Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר בעד ונגד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אימא שלי רוצה לקנות את המיני קופר ואני רוצה לשמוע מה אתם חושב על הרכב

בעיקרון אני יודע ממבחנים מגזינים וזה שהוא לא רע בכלל...

אין אפשרות ללכת על משומש רק חדש... ככה שאל תציעו משהו אחר משומש...

כנראה שהיא תהייה ידנית אבל הטיפ' בעלת מצב של D או זה פשוט ידני בלי קלאץ'?

איך המנוע והאם באמת מורגש ההבדל בין הONE לCOPPER..

מבחינת איבזור יש בכלל הבדל?

אני יודע שהקופר נראת יותר מנופחת או שלא? תקנו אותי...

פורסם

צביעה דו גוונית בקופר (גג בצבע שונה), גלגלי מגנזיום..

+25 כ"ס, אני חושב (לא בטוח) שיש גם הבדל בקשיחות של המתלים. אוטו בכללי מאוד לא נוח בעיר.

פורסם
אוטו בכללי מאוד לא נוח בעיר.

למה לא?

אני מכיר מישהי שיש לה מיני ONE והיא נוסעת איתו רק בעיר והיא מאוד מרוצה..

(לנסיעות ארוכות ומחוץ לעיר היא עושה עם אוטו אחר..)

בכל מקרה, לדעתי, החסרון הגדול של המיני ONE\COOPER הוא המחיר המטורף שלה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה לא?

(לנסיעות ארוכות ומחוץ לעיר היא עושה עם אוטו אחר..).. :roll:

נו, זה שהיא מרוצה הופך את המכונית לנוחה בעיר?

לי יש קליאו ספורט ואני מרוצה איתה גם כמכונית משפחתית, זה אומר שהיא משפחתית מוצלחת?

ולעניין השאלה של רוברט, לפני שאתה שואל אם הרכב מתאים אתה צריך לשאול את אמא שלך למה היא רוצה דווקא את המיני. במגזינים השונים אומרים שהמיני טובה בדברים מסויימים (התנהגות כביש, עיצוב) וגרועה באחרים (נוחות נסיעה, מרחב פנים, מחיר מוגזם בעליל). השאלה היא אמא שלך מחפשת במכונית, מלבד העיצוב. אם היא בסה"כ מחפשת אוטו-תכשיט אז המיני מתאימה. נקודה. אם היא מחפשת דברים אחרים, יש משתלמות ממנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה לא?

לי יש קליאו ספורט ואני מרוצה איתה גם כמכונית משפחתית, זה אומר שהיא משפחתית מוצלחת?

ולעניין השאלה של רוברט, לפני שאתה שואל אם הרכב מתאים אתה צריך לשאול את אמא שלך למה היא רוצה דווקא את המיני. במגזינים השונים אומרים שהמיני טובה בדברים מסויימים (התנהגות כביש, עיצוב) וגרועה באחרים (נוחות נסיעה, מרחב פנים, מחיר מוגזם בעליל). השאלה היא אמא שלך מחפשת במכונית, מלבד העיצוב. אם היא בסה"כ מחפשת אוטו-תכשיט אז המיני מתאימה. נקודה. אם היא מחפשת דברים אחרים, יש משתלמות ממנה.

אימא שלי מחפשת בראש ובראשונה אוטו קטן... אימא שלי אוהבת מכוניות קטנות ולכן אין כל כך הרבה אפשרויות בשוק...

את היאריס היא לא אוהבת את הצורה שלה בכלל...

והיא לא רוצה את הקליאו בגלל עיצוב פנים עלוב ובגלל שהיבואן הוא קרסו...

עכשיו אנחנו יודעים שהמיני יקרה אבל יש בה הרבה דברים ביחד כלומר ביצועי מנוע לא רעים בכלל עיצוב יפה המרחב פנים אני לא יודע עדיין אנחנו נלך לאולם התצוגה במהלך השבוע...

יש בעיה של מתחרות בשוק..

פורסם

דווקא יש מתחרות טובות בשוק - מה עם יונדאי גטס?

מה עם הפיאסטה החדשה?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חשוב לציין,

ההבדל בכ"ס בין הMIMI ONE ל MINI COOPER הוא אכן 25 כ"ס, אבל, ההבדל בין המנועים הוא צ'יפ בלבד!

כלומר, על ידי שינוי הצ'יפ בלבד, השקעה מינורית של 3,000 במקרה הגרוע, אתה מקבל תוספת של 25 כ"ס מהמנוע.

המנוע הוא אותו המנוע, רק תוכנת ניהול המנוע היא שונה, ולכן 25 כ"ס הבדל. ברגע שמשנים את ניהול המנוע, הצ'יפ, מתווספים 25 כ"ס אמיתיים, בלי לפגוע במנוע.

ההבדל בין מיני ONE ומיני קופר הוא הדוגמא הקלאסית למה לפעמים כדאי לשים צ'יפ ברכב אטמוספרי.

Back to the original - NC again.

פורסם
חשוב לציין,

ההבדל בכ"ס בין הMIMI ONE ל MINI COOPER הוא אכן 25 כ"ס, אבל, ההבדל בין המנועים הוא צ'יפ בלבד!

כלומר, על ידי שינוי הצ'יפ בלבד, השקעה מינורית של 3,000 במקרה הגרוע, אתה מקבל תוספת של 25 כ"ס מהמנוע.

