Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר בעד ונגד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, אפשר להפסיק עם ההתלבטויות האלו, צ'יפ, לא צ'יפ. בואו נדבר ת'כלס.

מיני ONE ידנית בסיסית עולה 156K. מיני קופר ידנית בסיסית עולה 166K. זה הכל. 10K הבדל, או בערך 7%. אם אתם מוכנים להוציא 150 אלף ש"ח על מכונית קטנה חדשה, זה לא מה שיעצור בעדכם, אני בטוח. מה גם שהקופר מגיעה עם עוד תוספות אינטגרליות כמו מתלי ספורט, חישוקים קלים, צבע גג שונה וריפודים טובים יותר.

העניין הוא שהמכונית לא מגיעה מאובזרת כראוי למכונית במחיר כזה, ובשביל לאבזר אותה יותר, צריך לשלם עוד. יש חבילות SALT, PEPPER ואפילו CHILI שעולות די הרבה (לא סגור בדיוק על כמה) ומוסיפות הרבה איבזור לחבילה.

בגדול - האוטו יקר. מאוד יקר. באופן מוגזם מ-א-ו-ד.

רוני

אוקיי נו אז מה האפשרויות הטובות שיש בשוק? אין מכוניות קטנות נורמליות בשוק!

בעיקרון בגלל זה הקניה כל כך מתעכבת... רוב המכוניות בשוק הקטנות פשוטות ובסיסיות

שלא בא בכלל הוציא את הכסף אימא שלי מחפשת אוטו קטן אבל שיש יפה ולא פלסטיקים בגרוש בפנים וכל פעם שאתה נכנס לאוטו אתה בדכאון...

פורסם

היה כאן כבר שרשור כזה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=39731

בגדול, המיני היא האופציה הטובה ביותר מכל הבחינות חוץ מהמחיר, שהוא מופרך לחלוטין. אם יש לכם הכסף - לכו על זה. אם לא, תאלצו להסתפק בפחות... (רק שאמא שלך לא תכנס לדיכאון...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה עם הC3?

גם אותה לא אהבתם?

כן.... אימא שלי בעייתית בבחירת אוטו... זה עולה על העצבים...

אבל בלי קשר לC3 יש צורה מוזרה של בועה הגג לא היה צריך להיות קשת... :roll:

• תוכן חדש...