Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבצעים של הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=3023&current_lang=1

מה אתם יודעים על המבצעים של הונדה החדשים ?(מועדון חבר מה זה?)

מה אתה אומרים על הinsight ? מנוע בנזין 1.4 ליטר i-VTEC עם מנוע חשמלי 98 כ''ס (מה אתם יודעים על המנוע הזה?)

מה אתם יודעים על ההונדה סיוויק 5 דלתות שבמבצע ?

ומה אתם אומרים בכללי בכל העניין

תקציב 120K פחות או יותר אפשר להתגמש אם יש באמת הזדמנות שלא שווה לפספס

פורסם

מכר שהתעניין ברכישת קיה פורטה לפני כמה זמן, זכה לאותה הצעה כמו שהציעו ל"חבר".

תמיד אפשר לנסות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=3023&current_lang=1

מה אתה אומרים על הinsight ? מנוע בנזין 1.4 ליטר i-VTEC עם מנוע חשמלי 98 כ''ס (מה אתם יודעים על המנוע הזה?)

מה אתם אומרים בכל זאת על השאלות ששאלתי ?!

תודה

פורסם

תודה

פורסם

יש הנחה של 10000 ש"ח על הסיוויק 4 דל' (133000 ש"ח אחרי ההנחה) ו- 11000 ש"ח על הסיוויק 5 דל'.

כדאי לך לגשת לסנוכנות ולבדוק.

האינסייט לא הכי מומלצת- חוץ מצריכת דלק טובה, הרכב ממש לא משהו.

פורסם

לא זוכר היכן קראתי בדיוק אבל האינסייט מעולם לא זכתה להצלחה שהונדה יעדה לה. כמו שאמר זה שמעלי המכונית היא לא משהו וזכתה לביקורת לא נלהבות כלל וכלל. בדוק את מצב השוק לפני שאתה בכלל קונה רכב שכזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה

מנסיון קצר כל שאני יכול לומר הוא שהאוטו הזה מפתיע לטובה. בצד צריכת דלק של מכונית מיקרו, האוטו נוח ונעים מאוד לנהיגה, היגוי ואחיזה מצוינים ביחס ( אם לוקחים בחשבון צמיגי 15 ירוקים ודקיקים ) מושבים נוחים ונסיעה שקטה ונעימה, אם כי לא ממש רכה. איבזור וגימור מצוינים, וחלל מאוד פרקטי לנוסעים ( למעט מרווח ראש מעט מוגבל במושבים האחוריים לגבוהים מהממוצע ) ולמטען הם יתרונות נוספים. יחידת ההנעה זהה לזו של הג'אז ההייברידית וזו למרות שאינה מספקת ביצועים של מכונית ספורט, מעניקה זמינות כח טובה ומספקת כמעט בכל מצב.

פורסם

מצטרף לתגובה מלמלה. הביקורת השלילית על אינסייט בא מהאתר האמריקאי Consumer reports ומכמה מקורות בריטיים. יש לזכור שהחברה האלה מפונקים ורגילים לסטנדרטים גבוהים בהרבה מאיתנו, גם מבחינת הרכבים, וגם בכלל. או כפי שאמרו פעם בברה"מ ז"ל – מה שלרוסי מנת שתייה על הבוקר – לגרמני מנת רעל ממיתה. אז האינסייט הוא בהחלט רכב סביר, הייתי אומר אפילו טוב מכמה וכמה אופציות של 120 אש"ח. ובתור בונוס מקבלים אמינות ושמירת ערך של הונדה וכאמור צריכת דלק מעולה – כמה נעים לשלם פחות בלו למדינת הטייקונים.

פורסם

אני נוהג באינסייט המדוברת שנת 2011.

האוטו מפנק ומאובזר,מאוד נעים לנהיגה.

הנושא היחיד הוא שהאוטו לא מפלצת תאוצה ובהרגשה אפילו פחות ממאזדה 3 ודומותיה למרות שנתון המומנט הוא גדול ממשפחתית 1.6 ממוצעת.

לגבי החיסכון בדלק:

בנסיעה לאילת 2 אנשים פלוס ציוד מזגן כל הדרך(נסיעה רגועה) עשיתי 1 ל 20 בהלוך ובחזור 1 ל 19.6

ביום יום אני עושה 1 ל 16-17

עוד שאלות?

פורסם
אני נוהג באינסייט המדוברת שנת 2011.

האוטו מפנק ומאובזר,מאוד נעים לנהיגה.

הנושא היחיד הוא שהאוטו לא מפלצת תאוצה ובהרגשה אפילו פחות ממאזדה 3 ודומותיה למרות שנתון המומנט הוא גדול ממשפחתית 1.6 ממוצעת.

לגבי החיסכון בדלק:

בנסיעה לאילת 2 אנשים פלוס ציוד מזגן כל הדרך(נסיעה רגועה) עשיתי 1 ל 20 בהלוך ובחזור 1 ל 19.6

ביום יום אני עושה 1 ל 16-17

עוד שאלות?

האם אתה יכול לעדכן צריכת דלק אמיתי בנסיעה עירונית ובנסיעה מעורבת?

פורסם

הונדה ג'אז 1.2 צריכה לעלות לא יותר מ80 אלף, למה לי לשלם כמעט 30K יותר על הונדה כאשר יש לי 2 אלטרנטיבות טובות לא פחות ב70 אלף.

מתי "מאיר" יפסיקו למכור הונדות במחירים של סמל סטטוס?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם תבדוק - 80 אש"ח זה המחיר של הג'אז באנגליה, בה המסים כולל המע"מ בקושי מגיעים ל-30%. איך אתה מצפה לקבל מחיר זהה בישראל והמיסוי שלה? דווקא המחיר של הגאז' כאן הוא יחסית סביר, מה שלא ניתן לאומר למשל על מאזדה 2.

• תוכן חדש...