Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מצלמה עד 1800 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא מפריע לך יד 2, אתה יכול לעלות באיכות בצורה משמעותית.

לצורך העניין, קניתי קנון D400 ב1300 ש"ח ממשתמש כאן בפורום.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חשוב לדעת מה הרקע שלך וההבנה בצילום?

אתה רוצה ללמוד או רק לכוון ולצלם?

מה אתה מתכוון לצלם?

כמה אתה רגיש לאיכות הטכנית של צילום?

ל-DSLR יש יתרונות ברורים (קצב אש ומהירות תמונה לתמונה ללא תחרות, מהירות פיקוס, חיישן יותר גדול דורש פחות אור, יותר שליטה ידנית), אבל גם חסרונות לא פחות משמעותיים, בייחוד למשתמש ההדיוט (גדולה, כבדה, מי שלא מבין לא נהנה מהשליטה המוגברת, יש חשיבות לעדשות ובחירתן, מי שלא מבין צמצם ועומק שדה עלול לצאת עם תמונות לא מספקות, מה שפחות בעייתי במצלמות עם חיישן קטן יותר, ועוד.)

אני יודע של-DSLR יש את ההילה שאומרת "מקצועית" אבל יותר חשוב להתאים את הכלי לשימוש מאשר לקנות משהו שהוא כביכול יותר טוב, אבל לא עונה לצרכים (נ.ב. צלם מקצועי גם יודע לבחור את הכלי המתאים, וזה לא תמיד DSLR).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מצלם המון, לפני זה היתה לי מצלמה "חצי מקצועית" Olympus - 50D.

לאחרונה המצלמה שבקה חיים ואני מחפש מתמודדת רואיה.

הצילומים שלי מתמקדים ברוב בבני משפחה, אך לאחרונה גם צילומי נופים וטיולים(כולל הפלגות רחוקות ביאכטה).

הידע בצילום שלי הוא בסיסי למרות שקראתי המון מאמרים, אני מחפש מצלמה שאיתה אני יוכל להרחיב אופקים וללמוד יותר(קורסים וניסיון).

המטרה של הקנייה היא להתחדש ולהשתדרג(טכנולוגית), ללמוד ולהתנסות בצילום מקצועי יותר גם מבחינת נופים וגם אנשים.

ויובל, שמתי לב שהמצלמה מחודשת, יש אפשרות לקנות איתה עדשה בסיסית 15-55 בתוספת של 300 שקל.

תודה על העזרה!

פורסם

אני רק רוצה להסביר כמה דברים:

1. אחריות של 4 שנים, זאת לא האחריות המקורית של "קרט" מכיוון שהאחריות המקורית הינה ל 3 שנים והשנה הראשונה היא אחריות VIP עם שירות עד הבית ומצלמה חליפית. חשוב לדעת

2. המצלמה מחודשת - חסרון

3. סט העדשות במצלמה המקורית מגיע עם המצלמה + הערכה המקורית + קורס צילום בדרך כלל.

4. חבל על הקנייה ואני אסביר למה : בחנויות כגון : OFFICE DEPOT, BIG BOX, BUG , שקם אלקטריק וכו', המצלמה נמכרת במחיר אחיד של 2,299 ש"ח למצלמה מקורית, בערכה המקורית אשר כוללת מן הסתם את העדשות המקוריות.

למה לשלם 2100 על מצלמה חודשת? אחריות לא רשמית ומקורית שבדרך כלל נחותה מן הסתם, וסה"כ לחסוך 200 שקל?

רוצה טיפ? תהיה רציני, בחנויות כמו אופיס דיפו, ביג בוקס, יורידו לך עד 5 אחוז בדרך כלל... מה שיקרב אותך עוד יותר למחיר של 2100...

בשביל מה להסתכן?

וכן אני עובד באחת הרשתות הגדולות.... האחריות של קרט הינה ל 3 שנים, כאשר השנה הראשונה היא VIP עם שירות עד הבית ומצלמה חיליפית במקרה התיקון.

**** חשוב דלעת כי המצלמה אינה מצלמת וידאו!!! שזהו חסרון בדרך כלל לרוב האוכלוסיה הלא מקצועית , שרוצה מצלמה כמעט מקצועית אבל שתעשה הכל.

רוצה מצלמה עם זום מטורף? אומנם לא חיישן CMOS.... אבל לקאנון יש את ה SX 30.... זום מטורף, וידאו ב HD ומלא אפשרויות צילום ידניות... המון. ניתן להשיג בכל החנויות עם קצת מיקוח ב 1800 ש"ח בדיוק. בחלקן בפחות.