המנוע הוא אותו המנוע, רק תוכנת ניהול המנוע היא שונה, ולכן 25 כ"ס הבדל. ברגע שמשנים את ניהול המנוע, הצ'יפ, מתווספים 25 כ"ס אמיתיים, בלי לפגוע במנוע.

ההבדל בין מיני ONE ומיני קופר הוא הדוגמא הקלאסית למה לפעמים כדאי לשים צ'יפ ברכב אטמוספרי.

אתה בטוח שהסעפות זהות ?

המכלולים האחרים ?

קלאץ' , גיר ?

פורסם

למה לא?

אימא שלי מחפשת בראש ובראשונה אוטו קטן... אימא שלי אוהבת מכוניות קטנות ולכן אין כל כך הרבה אפשרויות בשוק...

את היאריס היא לא אוהבת את הצורה שלה בכלל...

והיא לא רוצה את הקליאו בגלל עיצוב פנים עלוב ובגלל שהיבואן הוא קרסו...

עכשיו אנחנו יודעים שהמיני יקרה אבל יש בה הרבה דברים ביחד כלומר ביצועי מנוע לא רעים בכלל עיצוב יפה המרחב פנים אני לא יודע עדיין אנחנו נלך לאולם התצוגה במהלך השבוע...

יש בעיה של מתחרות בשוק..

כמו שאמרו, המכוניות הקטנות היא שוק מוצף בדגמים..

כמעט לכל חברה יש דגם קומפקטי - ויש חברות שיש להן כמה דגמים כאלו..

אם היא רוצה אוטו קטן לעיר - מה עם הסמארט? אולי אפילו קונברטבל :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דווקא יש מתחרות טובות בשוק - מה עם יונדאי גטס?

מה עם הפיאסטה החדשה?

אנחנו לא קונים יודנאי סלח לי על הזילזול...

לגבי הפיאסטה נדמה לי שהפסיקו לייבא אותה לארץ אבל בהחלט צריך לבדוק אותה...

לגבי הסמארט היא הייתה אפשרות עד שהבנו שקטן קטן אבל לא יותר מידי אין בה מקום לכלום והמושבים זה כמו של F16 צר חבל על הזמן ונמוך על הרצפה... לא אהבתי...

פורסם
חשוב לציין,

גם אם זה נכון... אוטו חדש מהחברה במחיר כזה יש בעיה לשים צ'יפ בעיקר שהאוטו הולך להיות של אימא שלי אני בטוח שאתה יכול להבין את זה... :roll:

פורסם
חשוב לציין,

גם אם זה נכון... אוטו חדש מהחברה במחיר כזה יש בעיה לשים צ'יפ בעיקר שהאוטו הולך להיות של אימא שלי אני בטוח שאתה יכול להבין את זה... :roll:

קודם כל, זה נכון. תיהיה בטוח בזה.

אני מבין את זה שיש בעיה לשים צ'יפ ברכב חדש של אמא'לה...גם אם אני הייתי במצב שלך הייתה לי מן הסתם את אותה הבעיה...

אבל, במידה ולהורים שלך יש טיפה ראש פתוח, תנסה להסביר להם את זה את העניין הזה. אם אי אפשר (אני בטוח שאני לא הייתי מצליח), אז יש לך 3 אפשרויות...

או לעשות את זה בשקט, בלי שהם ידעו... רק תדאג לעשות את זה טוב.

או להסתפק ב 25 כ"ס פחות.

או שפשוט להוסיף עשרות אלפים בשביל זה....

Back to the original - NC again.

פורסם

לא יודע מה ההפרש בדיוק במחיר ביניהן,

אבל, אין הבדל בין ה ONE ל COOPER מבחינת אבזור ? פרט לעניין כוח המנוע ?

כי אם רמת האבזור שונה אז אולי זה כן שווה עוד כמה שקלים...

חוץ מזה, החלפת צ'יפ על רכב חדש לא פוגע באחריות היצרן/יבואן ?

פורסם
חשוב לציין,

אתה באמת חושב שאמא תבוא ותגיד

"וואי חמודי, היום האוטו פשוט פירק הונדות בטירוף !@$ , כאילו יש עוד 25 כ"ס לערך במנוע.. פשוט מדהים!!"

צ'יפ לא רואים ולא יודעים. (אלא אם אמא משחקת עם המחשב של הרכב מדי פעם ... :roll: )

פורסם

טוב, אפשר להפסיק עם ההתלבטויות האלו, צ'יפ, לא צ'יפ. בואו נדבר ת'כלס.

מיני ONE ידנית בסיסית עולה 156K. מיני קופר ידנית בסיסית עולה 166K. זה הכל. 10K הבדל, או בערך 7%. אם אתם מוכנים להוציא 150 אלף ש"ח על מכונית קטנה חדשה, זה לא מה שיעצור בעדכם, אני בטוח. מה גם שהקופר מגיעה עם עוד תוספות אינטגרליות כמו מתלי ספורט, חישוקים קלים, צבע גג שונה וריפודים טובים יותר.

העניין הוא שהמכונית לא מגיעה מאובזרת כראוי למכונית במחיר כזה, ובשביל לאבזר אותה יותר, צריך לשלם עוד. יש חבילות SALT, PEPPER ואפילו CHILI שעולות די הרבה (לא סגור בדיוק על כמה) ומוסיפות הרבה איבזור לחבילה.

בגדול - האוטו יקר. מאוד יקר. באופן מוגזם מ-א-ו-ד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...