Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי איביזה FR 2008 עם אפסולוט (+200 כס) וצמיגים 205/40 17 אינץ'... כל השאר סטנדרטי.

חפרתי במאות הודעות פה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה ואני יודע ששואלים פה את זה הרבה.

מהי הדרך הזולה ביותר (שעוברת טסט ובדיקות מתנ"ע) לשפר את האחיזה, או את התת היגוי בפניות בעיקר?

בשביל לשפוך קצת אור על אופן הנהיגה שלי אני אסביר את התחושות: אני נכנס לסיבוב וככל שאני נתקל ביותר תת-היגוי אני מחריף יותר את עבודת ההגה שבסופו של דבר שולחת את הזנב לחופשי ואני מתחיל בהיגוי-יתר שבסופו של דבר נגמר באיבוד שליטה זמני (פרפור של הצמיגים, השתלטות הESP על הרכב וחזרה לכביש).

זה לא רק מעצבן ודורש המון ריכוז אלא גם מסוכן ואני מעדיף להימנע מהתופעה אבל לא במחיר של אלפי שקלים...

האם יש פתרון קסם - או לפחות התחלה זולה לפתרון?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה זול?

יש לך כמה אופציות, צמיגים זה אחד מהם.

אם יש כבר צמיגים איכותיים וטובים הפתרום הבא הוא לשלוח הודעה פרטית לבחור העונה לכינוי kundason.

זה יעשה לך פלאים.

Got To love It

פורסם

בקופרה הקודמת שלי גם סבלתי מאותה תופעה.

לדעתי אחד השיפורים היותר נחוצים באיביזות החמות זה להנמיך את הרכב.

בזמנו קניתי סט קוילאוברים של V-MAXX באיזור ה-4K כולל התקנה וכיוון פרונט.

משפר את האחיזה וההתנהגות באופן משמעותי. זוויות גלגול כמעט ונעלמות לגמרי,

אחיזה גבוהה יותר בסיבובים ואפילו הנוחות השתפרה.

אמנם קצת יותר יקר ממה שציפית אבל לדעתי זה אחלה תמורה לכסף.

פורסם

שמעתי הרבה את המונח "כיוון פרונט" ואני צריך קצת הסבר...

כמה עולה? מי עושה את העבודה? האם זה גורם לשחיקה מוגברת של הצמיגים? ואיך זה עובד?

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

ציפ לא מביא איביזה FR ל200+ כוחות סוס..

בכל מקרה, תעשה דברים לפי סדר, הכי משמעותי יהיה קיט קווילאוברים, שמכיל בעצם בולמים+קפיצים יעודים, שאתה יכול לכוון לפי אחיזה\נוחות וכו.

זה יהיה השינוי הכי משמעותי, קח בחשבון שזה פוגע בנוחות של הרכב (הרכב יותר קשה), הנושא הקל הוא קיט אנטי רולים או הגדלה של הצמיגים וכו.

פורסם

הכי משמעותי זה עבודת הגה נכונה. כשיש תת היגוי לא נותנים יותר הגה , זה רק יכול להחריף אותו.

דבר שני צמיגים. דבר שלישי קוילאוברים זה מיותר, בייחוד אם יש בעיית תקציב.

באותו מחיר של הvmaxx אתה מביא סט בולמים קפיצים שיתנו לך תמורה יותר טובה לכסף שלך.

בנוסף, לגבי שיפורי אחיזה ואיביזה, דבר עם יריב (BIG Y) הבחור תותח.

בהצלחה.

גיל.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
ציפ לא מביא איביזה FR ל200+ כוחות סוס..

בכל מקרה, תעשה דברים לפי סדר, הכי משמעותי יהיה קיט קווילאוברים, שמכיל בעצם בולמים+קפיצים יעודים, שאתה יכול לכוון לפי אחיזה\נוחות וכו.

זה יהיה השינוי הכי משמעותי, קח בחשבון שזה פוגע בנוחות של הרכב (הרכב יותר קשה), הנושא הקל הוא קיט אנטי רולים או הגדלה של הצמיגים וכו.

אני סומך על המילה של החבר'ה בE&A לגבי הכוחות... אם הם אמרו שהצ'יפ + פילטר יוסיף 60-70 כוחות לרכב שהתחיל מהיצרן עם 150 אז כנראה שזה המצב.

בכל אופן, בלי קשר, אני מעוניין בשיפור זול שלא מגיע לאלפים וקויילאוברים מגיעים להרבה אלפים ככה שזה לא רלוונטי.

פורסם
הכי משמעותי זה עבודת הגה נכונה. כשיש תת היגוי לא נותנים יותר הגה , זה רק יכול להחריף אותו.

דבר שני צמיגים. דבר שלישי קוילאוברים זה מיותר, בייחוד אם יש בעיית תקציב.

באותו מחיר של הvmaxx אתה מביא סט בולמים קפיצים שיתנו לך תמורה יותר טובה לכסף שלך.

.

ממליץ בחום להשקיע בללמוד לנהוג.

רבים שוכחים שהשיפור המשמעותי ביותר הוא הנהג.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תשפר את הרפידה בין ההגה לכסא. :lol:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

הבחור כותב שהוא דל תקציב אז מציעים לו קויילאוברים ב4+.

חבר, תשלח הודעה לקונדסון. השיחה לא תעלה לך הרבה אבל תוכל לתת לך המון.

Got To love It

פורסם

מהתיאור שלך אתה צריך לשפר את יכולות הנהיגה שלך.

אחר כך תחשוב מה חסר לך..

וזה יהיה גם זול מאוד יחסית לשיפורים שהציעו לך כאן שבמילא לא יעזור לך בלי למידה לפני. 

פורסם
ממליץ בחום להשקיע בללמוד לנהוג.

רבים שוכחים שהשיפור המשמעותי ביותר הוא הנהג.

נכון, בגלל זה רשמתי "דבר ראשון, עבודת הגה נכונה"

זה מקרה פרטי, של שיפור כולל ביכולות הנהג, שמתייחס באופן פרטני לתיאור הנהג.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אני סומך על המילה של החבר'ה בE&A לגבי הכוחות... אם הם אמרו שהצ'יפ + פילטר יוסיף 60-70 כוחות לרכב שהתחיל מהיצרן עם 150 אז כנראה שזה המצב.

בכל אופן, בלי קשר, אני מעוניין בשיפור זול שלא מגיע לאלפים וקויילאוברים מגיעים להרבה אלפים ככה שזה לא רלוונטי.

אתה יכול להיות רגוע ובטוח שאין לך ברכב 220 כ"ס רק מהחלפת מפות. לא משנה איזו תוכנה שמת.

למיטב ידיעתי האפסולוט מעלה ל195-7 ותוסיף עוד 3 אחוז בלחץ מהפילטר.

אברה קדברה

פורסם

קודם כל אני לא רוצה להישמע הפולני פה אבל אני מקווה שאתה לא מעבד ככה את האחיזה ולומד לנהוג בכביש ציבורי (לפחות לא במקומות ראשיים ) :|

וכל שיפור שהוא יעלה לך בסביבות ה2000 ומעלה כמו שכולם כבר אמרו לפני (צמיגים רחבים יותר/טובים יותר ממה שיש לך בלי לשנות מידה ) ואולי מוט מייצב בחלק האחורי יגרום לכך שיהיה לך פחות תת היגוי.

אם אתה רוצה להבין יותר תקרא את מה שמוטי רשם על צמיגים בולמים וקפיצים. :idea:

8)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...