נכון, אומנם CANON SX 30 לא מצלמת DSLR... אבל עושה וידאו HD בכבוד, זום תוך כדי הוידאו... זום אופטי של X35.

מצלמה עם נתונים מטורפים באמת, סה"כ חסרון שאין חיישן CMOS.

***** למצלמת ה 1000D ישנו מעבד מדגם ישן של DIGIC3 בעוד שמצלמת חדשות כגון ה SX30 מגיעה עם המעבד החדש DIGIC 4, זיהוי פנים משופר, מהירויות משופרות וכמובן צילום איכותי יותר מבעבר.

שוווה בדיקה.

פורסם

נכון, המצלמה מהדגם הזה, לא ניתן להחליף עדשות וכו', אבל מה, מקבלים פה עדשה רחבה של 24-840 מ"מ.

מייצב זום מדהים (אולטרה סוניק).

המצלמה נותנת לך הכל , מהכל. פשוט... אי אפשר להחליף עדשות וכו'.

אבל עם זום של X35.... אופטי כן.

תראה, אני תמדי מעדיף לרכוש, עם האחריות המקורית של קרט, יש להם שנה ראשונה גם VIP כולל עד הבית או מצלמה חליפית... אחריות של מצלמות מחודשות... לא כל כך מתאים לדעתי.

אבל לשיקולך.

מצלמה שמאפשרת לך צילום וידאו HD 720P, סאונד סטריאו, לא מונו, מצב צילום וידאו מהיר בלחיצת כפתור אחת ואתה מצלם וידאו, זום אופטי של 35, שזה זום מטורף, מייצב תמונה מהמתקדמים ביותר שהושמו במצלמות האלו ובכלל, שקט גם כן. זום תוך כדי הוידאו... אפשרויות צילום וכיוונון עצמאיות רחבות ועצומות.

המסך שלה הוא מסך מפרקי, ניתן לסובב אותו לזויות מאוד נוחות

הינה לך סיקור מקצועי. http://www.dpreview.com/news/1009/10091411sx30is.asp

ב 1800 שקל מקורית, חבילה מאוד משתלמת.

חות מזה, היא בעלת תגובות מאוד חמות ברחבי העולם ובארץ, איכות התמונה נחשבת לאחת הטובות שניתן להשיג ע"פ סיקורים.

פורסם

***** למצלמת ה 1000D ישנו מעבד מדגם ישן של DIGIC3 בעוד שמצלמת חדשות כגון ה SX30 מגיעה עם המעבד החדש DIGIC 4, זיהוי פנים משופר, מהירויות משופרות וכמובן צילום איכותי יותר מבעבר.

שוווה בדיקה.

עם כל הכבוד לגירסת ה-DIGIC, היתרונות של ה-DSLR עדיין תופסים. ה-SX30 היא מצלמה עם חיישן קטן, על כל המשתמע מזה (בסיסית, טכנולוגית, מבחינת איכות תמונה, היא לא שונה מאחיותיה הקטנות). בקביעת איכות התמונה זה הרבה יותר משמעותי מאיכות המעבד.

כמו כן, הזום "המטורף" עולה באיכות העדשה (תמונה).

אם להמליץ לחובב בדרך על P&S, אז כבר G12 או אפילו ה-S95. מצלמות יותר מכוונות למי שאוהב לצלם.

אבל, לפותח השרשור, קודם כל תחליט אם כן או לא DSLR. מצלמת DSLR היא חיה שונה מאוד מ-P&S, ואם אתה באמת חובב צילום, זה הכיוון.

מצלמה כמו ה-SX30 היא פספוס, לטעמי. אתה מרוויח זום, אבל אם כבר להסתובב עם משקולת, אז שתהיה DSLR (גם אם פחות זום ובלי וידאו) או קומפקטית שיותר מכוונת למי שיודע לצלם (כאמור, G12).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאחרונה התחדשתי בסוני HX9V.

בהתחשב בעובדה שהיא עלתה פחות מהפלאש שיושב על DSLR שלי, הפוקט של סוני בסדר גמור ++.

אין הצדקה לSLR בצילומי חוץ בתנאי שלא הולכים לשים את התמונה על גשר הלכה באיילון. בצולומי פנים עדיין יש לה הצדקה.

• תוכן חדש...