Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, בגלל זה רשמתי "דבר ראשון, עבודת הגה נכונה"

זה מקרה פרטי, של שיפור כולל ביכולות הנהג, שמתייחס באופן פרטני לתיאור הנהג.

אתה צודק :) שמתי לב לזה שנכנסנו יחד לכיכר שיורד לכוון שדרות בן עמי לפני שבועיים בלילה הרבה עבודת הגה ונכונה אהבתי את זה.

הייתי בטוח שרק לי מותר לתת לזנב לטייל קצת ב 1 בלילה אבל היצטרפת:)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם איזה רכב היית?

אתה לא מבין כמה עבודת הגה אני צריך לתת כדי להוציא את הזנב לטיול.

מאז הבילשטיין הרכב נהיה רכבת.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אני אשאל שוב כי אף אחד לא ענה - כמה יעלה לי כיוון פרונט (נגיד ב"מעבדה")?

בנוסף, האם שינוי של לחץ אויר בצמיגים (בניגוד להמלצת היצרן) יכול להועיל?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

בין 250 ל-400 שקלים, אבל זה לא יעזור באמת. שינוי לחץ אוויר עשוי לעזור גם קצת - נסה לשחק עם זה. אבל כמו שאמרו לך - לך ותעשה קורס נהיגה ספורטיבית, זה ישפר לך משמעותית את ההנאה מהרכב בפניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקורסים האלה יקרים יותר מהחלקים שהציעו פה קודם... ביררתי מחירים ונחרדתי לשמוע שקורס של 4 שעות (שעתיים נטו נהיגה) יעלה בסביבות ה3500 ש"ח ואני לא חושב שאפשר להגיע לשיפור משמעותי כל-כך בזמן כזה קצר וחוץ מזה אין סכומים כאלה להוציא עכשיו.

בכל מקרה לגבי לחצי אויר, כרגע אני עומד על 33 PSI בקדמיים ו30 באחוריים (ע"פ המלצת יצרן)... לאן מומלץ לשנות את הלחצים ובאיזה גלגלים?

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל ההגיון אומר שאני צריך להוריד לחץ בצמיגים הקדמיים ולהוסיף לחץ לאחוריים?

ככה החלק הקדמי יהיה נמוך יותר ובמגע גבוה יותר עם הכביש מה שיעזור להילחם באיבוד האחיזה של הגלגלים המנווטים בכך למנוע את חוסר ההיגוי... אני צודק?

פורסם

אני עשיתי קורס נהיגה מתקדמת עם הרכב שלי בפחות מ1000 ש"ח. זה היה יום שלם ותענוג אמיתי שלא לומר מרחיב אופקים.

אברה קדברה

פורסם

תקשיב חמוד, הזול עולה ביוקר!

זה שהאיביזה שלך זה לא הרכב הכי מתנהג בעולם זאת הבעיה האחרונה שלך.

הבעיה הראשונה זה שאתה לא מקשיב!

כל שאר הבעיות נמצאת באמצע.

מסבירים לך פה שאתה לא נוהג נכון!

למזלך יש לך רכב מאוד מאוד סלחני. כי עם איך שאתה נוהג,

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לך עם שלדה מוקשחת וקיצונית יותר.

תבין, רוב המגבלות של רכב הן הנהג עצמו.

אתה יכול לשפר את האחיזה ברכב עד אין סוף, זה לא יעזור לך כל זמן שאתה נוהג לא נכון!

ככל שמשפרים התנהגות ומעלים אחיזה, כך הרכב נהיה קיצוני יותר במגבלות.

לגבי העניין של כיוון פרונט, במקרה שלך אם הוא לא עקום, אל תיגע בו, לא ייתן לך כלום.

לגבי לחץ האויר, ההיגיון שלך שגוי. ולחץ אוויר זה תורה שלמה. כנס לפה ותלמד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60884

ובנוסף, לך תעשה קורס!

חבל על הFR שלך, גם ככה לא נשארו יותר מדי כאלה על הכביש.

(מעניין למה:roll: )

פורסם

יאני נכנס לסיבוב וככל שאני נתקל ביותר תת-היגוי אני מחריף יותר את עבודת ההגה שבסופו של דבר שולחת את הזנב לחופשי ואני מתחיל בהיגוי-יתר שבסופו של דבר נגמר באיבוד שליטה זמני

אתה יכול להתעצבן כמה שאתה רוצה, ונכון שלא נוהגים בהתכתבות,אבל מה שרשמת למעלה מוכיח שאין לך ידע בסיסי בנהיגה במגבלות.

