Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקין עכשיו מגבר + סאב לרכב שלי

יש לי 2 שאלות

1. היכן אני מעביר את החוטים של ה+ ו - עד המצבר?

2. איך אני מחבר את הסאב? במגבר שלי זה מופיע

rear speaker

front speaker

power

תודה רבה

פורסם
אם אתה לא בקיא בנושא אל תתקין לבד. שלא תגרום נזק

אני רוצה ללמוד לבד.

חיברתי את המגבר כבר למערכת הכל עובד וחיברתי למגבר את ה2 רמקולים על המגש אחורי.

נשאר לי לחבר את הקומפוננט למגבר.

עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר את הסאב?

פורסם

איזה מגבר יש לך בדיוק שאתה רוצה לחבר אליו גם את 2 הרמקולים מהמגש האחורי גם את הקומפוננטים וגם את הסאב?

אם זה מגבר 4 יציאות שזה מה שאני מאמין שזה אז אתה צריך:

א. לוותר על הרמקולים האחוריים ולחבר אותם ישירות לHU את הקומפוננטים לחבר למגבר ואת הסאב בגישור

לחיבור הקומפוננטים אתה צריך להעביר את החוטים מהרמקול בצידי הרכב עד למגבר ושם לחבר ל front speaker

פלוס לפלוס מינוס למינוס ל2 הרמקולים

את הסאב בגישור ל2 יציאות שנשארות ה rear speaker כמו כן אתה צריך גם 2 חיבורים שהם בעצם מפצלים שמתחברים לRCA ולמגבר בשביל שכל הערוצים יעבדו לך

אתה יודע מה זה גישור?

מקווה שלא תעשה שום נזק וכמו שאמרו אם אתה לא יודע הכי טוב ללכת למתקין שיתקין לך כמו שצריך תסתכל ותלמד להבא

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם
איזה מגבר יש לך בדיוק שאתה רוצה לחבר אליו גם את 2 הרמקולים מהמגש האחורי גם את הקומפוננטים וגם את הסאב?

אם זה מגבר 4 יציאות שזה מה שאני מאמין שזה אז אתה צריך:

א. לוותר על הרמקולים האחוריים ולחבר אותם ישירות לHU את הקומפוננטים לחבר למגבר ואת הסאב בגישור

לחיבור הקומפוננטים אתה צריך להעביר את החוטים מהרמקול בצידי הרכב עד למגבר ושם לחבר ל front speaker

פלוס לפלוס מינוס למינוס ל2 הרמקולים

את הסאב בגישור ל2 יציאות שנשארות ה rear speaker כמו כן אתה צריך גם 2 חיבורים שהם בעצם מפצלים שמתחברים לRCA ולמגבר בשביל שכל הערוצים יעבדו לך

אתה יודע מה זה גישור?

מקווה שלא תעשה שום נזק וכמו שאמרו אם אתה לא יודע הכי טוב ללכת למתקין שיתקין לך כמו שצריך תסתכל ותלמד להבא

מגבר 4 ערוצים.

יש לי 2 מפצלים Y .

עכשיו בכבל RCA יש לבן ואדום, זה לא משנה צבעים? כי למפצלים אין צבעים..

פורסם

כשאתה מחבר למפצלים זה לא משנה אתה תראה שאתה גם לא יכול להגיע למצב שזה יסתדר לך הלבן והאדום עם המפצלים והחיבור

לחבא סאב בגישור אתה יודע?

ועוד שאלה בקבל מתח + יש לך פיוז עליו?

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

כמו שציינו איזה מגבר יש לך? שש או ארבע יציאות? איזה רכיבים גם יעזור

, עם אתה רוצה ללמוד לבד זה מבורך ולא מסובך אבל כך בחשבון שגם משהו פשוט

יחסית יכול להסתבך, כגון קצרים תוצאה סופית לא טובה ואפילו שריפת רכיבים או הרכב עצמו.

לאחר שעשית חושבים והגעת למסקנה שויתרת, סע למתקין או אדם בעל ידע, במידה ואתה מתעקש לבד

אז כמה כללים, אחד חבר את הפלוס למצבר שבית הפיוז ללא הפיוז בתוכו ותעביר דרך צד הנהג את כבל הפלוס ואת הרימוט

בצד של הנוסע תעביר כבלי שמע כגון ארסיאיי וכבלים לרמקולים, הסיבה

להפרדה היא שהמתח ברכב לא ״ יכנס״ לרמקולים ואז תשמע שריקות ברגע שאתה מאיץ

כבל המינוס צריך להיות כמה שיותר קצר ומחובר לשלדת הרכב בצורה הטובה ביותר - לא על צבע הרכב

ולא בקטע שהוא עלול להתנתק עם ניתן תשחיז את מקום החיבור ותהדק אותו טוב

בסוף בסוף תחבר את הפיוז זה ממש על רגל אחת.

איזה רדיו יש לך למה יכול להיות שיש לך יותר מיציאת מגבר אחת

ואז אין צורך במפצלים למינהם אלא בעוד כבל ארסיאיי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מגבר avangrate 4 ערוצים

הרדיו דיסק זה JVC לא זוכר את הדגם . במגבר יש מפצלי Y ומאחורי המערכת יש חיבור RCA 1 אדום לבן

פורסם

לגבי מה ש x-ent אמר

הרמקולים זה לא משנה אם אתה מחבר פלוס לפלוס ומינוס למינוס יהיה לך הבדל בבאסים ואתה יכול לבדוק את זה אפילו

הפתרון הכי טוב לחיבור הכבל מינוס הוא לפרק את הבורג שתופס את החגורות לשלדה ולחבר לשם את המינוס בלי לשחיז ולהוריד צבע

והוא גם יתפס כמו שצריך!

עכשיו בוא נעבור על כל השלבים שנראה שהכל עובד דבר ראשון כדי להיות בטוחים שלא תגרום נזק כלשהו הוא לנתק את המינוס בתחילת העבודה לחבר את כל החוטים ולחזק כמו שצריך הפלוס כמובן עד סיום העבודה שיהיה בלי הפיוז בפנים!

לבדוק שכל החיבורים מחוזקים ושאין שום כבל שהוא רופף ולא תפוס כמו שצריך

דבר שני את הסאב אתה מחבר בצודה כזאת:

rear speaker

+-|+- זה מה שמופיע לך במגבר נכון

אתה מחבר את הסאב ל+הראשון ולמינוס האחרון ככה שבאמצע נשאר לך פלוס ומינוס לא מחוברים לכלום!

דבר שלישי בדקת שהחוטים שעוברים מהקומפוננטים מחוברים כמו שצריך לקרוס ומשם למגבר או איך חיברת את הקומפוננטים בדיוק למגבר?

• תוכן חדש...