Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק 97, היום ניגשתי לרכב בבוקר, התנעתי אותו, באתי לשלב להילוך ראשון וההילוך משום מה לא נכנס לי, נראה כאילו שידית ההילוכים תקועה ממש, לאחר מספר ניסיונות ואחרי שהאוטו קצת התחמם רק אז הצלחתי לשלב הילוך האם יש מושג כתוצאה ממה זה נגרם ומה עלול לקרות בהמשך ? איזו תקלה זו ?

פורסם

באופן עקרוני, ברכב של ההורים שלי (כריזמה אייר) זה קרה והסיבה הייתה פין שנמצא בתוך בית תיבת ההילוכים

שנשבר ולא נתן להילוך להיכנס.

מצד שני אתה טוען שכשהרכב התחמם זה כן הצליח. אני מקווה שזה צירוף מקרים כי תיקון של הפין הזה הוא

זול באופן יחסי (שלא יגידו לך להחליף כלום, תיקון בהחלט אפשרי).

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אני מניח שהרכב שלך ידני.

אם הפין או השטנגות היו שבורים היית ממשיך רק עם גרר. זה לא "מסתדר פתאום".

אולי שטנגה משוחררת.

אני מציע כוון אחר לגמרי:

תבדוק משאבת קלאץ' (ההגיון-דולפת ולא בונה לחץ בהתחלה והמצמד לא מפריד) ושמן גיר חסר או ישן מאד.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הוא לא אמר אם הרכב ידני או אוטומט, אז הסקתי שזה אוטומט אוטומטית (מין משחק מילים לא מצחיק אבל הייתי חייב :)).

אם זה ידני, קבל ביטול על מה שכתבתי קודם..

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אם הוא ניסה לשלב להילוך ראשון אז מרשה לעצמי להעריך שהרכב ידני.

האם ניסיתה לשלב להילוכים אחרים חוץ מהילוך ראשון? האם היה קושי לשלב להילוכים אחרים?

אני גם הייתי הולך לכיוון של קלאץ' שלא מפריד כמו שצריך מסיבה כלשהי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אז כן זה גיר רגיל 1400, כמו כן ניסיתי לשלב לשאר ההילוכים אך גם שם לא נכנס ההילוך, השערה שלי שזו אכן משאבת קלאץ'

במידה ומישהו יוכל לאמת זאת אני אשמח וכמה כסף זה אמור לעלות לי הטיפול הזה ?

פורסם
אני גם הייתי הולך לכיוון של קלאץ' שלא מפריד כמו שצריך מסיבה כלשהי.

סיבה נוספת עלולה להיות שה"קרניים" בשמש של פלטת המצמד מעוכות. אבל זו דווקא בעיה שמחמירה כשהאוטו מתחמם (הקרניים המעוכות מתחממות ומתרככות עוד יותר וגורמות לפלטה "להתיישב" על הדיסק לגמרי)

בגלל זה ניחשתי משאבת מצמד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...