Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך עזרה בפירוק הדלת הפנימית (לא דיפון הפלסטיק אלא השלב האמצעי מהמתכת) אני יודע שמאחורי המתכת שתפוסה עם הברגים נמצא המנגנון של החלון ואני לא רוצה לפגוע שם בשום דבר אז אודה לכל מי שיעזור ואם קיימים סרטוטים או צילומים יהיה בכלל מצויין, ניסיתי למצוא ביו טיוב סרטון אך ללא הצלחה, הפירוק יבוצע לשם התקנת חומר איטום אבל אם זה מתאים יותר לטכני אז אודה למנהלים אם יעבירו את השירשור לשם.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

סליחה מראש על הישירות בתשובתי

אבל זה כל כך מיותר שזה פשוט זועק

ברכב כזה בהחלט מספיק לבודד דלת פנימית ביריעת זפת טובה

אין צורך להיות יותר צדיק מהפיפיור ואין צורך להגזים כל כך

לדעתי אתה סתם מסתבך והתוצאה של זה לא תהיה ברת שמיעה בפנים הרכב

פשוט מיותר

בכל אופן שיהיה לך המון הצלחה בכל מה שתחליט לבצע

יום טוב

דרור

פורסם

מיותר? לדעתך...

לפותח השרשיר - תחפש כאן שרשיר של חבר פורום שהכינוי שלו הוא "עתיד"

הוא התקין את הגולף שלו לבדו ועשה שם עבודת בידוד יוצאת מן הכלל.

תחפש שרשיר של חבר פורום בשם אלי בכינוי סאונדמן שעשה פרוייקט בידוד מטורף לכל הדעות על פולקסוואגן בורה (דלתות דומות)

אתה תוכל להתייעץ איתם בנושא.

מעבר לזה תנסה לקפוץ למוסך כמו מוסך רון שמתמחה ברכבי VAG - אני בטוח שהם יוכלו לייעץ לך.

תחפש בגוגל how to handle golf MK4 doors או משהו בסגנון במקביל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני לא אמרתי שלא עושים

יש מספיק אנשים שמבצעים את הזיפותים האלה בדלתות (חיצוניות ופנימיות)

אני אומר שזה מיותר לזפת דלת חיצונית שבנויה במבנה של הגולף ושזיפות דלת פנימית בהחלט מספק ונותן את התמורה

אין לי ויכוח עם זה שאנשים מזפתים ואחלה אין לי שום בעיה עם זה להיפך אני מפרגן

אבל לא תשכנע אותי שההשקעה שווה את התוצאה ואבקשך להתייחס לכך שאני מדבר על השקעה בדלת חיצונית לאחר שדלת פנימית זופתה ובודדה כייאות

דרור

פורסם

הדרך היחידה לשכנע אותך תהיה לתת לך לנסות בעצמך ולשמוע מה חברי פורום אחרים אומרים אחרי שעשו זאת.

השאלה שפותח השרשיר שאל היא "איך" ולא "למה".

יפה שענית לו על ה"למה" אבל אני מאמין שלחבר פורום כמוך יש גם את היכולת לענות לו על ה"איך".

לא שאין כאן מתקינים אחרים שפירקו גולפים לארוחת בוקר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפירוק בגולף הוא דיי פשוט, החלק היחסית יותר מסובך הוא פירוק החלון (אתה חייב לפרק את החלון כדי לפרק את הדלת)

פירוק החלון נעשה כך :

דבר ראשון תפרק את 2 הגומיות הגדולות שעל הפלטה של הדלת :

FrontDoor29.jpg

לאחר מכן תרים את החלון עד שמול החורים שהגומיות הסתירו תראה את הברגים שמחזיקים את החלון.

תפתח את הברגים ותוריד בזהירות את החלון (בזהירות כי הוא יכול להתקע למעלה עכשיו ואז ליפול פנימה), ואז תפרק אותו החוצה.

עכשיו כל מה שנשאר זה לפרק את הברגים הגדולים שמסביב לפלטה ואת כל החיוט , והפלטה בחוץ.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

אדי ידידי היקר (מה קורה ?) תסתכל על הוראות הפירוק ועל האזהרות הנלוות ואני מניח שתסכים איתי שזה לא שווה את המאמץ ואת הסיכון על מנת להרויח כמעט כלום בנושא הסאונד

בעיקר כשהמלצתי על זניחת העבודה במקביל לבידוד הדלת הפנימית

נכון שהבן אדם שאל איך ולא למה

עדיין אם תראה מישהוא עם אקדח בראש ששואל איך לשחרר נצרה מה תענה ???

(זו סתם דוגמא קצת קיצונית אין צורך להיכנס לסרטים של השוואות בין המקרים :lol:)

על כל שכן יכול להיות מצב שלאחר הפירוק וההרכבה של דלת כזו כולל חלון שאפילו יגברו הקרקושים בעקבות הרכבה לא מדוייקת

יום טוב

דרור

פורסם

לדעתי למרות שזאת דלת של גולף (יחסית מבודדת), שווה לעשות את בידוד גם בחלק הפנימי של הדלת ,

בידוד עושים באהבה או לא עושים בכלל :-).

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

דרור

אתה מדבר בהכרח על נצרה של אקדח או שגם רימון רסס צה"לי 26 נכנס בחשבון - אם כן, אנא ממך, סובב נגד כוון השעון :-P

מסכים עם קודמי - חומוס עושים באהבה או שלא עושים בכלל.

אחד האזורים הכי קריטיים לבידוד הוא מאחורי הרמקול עצמו - אמנם זה גולף אבל עם כל הכבוד זה רחוק מלהיות טנק.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב אז שיעשה

אני מאחל לו בהצלחה

את הוראות הפירוק כבר הוא קיבל

אשמח לשמוע מבעל הגולף מסקנות בסוף העבודה

מהתוצאה ומהתהליך

דרור

פורסם

תראו את ההמלצה לבודד את כל שכבות הדלת קיבלתי ממספר אנשים במפגשי צפון, אני לא המבין הגדול ביותר ולכן שמעתי בעצתם של מנוסים ממני, אכן הייתי מעדיף לוותר על השלב הזה של ההתעסקות עם החלון והמנגנון אבל בדיוק כמו שאמרו מעליי אם כבר אז כבר.

ובאותו הנושא רציתי להוסיף שאלה, האם חיוני עניין ההידוק של חומר האיטום עם רולר? כי אני כבר תקופה מנסה למצוא משהוא דומה ולא עולה לי בראש כלום.

תודה לכולם.

פורסם

מור אתה מוזמן לקפוץ אליי שבוע הבא מתי שתיהיה פנוי ואני יוכל לעזור לך להתקין את האיטום בלי בעיה.

יש לי את כל הכלים שצריך לעבודה.

וגם נעזור לך לעבור לאקטיבי.

• תוכן חדש...