוק אבל זה יתן לך כיוון מסויים.

*אם יש עוד מספר צעירים שנוהגים ברכב אולי תחשוב לעשות לרכב ביטוח צעיר לכולם (לא זוכר את השם המדוייק שחברות ביטוח משתמשות בו) אבל כמה מהחברים שלי שנוהגים באותו רכב עם אחים שלהם עשו את זה והם אמרו לי שיצא להם זול יותר מאשר שכל אחד עושה ביטוח צעיר בנפרד.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי קליאו III 1.2,

אני נהג צעיר, בן 20, 3 שנים עם רישיון, צברתי וותק ביטוחי מגיל 17, והוא נקי. (שישאר כך)

4800₪ מקיף וחובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...