Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אלפא 156 הצורה החדשה (2005) מנוע 2.0 JTS ידנית שאני מת עליה, ורציתי לדעת אם יש איזה שיפור או שדרוג רציני לכוח או לאחיזת כביש בלא יותר מכמה אלפי שקלים?

ועוד משהו קטן, המזגן לא מתפקד כל כך במהירויות נמוכות ומישהו אמר לי שיש דרך לתכנת אותו לעבוד חזק יותר, מישהו מבין בזה אולי?

תודה רבה לעונים, מעריך את זה

פורסם

הספק במנועי JTS לא הייתי משדרג, הם רגישים גם בתצורתם המקורית.

שיפורי המתלים תלויים בתקציב:

בולמים וקפיצים קשיחים או קוילאוברים; מוטות מייצבים של אייבך; כריות בולמים קדמיות AST; בושינגים של פאוורפלקס; מוטות גישור OMP.

פורסם

דבר ראשון תודה, עכשיו, לגבי המחיר, מה השיפור הזול ביותר כולל התקנה, ומה השיפור שנותן את התמורה הגבוהה ביותר לכסף?

פורסם

היי,

ראשית הייתי מציע לך לשים פוסט בפורום של מועדון אלפא רומיאו ישראל, יש שם לא מעט אנשים עם המווון ידע (מישהו ידע בטח על המזגן).

מצטרף ל-AVIA, ה-JTS מנוע רגיש, עם בעיה ידועה (אם זה אותו מנוע כמו ב-GT) במזרקים. מעבר לעובדה שמנוע אטמוספרי קשה לשפר בהוצאה שולית.

לגבי אחיזה: התשובה שקיבלת מאאוד כללית, כמו גם השאלה שלך, אגב. מה בדיוק באחיזה אתה רוצה לשפר?

לעניות דעתי, ה-156 הוא לא רכב לשיפורים, הוא מסוג המכוניות שצריך להנות מהן כמו שהן. קח בחשבון שכל אחד מה"שיפורים" שהוצעו לך מטה יפגמו (חלקם קשות) בנוחות הנסיעה ויעלו את רמות הרעש.

פורסם
דבר ראשון תודה, עכשיו, לגבי המחיר, מה השיפור הזול ביותר כולל התקנה, ומה השיפור שנותן את התמורה הגבוהה ביותר לכסף?

לא כדי לבאס אותך - אבל איך עם כזה שם משתמש אתה שואל על השיפור הכי זול לאלפא, והרי ידוע שמי שאין לו כסף - שלא יחזיק אלפא

השיפור הכי משתלם והכי זול כולל התקנה הוא קורס נהיגה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

המנוע הזה ידוע ברגישותו, לא הייתי נוגע בו אלא רק מתחזק אותו נכון.

אם אתה בכל זאת מתעקש, כנס לאתרים של AUTODELTA תמצא שם שיפורי מנוע ומתלים.

צמיגים טובים ולימוד נהיגה נכונה תמיד עוזרים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...