Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-P

חיברתי אצלי באוטו מצלמת רשת שמתעדת את כל הנסיעות שאני מבצע, ההקלטה פועלת ישר עם עלית המחשב ומצלמת די טוב יחסית.

ההקלטה רושמת כל הזמן את התאריך, הזמן, מהירות, מיקום (מה GPS) ככה שהתוצאה נראית מקצועית משהו.

זה יכול להיות שימושי אם קרה משהו מעניין בכביש, עוד אפשרות זה למקרה של תאונות (תמונה שווה אלף מילים).

והתקווה שלי זה שיהיה אפשר לבצע עיבוד תמונה ואז זה יהיה ממש מתקדם, נניח זיהוי של סטיה מהנתיב או משהו בסגנון. (למישהו יש מושג אם יש תוכנות כאלו?)

השאלה היא האם זה יעניין את האנשים שאני אפרט על התהליך, התוכנות ואציג תמונות.

עוד מישהו כאן כבר עשה את זה?

פורסם

זה נשמע כאילו שאתה מחפש לעשות תאונה

:-D

בפועל - אני חושב שבשלב מסויים הרוב המכריע של המכוניות על הכביש יהיו מצויידות במערכות מולטימדיה כאלו או אחרות שהן בעצם מבוססות מערכות הפעלה כמו WINCE וכו' וכו'

בסופו של דבר - בעיניי - השאיפה תהיה לחייב כל נהג להתקין ציוד כזה רק בשביל לשמש כגורם מרתיע - חס וחלילה עשית תאונה, אתה לא יכול להתחמק מזה בשום צורה, הנסיעה שלך מתועדת.

זה יכול לעזור בלהבין מה קרה מרכבים אחרים.

זה יכול לעזור נגד גניבות רכב (שידור של הנסיעה או מיקום הרכב דרך סטרימר) במידה והגנב לא יהיה מודע לקיום המערכת.

בקיצור - זה נשמע כמו שרשיר דבילי אבל יש לזה פוטנציאל ע-צ-ו-ם!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה יכול לפרט יותר ולהעלות דוגמאות ,זה יהיה נהדר :-D

גם אני בזמנו חרשתי את הרשת בחיפוש אחר תוכנות לעיבוד וידאו

בזמן אמת (כמו שכתבת) ,אבל לבנתיים לא מצאתי משהו מעניין (זה לא אומר שאין).

מחכה להסבר מעמיק יותר :-D

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

מחר אני עושה נסיעת בכורה עם המצלמה ביום אז יהיו סרטים שאני אוכל להציג.

יהיה לי גם זמן לפרט מה כל הסיפור דורש.

פורסם

זה נשמע כאילו שאתה מחפש לעשות תאונה

:-D

בפועל - אני חושב שבשלב מסויים הרוב המכריע של המכוניות על הכביש יהיו מצויידות במערכות מולטימדיה כאלו או אחרות שהן בעצם מבוססות מערכות הפעלה כמו WINCE וכו' וכו'

בסופו של דבר - בעיניי - השאיפה תהיה לחייב כל נהג להתקין ציוד כזה רק בשביל לשמש כגורם מרתיע - חס וחלילה עשית תאונה, אתה לא יכול להתחמק מזה בשום צורה, הנסיעה שלך מתועדת.

זה יכול לעזור בלהבין מה קרה מרכבים אחרים.

זה יכול לעזור נגד גניבות רכב (שידור של הנסיעה או מיקום הרכב דרך סטרימר) במידה והגנב לא יהיה מודע לקיום המערכת.

בקיצור - זה נשמע כמו שרשיר דבילי אבל יש לזה פוטנציאל ע-צ-ו-ם!

1984-movie-big-brother.jpg

THE BIG BROTHER IS WATCHING YOU!!!

פורסם

יבגני

בצורה שאנשים נוהגים כאן אנחנו מזמן היינו צריכים שהאח הגדול יתערב ולא רק יתבונן - אבל אפילו את זה האח הגדול בארץ שלנו לא עושה.

אין כאן מערכת ענישה שאפילו מתקרבת למה שצריך להיות והרתעה שווה מעט מאוד בלי שיהיה לה משקל של עונש.

