Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטריות, לא מה שחשבתם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3527587,00.html

אותי זה הדהים וריתק, רק תחשבו על הפוטנציאל הגלום ביצורים המסתוריים האלה שאנחנו מוסיפים מדי פעם לסלט או מקפיצים עם בצל ושמן זית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עכשיו לכל הצמחונים והטבעונים לא יישאר מה לאכול. שהרי איך אפשר לאכול משהו שחושב ובעל אינטליגנציה מוכחת.

אלון, לאן אמור להוביל הקישור המהיר?

פורסם

בשל מחקר שגילה כי פטריות יכולות לתכנן תוואי תחבורה לא פחות טוב ממהנדסים מקצועיים - והרבה יותר מהר מהם. טושיוקי לקח מפה של יפן, והניח פיסות מזון בנקודות שמייצגות ערים גדולות במדינה. את הפטרייה הניח על העיר טוקיו, והמתין 23 שעות, הזמן הדרוש לה לבנות תשתית קורים ליניארית לכל פיסות המזון. התוצאה היתה העתק כמעט מושלם של מפת הרכבות הקיימת סביב טוקיו. "צריך להבין שזאת לא חוכמה גדולה לחבר עשרות נקודות, אבל לחברן זו לזו בצורה היעילה והחסכונית ביותר זה עניין לא פשוט בכלל", מחמיא טושיוקי

אז להבא אולי כדאי לתת לפטריות לתכנן לנו פה את הכבישים בטוח הם יהיו עדיפים על פני המהנדסים של מע"צ.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לא ברור לי, אם מפה היא נייר ישר כמו כל משטח אחר, למה הפטריה נעה לכיוון המזון לפי הקו של הרכבת ולא לפי הקו הישר והפשוט? ההיגיון אומר שהקו הישר הוא הקצר ביותר, ומאחר ומדובר במשטח נטול מכשולים, הפטריה היתה אמורה לנוע בקו אחד ישר ולא ליצור רשת של רכבת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם דגם, אין לך אפשרות לחפור בו ואולי למצא נתיבים טובים יותר, הפטריה לא יודעת איזה קרקע יש בכל מקום על המפה הזאת. זה מסתמך על התוואי בלבד ללא התיחסות לעוד פרמטרים שמהנדסים כן מסתכלים עליהם.

זה נשמע לי קצת מוזר כל הסיפור

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

וואו מדהים! :shock:

הקטע עם הפטריות זומבי הוא פשוט מטורף,

טובי התסריטאים בהוליווד לא יכלו להמציא דבר כזה...

פטריה שמשתלטת על מוח של נמלה וגורמת לה להתאבד רק כדי שתוכל לנבוט ממנה

במיקום שבוא היא נשלחה להתאבד בו?!?!

מדהים, מטורף, לא יאומן,

גורם לך לחשוב כמה דברים עוד יש שאנחנו בני האדם, לא יודעים עליהם בכלל...

פורסם

אללה איסטור, תודה רבה- כתבה מאלפת. הקטע האהוב עליי:

בשבוע שעבר דווח ב־CNN כי שני סטודנטים לביולוגיה מאוניברסיטת ייל מצאו, במסגרת סיור מחקרי ביערות האמזונס, זן של פטרייה בשם Pestalotiopsis microspora שמסוגלת לפרק פלסטיק. הדבר התגלה כשנעלמה אחת מצלחות הפטרי שבהן גודלו הפטריות. התברר שהיא אכלה את הצלחת ולא הותירה שום רמז אחריה.

LOL'S על ROFLCOPTER...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...