Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות מכון בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי גולף 1.6 שנת 2001.

בתוצאות היה כתוב שיש בעית השהייה בהחלפת ההילוכים (מכונית אוטומטית)

אין לי מושג מה זה אומר...

זה יכול להיות רציני? מה כנראה זה אומר? מה הסיכויים שזה סתם כיסוי תחת?

תודה מראש

פורסם

אצלנו בבורה לוקח לגיר מספר לא מועט של שניות עד שהוא משלב מרוורס לדרייב ולהיפך...

לא נראה לי שזאת בעיה, סתם כך תוכנן הגיר...

יכול להיות שבגלל זה כתב המכון את ההערה הזאת. נראה לי שהבעיה הזאת קיימת בכל הגירים האוטומטים של הקונצרן...

מגאן 265

פורסם

בן אדם תיזהר מאד עם מכוני בדיקה וגירים. חבר שלי היה במכון כזה ואמרו לו שהגיר קצת בעייתי. :?:?:

טוב אז הוא הלך לבדוק אצל פולסווגן ספציפית את הגיר ואמרו לו שהכל סבבה, אולי צריך להחליף צמת חשמל?!!!! אבל בגדול הכל טוב.

שלושה שבועות אח"כ והאוטו מושבת במוסך- מחר הוא הולך לשים 12000 על גיר חדש. :shock::cry:

זה כמובן לא בהכרח המקרה שלך אבל כדאי לוודא ולוודא טוב.

חולם על גרמנייה - אסתפק בצרפתייה - כבר לא תקוע עם קוראנית.

פורסם

הרכב כבר 3-4 שנים על הכביש.

אם הרכב עבר כ-80-100K ק"מ הרי זה בלאי סביר לגמרי לנסועה של הרכב.

באותה מידה זה יכול להיות כסת"ח של המכון.

הייתי עושה טיול למכון לגירים אוטומטיים שיוכל לתת לך דעה מקצועית ואובייקטיווית.

נראה לי שכל רכב אוטומטי שתקח בגיל הזה יגידו לך שיש השהיה בהחלפת הילוכים.

החלפת נזול גיר יכולה לשפר את המצב (אם הבלאי בגיר אכן קיים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או מכון גירים כפי שהומלץ, או מוסך מורשה פולספאגן שיכול לאבחן את הבעייה ולהסביר את השלחות. אל תקנה עד שאתה לא בטוח ב 100% מה הבעייה!!!

• תוכן חדש...