Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפריצרים הזוהרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבריה..

השפריצרים הזוהרים זה חוקי? לא מקבלים על זה דוח?

ותאורת נאון מתחת לאוטו... זה גם לא חוקי?

8)

פורסם

אני גר שם, ואין לי כוח לראות עוד רכבים עם הלדים בשפריצר....

בכל אופן, באופן יבש זה לא חוקי, אבל לא נראה לי שנטפלים כאן לדברים כאלה.... עדיין אל תשים - זה מכוער בטירוף

יובל.

פורסם

בכל אופן, באופן יבש זה לא חוקי, אבל לא נראה לי שנטפלים כאן לדברים כאלה.... עדיין אל תשים - זה מכוער בטירוף

איפה אתה גר? מגיע לרידינג, אילון, זהב?

איזה רכב יש לך...

8)

פורסם

איפה אתה גר? מגיע לרידינג, אילון, זהב?

איזה רכב יש לך...

8)

שלח ה"פ/איי סי קיו או משהו

יובל.

פורסם

Pug 106 S16 כתב:

אתה מעיז לדבר על מוסרי

והתמונה שלך מוסרית

כל פעם שאני רואה אותה, אני רוצה לבכות

lol

אני הרשתי לך לצטט אותי :?:

סתאאאאאם

חופשי, :beerchug:

פורסם
Pug 106 S16 כתב:

אתה מעיז לדבר על מוסרי

והתמונה שלך מוסרית

כל פעם שאני רואה אותה, אני רוצה לבכות

lol

אני הרשתי לך לצטט אותי :?:

סתאאאאאם

חופשי, :beerchug:

כן המפקד!!!

:twisted:

פורסם

ותגובה לעניין (לשם שינוי):

לפי מה שקומפי כתב פעם (אין לי כח לחפש בדיוק), האורות היחידים המורשים להתקנה ברכב הם האורות הדרושים לנסיעה.

הלדים האלו אינם חוקיים, למרות שאני אישית עוד לא שמעתי על מישהו שנכנס לכלא על זה (וחבל).

חוץ מאי חוקיותם, הם מפריעים מאוד לנהגים הנוסעים מול הערסמוביל עליו הם מותקנים.

אם זה יפה או לא - נתון לויכוח. בכל מקרה זה חוסר התחשבות בהמי וזה לא חוקי.

פורסם

הארות דפקה דיי יפים...ולא מפרעים לנהגים האחרים לפחות לא אצלי כי הם לא ממש חזקים ..יובל אתה צודק השוטרים באשקלון ניתפלים לכל החרא...לאט לאט לא רואם מכוניות איתם..

פורסם
הארות דפקה דיי יפים...ולא מפרעים לנהגים האחרים לפחות לא אצלי כי הם לא ממש חזקים ..יובל אתה צודק השוטרים באשקלון ניתפלים לכל החרא...לאט לאט לא רואם מכוניות איתם..

האורות האלה לא מפריעים לך, אבל הם מפריעים למי שנוסע לפניך ורואה את המופע האור-קולי שלך במראה האחורית, כמו גם למי שחולף על פניך ממול.

מ-י-ו-ת-ר.

• תוכן חדש...