בסיסי למה? כי אחרי 3 דקות בכל קורס (אפילו בהתכתבות)לומדים שתת-היגוי מתקנים עם הגז(פחות גז)ואם זה לא עוזר אז עם הברקס (יותר ברקס). לא עם ההגה

אז הנה שיעור ראשון קיבלת on-the-house (שים את האגו בצד).

רוצה שאתאר לך מה קורה לך בסיבוב עם התגובות שלך? בבקשה:

את מגיע מהר מידי לסיבוב(אחרת לא היה תת-היגוי...), מפנה הגה, הרכב לא מכניס את האף, אתה עושה את הטעות הקלאסית ומסובב את ההגה עוד לתוך הפניה,זה מחריף את תת-ההיגוי כיוון שמעט האחיזה שהייתה - יורדת. במקביל אתה לוחץ כבר על הברקס, יותר מדי ובאיחור,מה שמעביר משקל (סוף סוף) קדימה, מוריד מהירות ואז הגלגלים הקדמיים (שמסובבים יותר מדי) מקבלים אחיזה והרבה משקל, מה ששולח את התחת שלך החוצה ומערב (למזלך) את בקרת היציבות.

בכמה טעיתי?

שים את האגו בצד ותעשה קורס. קח בחשבון שזה עובר איתך מרכב לרכב. אפילו מכתיבה בפורום אפשר לראות שאין לך ידע בסיסי ביותר.

פורסם

הכי זול זה לבטל בקרות,תוכל לנהוג עוד יותר על הקצה,אבל הקצה קצר מאוד!!!

כדי לבטל 100% תהיה צריך להוציא את הפיוז של הבקרות.

פורסם
חבר, זה לא אגו - זאת גישה.

גם סבתא שלי שבפעם האחרונה שהיא עלתה על ההגה זה לפני שנולדת יודעת להגיד לי שאם אני אסע לאט בסיבובים אני לא אזרק מהם - ממש גאונות הדור מה שאתם אומרים.

בן-אדם, אפילו את התשובה אתה לא מבין... אף אחד לא אמר לך לנסוע לאט יותר בסיבובים. האתגר בסיבוב הוא כיצד "לסחוב" את המהירות דרך הסיבוב, כדי לכסות קטע דרך בצורה המהירה ביותר. זה שתכנס יותר לאט (במקרה שלך) אומר שתצא יותר מהר ואז תנהג יותר מהר בסיבובים, לא יותר לאט. תן את הרכב שלך לנהג מיומן ותראה אין הוא נוסע בסיבובים עם אותה הפלטפורמה.

ואם אתה רוצה תשובות רציניות, אתה גם צריך לשאול שאלות רציניות (גם להמנע מלקרוא לאנשים שמנסים לעזור לך "גנון של ילדים מאותגרים" יעזור).

שאלה בסגנון של "אני בעלים גאים של איביזה FR שכידוע סובלת ממחלה שקוראים לה תת-היגוי הפוגמת לי בהנאה מהנהיגה, יחד עם זאת, אני אוהב את הרכב ומעוניין לשמוע מכם מהם הדרכים בעלות עלות מול תועלת הטובות ביותר על מנת להשיג את מטרתי, בתודה."

"יענו" ושלל תיאורים של נהיגה קלוקלת והתנצחות, מונעים ממך את מטרתך.

אם נניח לרגע שהיית מנסח את השאלה נכון, הייתי עונה לך שלעניות דעתי צמיגים דביקים במיוחד (מלפנים) היו משפרים את המצב והם הדרך הנכונה ביותר להתחיל. אגב, לא הייתי ממליץ על R1R, אלא על כאלו שהגם הפידבק מהם טוב כגון: ברידגסטון פוטנצה RE070, דנלופ Z1 סטאר ספק או יוקוהמה אדוון AD08.

ובניגוד לבחור שמעלי, אני דווקא לא ממליץ לך לבטל בקרות, הן שומרות עליך בחיים (וגם על הסובבים שלך).

פורסם

נראה לי שליריב נמאס לשמוע אותו אז הוא אמר לו לנתק בקרות :lol:

בובי אל תתאמץ

הילד לא רוצה להקשיב.

מה שלא נכנס דרך האוזניים יכנס דרך הכיס.

יום טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...