Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת טלוויזיה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

קודם כל להירגע. אני לא מחפש איזה טלוויזיה של 42 אינץ' או משהו בומבסטי.

הוריי מעוניינים לרכוש טלוויזיה חדשה אשר אמורה להיות ממוקמת בחדר השינה.

זה אמור להיות 24-26 אינץ' לדעתי.

כיום יש להם איזה דרעק שקנו בכמה מאות שקלים בסופר סל. התמונה שם קצת מרוחה, והסאונד ...גרמופוני.

ממש חייבים להגביר לווליום מאד גבוה כדי להבן את הנאמר והדבר יוצר רעש נוראי. כי הסאונד עמום משהו.

בקיצור. דרעק של דרעק. הבעיה, שאם זה תלוי באבא שלי, אז זה פשוט מצויין. הוא כ"כ לא מבחין בשום בעיה

שיש שם שזה מתסכל:x. אבל מה לעשות.

למען אמא שלי הוא מוכן לבדוק אלטרנטיבות.

אז כדאי מאד שזה יהיה לא יקר.... אני לא יודע כמה עולות טלוויזיות היום. אבל אם יש משהו ב1000 ש"ח עד 1500 אז יופי.

מה יש בגדלים הללו? פלזמה? LCD? LED ? מה עדיף ? וכמובן חובה סאונד סביר ולא קופסתי.

הוא כבר כמעט הלך "לרכוש" טלוויזיה במתנה שוב מהסופר סל. אז חברים. זה ממש הצלת נפשות (שלי). כי אני לא יכול לסבול יותר את העבודה בעיניים שהוא מוכן לקחת הבייתה.

הם מחוברים ל YES אם זה משנה. וממש לא צריך HD או כל בטיח משוכלל אחר. שחלילה לא יחשוב שהוא מוציא פה כסף מיותר.

תודה !

• תוכן חדש...