Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנות עזר למפרמט המתמיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לפרמט את המחשב כדי לנקות אותו, העניין הוא שמותקנות יותר מידי תוכנות בשימוש שלי ושל עוד משתמשים במחשב וכמובן מידע.

יש תוכנה שיכולה לעזור בגיבוי או לפחות שתכין רשימה של מה שמותקן כולל איזה גרסאות? אני לא יכול לעקוב אחרי על מה שמותקן במיוחד לא לפי גרסאות ספציפיות שדרושות למשתמשים אחרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לעשות אימג' של המערכת כניראה לא רלוונטי, כי מומלץ לעשות

זאת מייד לאחר פירמוט והתקנת תוכנות (כשהמחשב נקי, רק וינדוס + תוכנות שאתה זקוק להן) ניראה לי שלא זה המצב. כי אם כן, לא ההית מפרמט.

אז או שאפשר לצלם מסך בחלון "הוספה והסרת תוכניות",

וככה אתה רואה רשימה של התוכנות המותקנות אצלך במחשב + השם + הגירסא. לשמור את התמונה ולהשתמש בה לאחר הפרמוט.

או להעתיק את כל התוכן של תיקית Program Files.

מה עשינו בזה שהעתקנו את התיקיה? העתקנו את כל התיקיות

של התוכנות המותקנות אצלנו במחשב. וככה לאחר הפירמוט תוכל להעתיק שם שם, ולחפש את אותה תוכנה בגוגל.

* במקום סתם לחפש בגוגל תוכנה תוכנה, ממליץ לך להכין דיסק של תוכנות כאלה / קובץ RAR. בפעם הראשונה תצטרך לחפש, לאחר מכן הכל יהיה קל יותר.

אין מה לדאוג שהתוכנות יהיו מיושנות, מבחינת הגירסא. פשוט לעשות Update.

אולי למישהו יש פיתרון יותר אלגנטי, זה בכל אופן מה שאני ההיתי עושה.

:type:

פורסם

דרייבר בקאפ, די קל לשימוש, ולמיחזור דרייברים.

חוץ מזה, אם תחפש בגוגל "תוכנות לאחר פירמוט", וגם "תוכנות לפני פירמוט" תמצא עוד הרבה דברים שימושיים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...