Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת דלת חדשה - עצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=391169

בו תיארתי כיצד נכנסו בי בחניה וכעת אני צריך להחליף דלת.

ביום ראשון צריכה להגיע דלת חדשה ליונדאי i30 השחורה שלי.

אך הבנתי שהדלת מגיעה ללא צבע - וצובעים באותה במקום (מוסך הפחחות והצבע שבחרתי) עם קוד הצבע שלי.

הרכב בן שנה וקצת כך שאני לא מניח שיש הבדלי צבע כבר עכשיו?

יש לי חשש מאוד גדול שיראו שהדלת הוחלפה, משמע כשיסתכלו על הרכב יראו הבדל צבע בין הדלת לבין שאר הרכב,

בנוסף חשש מעבודה לקויה, קילופים בצבע - כיצד אפשר למנוע זאת?

הבנתי שהפחח מקצוען ויודע מה הוא עושה ויש הרבה אנשים שמרוצים מהעבודה שלו, אך בכל זאת.

אי אפשר להזמין מיונדאי את הדלת צבועה כבר? או שאני צריך להמר על עבודתו של הצבעי? כמה השקיע וכמה שכבות עשה?

הרכב סה"כ חדש והייתי רוצה שישאר חדש...

תודה :)..

פורסם

תצלם את הדלת שנפגעה, כשתמכור את הרכב בעתיד תראה את הצילום כדי שלא יהיה חשד לנזק גדול יותר, צבע שחור הוא צבע בעייתי.

לשאלתך בקשר לצביעת הדלת, אתה צריך לסמוך על הפחח והצבעי, את התוצאות תראה רק בעתיד.

(אחריות תמיד יש)

פורסם

אז זה הימור לחלוטין ממה שאני מבין...

ומדוע צבע שחור בעייתי? גם ברכב בן שנה יש סיכוי להבדל אם צובעים באותו קוד צבע?

וצילמתי את הדלת + יש לי מסמך שמתאר את המקרה.

איזה ביאוס... אם יראו הבדל צבע או שמשהו שונה בדלת אני הולך להתאבד :| אני גם ככה עוד לא נרגעתי מכל הסיפור הזה ומכאב הלב על האוטו שחסכתי כ"כ הרבה בשבילו.

אשמח לעוד דיעות..

פורסם
איזה ביאוס... אם יראו הבדל צבע או שמשהו שונה בדלת אני הולך להתאבד :| א

תשתה מים ותנסה להרגע. קח את זה בקלות, גבר.

לצערי הרב סיכוי גבוה שעוד יכסחו לך הרבה את הרכב. ככה זה בישראל :evil: . זה אפילו קשה לתאר כמה מ*יינים לך את הרכב ברחוב. בעבודה, ליד הבית, בעיר. איפה שלא תרצה. תחנה בחנייה סופר רחבה ויהיה איזה אידיוט שיחנה עקום וישרוט לך את הרכב. קרה לי.

זה רק פח. אם האוטו יהיה במצב טוב אז אני בטוח שמקסימום תוריד כמה שקלים אם בכלל! והאוטו יימכר כמו גדול.

תהנה מהרכב. אין שום משמעות לאולי איזה הבדל צבע שאתה רואה עם זכוכית מגדלת.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
תשתה מים ותנסה להרגע. קח את זה בקלות, גבר.

לצערי הרב סיכוי גבוה שעוד יכסחו לך הרבה את הרכב. ככה זה בישראל :evil: . זה אפילו קשה לתאר כמה מ*יינים לך את הרכב ברחוב. בעבודה, ליד הבית, בעיר. איפה שלא תרצה. תחנה בחנייה סופר רחבה ויהיה איזה אידיוט שיחנה עקום וישרוט לך את הרכב. קרה לי.

זה רק פח. אם האוטו יהיה במצב טוב אז אני בטוח שמקסימום תוריד כמה שקלים אם בכלל! והאוטו יימכר כמו גדול.

תהנה מהרכב. אין שום משמעות לאולי איזה הבדל צבע שאתה רואה עם זכוכית מגדלת.

תודה :) ונקווה שיהיה בסדר. אני אפרסם עדכון ביום שני

• תוכן חדש...