Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בתחום אני רוצה לשים מערכת עם רדיו דיסק חדש,סאב ,מגבר ורמקולים .הכל חדש אני מוכן להשקיע בין 3000 ל4000 שקל למערכת שישמעו יפה ואני יהנה מהשמיעה באוטו וישמעו חזק .הרכב שלי הוא מאזדה 626 ככה שהרמקולים הם בצורת ביצה כזאת תודה רבה לכול העוזרים

פורסם

זה מה שיציעו לך..

רדיו דיסק CZ500

קומפוננט מורל דוטק אובייישן 6

מגבר JBL GTO1004

סאב הרץ es300

אתה תוכל לעלות לי אתרים שאתה ממליץ לי לקנות מהם את הציוד וכמה כסף מדובר?

פורסם
זה מה שיציעו לך..

רדיו דיסק CZ500

קומפוננט מורל דוטק אובייישן 6

מגבר JBL GTO1004

סאב הרץ es300

אתה תוכל לעלות לי אתרים שאתה ממליץ לי לקנות מהם את הציוד וכמה כסף מדובר?

פורסם

הרכיבים שהציעו לך + חיווט סביר והתקנה איכותית יעלו בין 4000 ל- 4500, תלוי מאיפה תרכוש את הציוד, רמת ההתקנה, איכות החיווט וכו'.

אם אתה מעדיף עוצמה על פני איכות, אולי הרץ אנרג'י יהיה יותר טוב בשבילך מדוטק, על אף שבאיכות הוא נחות ממנו.

בכדי לקבל עוצמה גבוהה מהסאב- רצוי שתשים אותו בתיבה פתוחה ולא אטומה, תהיה ירידה באיכות אך ישמעו יותר חזק. ואולי בכלל אתה תרצה סאב שמיועד לעוצמה ופחות לאיכות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הרכיבים שהציעו לך + חיווט סביר והתקנה איכותית יעלו בין 4000 ל- 4500, תלוי מאיפה תרכוש את הציוד, רמת ההתקנה, איכות החיווט וכו'.

אם אתה מעדיף עוצמה על פני איכות, אולי הרץ אנרג'י יהיה יותר טוב בשבילך מדוטק, על אף שבאיכות הוא נחות ממנו.

בכדי לקבל עוצמה גבוהה מהסאב- רצוי שתשים אותו בתיבה פתוחה ולא אטומה, תהיה ירידה באיכות אך ישמעו יותר חזק. ואולי בכלל אתה תרצה סאב שמיועד לעוצמה ופחות לאיכות.

אני דווקא מעדיף איכות אבל שישמעו חזק גם כי ישלי קצת בעיות שמיעה לא על פוזות וכאלו שישמעו יפה אני מעדיף על עוצמה אבל צריך שיהיה חזק יש לך אתר להביא לי שמוכרים את הדברים שהנ"ל? כי אני לא מוצא ולא מתמצא בזה אני מרמת גן ככה שאין לי בעיה נגיד לנסוע עד לתל אביב בישביל לקנות

• תוכן חדש...