Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר קניית סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי לפני כשבועיים סיריון 2008 אשר עברה בדיקה במכון.

הייתה איזו בעיה במסרק הגה והמכון תיקן את זה עליו לבסוף, אך כרגע כדי לנסוע בקו ישר ההגה צריך להיות טיפה מוטה ימינה. האם יש צורך בכיוון פרונט במכון מקצועי? או שכמו שמי שמטיפל בי במכון בדיקה טוען שהוא יכול לסדר לי את זה ב2 דקות.

דבר נוסף-

בבדיקה נכתב הכסת"ח של "שחיקה בדיסקיות הילוכים, נקישה בשילוב הילוך".

יש לי מעיין קפיצה של האוטו במעבר לדרייב בלבד. לא לרוורס אלא אך ורק לדרייב האוטו קופץ קצת.

המוסכניק שלי טוען שהתושבות טיפה בלויות.

האם הכסת"ח מכסה את הבעיה של תושבות מנוע בלויות? כי אני הבנתי שהם ממש היו צריכים לכתוב תושבות מנוע בלויות. וחוץ מזה נקישה בשילוב הילוך הבנתי הכוונה במעבר בין ההילוכים ולא במעבר לדרייב.

תודה על התשובות

פורסם

ברגע שנכתב בדו"ח הבדיקה "נקישה בשילוב הילוך" - המכון אכן מכסה עצמו מבחינת מה שתארת לגבי רכבך (קפיצה במעבר ל-D).

כמה ק"מ עבר הרכב, והאם מפרטי או ליסינג / השכרה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

62000 מליסינג בעברו. אז אתה אומר שבכל מקרה אין לי קייס.

האם מעבר לקפיצה יש איזושהי בעיה שיכולה להגרם בגלל תושבות בלויות? האם יש צורך להחליף את התושבות עקב בעיה שיכולה להתעורר בעתיד?

אשמח גם לתשובה על השאלה הראשונה אם אפשר. תודה

פורסם

אם התושבות "קצת בלויות" ואין השפעות נוספות, אז לא יגרם נזק בשלב זה. פשוט להמשיך לעקוב אחרי הנושא ובמידה והתופעה מחמירה, להחליף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה אבל 3 חתיכות גומי כל כך יקרות?!

1500 שקל לשתי חתיכות גומי ועוד 800 שקל לחתיכה השלישית. מזה חתיכות זהב?!

יש איך להשיג ביותר זול?

ומחכה עדיין לתשובה לשאלה הראשונה שקשורה לכיוון פרונט למי שיכול.

תודה רבה

פורסם

לפי המחירים - נראה לי שאילו מחירים של תושבות מקוריות (תברר עם מי שנתן לך את הצעת המחיר).

בכל אופן - תושבות חליפיות, ברוב המקרים איכותן נמוכה בהרבה מהמקוריות (תשעה עוד ברור לגבי מחירים עם מישהו אחר).

ממה שאתה מספר - ההגה אינו ממורכז. ראה נא בבקשה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=352105&highlight=%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%9F+%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%98

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...