Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום.

 

לפני כחצי שנה בערך פתחתי כאן את ההודעה הראשונה שלי לגבי בעיה שיש לי בפונטו ואבחנתם לי בהצלחה כי מדובר באטם ראש מנוע שהלך לעולמו.

כמובן שישר הלכתי לטיפלתי בעיניין מכונאי פירק את הראש מנוע נתן לי אותו שאני יקח אותו לשליכט בדיקה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר וגם החליט סט אטמים.

בכל מקרה אחרי הטיפול הזה האוטו נסע מצויין והשבוע נזכרתי לבדוק את הנוזל קירור וראיתי כי חסר בערך חצי ליטר כמובן שהשלמתי את החסר. אך גם מהפעם הקודמת זכרתי כאשר יש בעיה באטם המיים יוצאים מהאגזוז, ואכן הלכתי לבדוק את האגזוז וראיתי כי הוא מוציא טפטופים.

אני כבר כמה ימים בודק אותו ואתמול היה ממש מוזר כי הוא לא הוציא כלום אף לא טיפה של מים והיום בבוקר למשל הוא דווקא כן.

 

גם בדקתי את השמן והוא נראה בצבע סביר ולא נוזלי מדי.

האם יכול להיות שאני מצפה לעוד הוצאה כספית כזאת אחרי 5 חודשים שהאוטו נסע ?

×
×
  • תוכן חדש...