נראה אותך מרים ידיים מההגה כשניגש אליך שוטר בניו יורק - רק תעז...

כאן יש לנו שוטר שהולך לבית כלא בגלל שהוא ירה בגנב רכב - אני די בטוח שאם מה שקרה שם היה מצולם מהזווית של הרכב השוטר הזה לא היה מאחורי סורגים.

לפרוייקטים האלה יש חשיבות גדולה מאוד מבחינת האמצעים שאיתם יהיה אפשר בסופו של דבר לעשות משהו שבאמת יטפל בבעיה - אל תזלזל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי עם הזמן מערכות כאלו יהיו חלק מהרכב- בדיוק כמו ה- ABS, ESP וכריות אוויר.

אולי גם נראה איזו קופסה שחורה שתתעד כל נסיעה כמו במטוסים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ערכתי כמה קטעים מהיום:

youtube די שחט לי את האיכות, לא שרואים כזה נפלא מהמצלמה שיש לי אבל עדין הוא "לכלך" את הסרט.

איך אפשר להעלות איכות גבוהה יותר?

ולקינוח מאזדה מטורללת:

התוכנה היא minicam שעובדת יחד עם xport כדי לפצל את האות gps, אני מתכוון לחבר את זה גם ל obd ואז הנתונים יהיו מדוייקים יותר.

אני גם צריך להגדיר רזולוציה וקידוד אחר לאיכות יותר טובה, פה השתמשתי ב xvid.

הניצול של המחשב ממה ששמתי לב הוא בסיבות חצי מיכולת העיבוד, אבל תכלס לא מורגש במהלך שימוש במחשב.

פורסם

מה הנפח של שעה של וידאו.?

הקבצים נמחקים לבד, או שצריך למחוק ידני.?

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

כעת אני לא על האיכות המקסימלית של הקידוד (xvid-4)

התוצאה היא שחצי שעה תופסת 300 מגה.

הקבצים לא נמחקים מעצמם, אבל מצד שני זה לא צריך להיות מסובך מידי ליצור תוכנה (או למצוא אחת) שתמחק אותם (נניח לפי תאריך?).

גם ככה יש ארד דיסק עם מספיק זיכרון ככה שאני צריך להזניח את הסרטים האלו ממש המון זמן כדי שהם יתפסו את כל הזיכרון.

הנה דוגמא למצלמה טובה יותר:

זו ה HD-5000 (עולה בערך 200 שקל) אצלי זה HD-3000 (שעולה 130).

פורסם

אפשר גם להשתמש ב-DOK USB לפעולה הזאת ,גם פחות שחיקה

לארד דיסק וגם מאוד נוח לשלוף אותו ולהעביר את הצילומים למחשב אחר.

עופר.י

פורסם

אחלה ביצוע,

YOUTUBE שחט את האיכות, עם זה אין בעיה, השאלה היא האם רואים את מספר המאזדה בצילום המקורי.

לפני כמה זמן שקלתי להתקין מצלמה למחשב ברכב ובסוף ירדתי מזה, עכשיו הדלקת ניצוצון.

אפשר לדעת באיזו מצלמה השתמשת?

היכן מוקמה?

תמונות וכמובן שאר מידע.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

לשים USB זה רעיון מעניין, זה יכול לקחת את העומס מהארד דיסק באמת, השאלה היא אם הוא לא יאט כך את המערכת.

כמו שאמרתי האיכות עדין לא הוגדרה כראוי אבל ניתן לראות מספרים של רכבים קרובים:

cammq.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

אני אצלם קצת תמונות מחר, אבל אל תצפו להתקנות יפות ממני :? זה סתם תקוע על המראה.

וכן זו המצלמה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790537

עולה 130 שקל בסך הכל, אם האיכות ממש חשובה (יש הדגמה של hd-5000 וזה נראה מצויין) היא עולה 180 שקל.

נראה לי אני אפתח ערוץ youtube של כוכבי כבישי ישראל :lol:

זו התוכנה שאני משתמש: minicam

http://www.curioustech.net/minicam.html

יחד עם xport כדי לפצל את האות gps ליותר מתוכנה אחת.

• תוכן חדש...