Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי פיג'ו 206 שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי רכב פיג'ו 206 אוטומט מנוע 1600 שנת 2002.

מישהו יודע איזה שמן ואיזה מים אני צריכה לקנות?

הבנתי שבפיג'ו זה קריטי ומאוד חשוב לשים באוטו את הנוזלים שמתאימים ספציפית לאוטו.

ואני לא יודעת מה לקנות כי יש מלא סוגים...

אשמח אם תוכלו לעזור לי ואולי לתת לי עוד כמה עצות שימושיות בקשר לאוטו...

פורסם

בוקר טוב,

למה את צריכה לקנות? (מעוניינת להגיע עם הסנדביץ' למסעדה?)

שתפי אותנו באיזה איזור את גרה ונמליץ על מוסך אמין בסביבתך.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

אני גרה בירושלים...

ולא הבנתי אותך כל כך, מה קשור להגיע עם סנדביץ' למסעדה, זה דברים שאני צריכה לקנות לא?

אני לא רוצה למלא כרגע שמן ומים , אני פשוט רוצה לקנות כדי שיהיה לי באוטו.

פורסם
אני גרה בירושלים...

ולא הבנתי אותך כל כך, מה קשור להגיע עם סנדביץ' למסעדה, זה דברים שאני צריכה לקנות לא?

אני לא רוצה למלא כרגע שמן ומים , אני פשוט רוצה לקנות כדי שיהיה לי באוטו.

היי מור ,

ברשתותי פג'ו 306 שנת 2002 אוטומטית 1.6 ואני רכשתי את המוצרים הבאים מהמוסך המורשה בנתניה .

לגבי השמן מנוע - שווה לבדוק האם הם זהים , אני מאמין שכן

לגבי המים לרדיאטור - אין שום סיבה שתצטרכי למלא הרי זאת מערכת סגורה ( במידה ואין לך נזילה ) .

אני מצרף תמונות של המוצרים .

http://f.cl.ly/items/0k2g1F2f0N3M452W0Q0G/IMG00013-20110815-1733.jpg (שמו מנוע)

http://f.cl.ly/items/2e0G150A2L2f3f0R3u3O/IMG00014-20110815-1734.jpg (מים לרדיאטור)

פורסם

תודה רבה איך נחמד מצידך שצירפת תמונות!

איזה יופי שיש אנשים כאלה נחמדים.

אני מקווה שתמשיכו לתת לי עוד עצות כי אני לא יודעת כ-ל-ו-ם, כיאה לבחורה שמחזיקה ברכב ראשון...

פורסם

דבר מאוד חשוב שאני יכול לייעץ לך לאור העבודה שציינת שאת דיי טרייה וחדשה בתחום - פשוט לפני כל בעיה ולפני המחשבה לגשת למוסך תציגי פה את השאלות והבעיות (שחס וחלילה לא יהיו) כמו שעשית וזה מצוין על מנת לקבל פיתרונות יעילים והוגנים לפני שזורקים כסף.

:)
  • תוכן חדש...