Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוש אפשרויות

1. פורד פוקוס החדשה (אמורה להגיע בסביבות ספטמבר?)

2. ינדאי I35

3. סקודה אוקטביה 1.2 TSI.

דרישות

משפחה עם 2 ילדים, נוחה, בטוחה וזריזה מפוקוס 2008 שיש לנו עכשיו.

מה עדיף?

פורסם

אני הייתי הולך על הסקודה TSI

אני מאוד אוהב את הרכב למרות שהמנוע קטן, יש אופציה ל1.6?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
שלוש אפשרויות

1. פורד פוקוס החדשה (אמורה להגיע בסביבות ספטמבר?)

2. ינדאי I35

3. סקודה אוקטביה 1.2 TSI.

דרישות

משפחה עם 2 ילדים, נוחה, בטוחה וזריזה מפוקוס 2008 שיש לנו עכשיו.

מה עדיף?

תשאל על זמני אספקה של סקודה - יכול להיות שתצטרך לחכות כמה חודשים אם תבחר בה

פורסם
אני הייתי הולך על הסקודה TSI

אני מאוד אוהב את הרכב למרות שהמנוע קטן, יש אופציה ל1.6?

לא קיים, יש רק 1.2 או 1.4 TSI. קיים הפרש של 10000 ש"ח ביניהם. כדאי?

vladday

אני צריך להחליף את הרכב בעוד כחודשיים וחצי וזה פחות או יותר זמן ההספקה של אוקטביה.

מישהו שעובד איתי חיכה לאוקטביה חצי שנה, אבל עכשיו הבנתי שהצפי די מדויק והם מתחייבים לסטייה של שבוע מקסימום.

פורסם

היונדאי I35 יכולה להיות בחירה מצויינת , חבר הזמין אותה עכשיו מאוד מאובזרת (קרוז קונטרול לדוג'), בעלת מושבים רחבים מקדימה, בטיחותית ובעלת מנוע חזק משמעותית משאר הקבוצה- 1600 132 כוח סוס עם מומנט מעל 16 מה שנותן 11.6 שניות מ0-100 ביחס להרבה מכוניות כיום שעושות 13 14.

בנוסף גם הסקודה בעלת מנוע וגיר מצויינים והכי מתקדמים בקבוצה אך לא בטיחותית כמו היונדאי- 4 כוכבים , לטעמי לא מאובזרת ממש והמושבים הקדמיים דיי צרים (למי שקצת גדול או רחב זה לא יהיה נוח).

פורסם

אם כבר בליסינג, הייתי בודק לגבי הסיטרואן C4 החדשה ...

בקשר למה ששאלת ה I35 לא רעה בכלל.. אבל עדיין הייתי הולך רק על צרפתית בליסינג

פורסם

היי,

שלוש האופציות לא רעות בכלל (הפוקוס החדשה טרם נבחנה בארץ, כך שאין עליה מידע קונקרטי, אך היא צפויה להיות טובה יותר מהדגם היוצא).

מבין 2 האופציות הזמינות היום – עניין של טעם. שתיהן מובילות את קטגוריית המשפחתיות בגאון, חסכוניות ו"ירוקות" יותר מהסטנדרט בקטגוריה, זריזות, חזקות ומאד מאד נוחות.

ממליץ לקחת את שתיהן לסיבוב ולבחור את זו שעושה יותר נעים בבטן 8)

גיל מאוויס

פורסם
אם כבר בליסינג, הייתי בודק לגבי הסיטרואן C4 החדשה ...

בקשר למה ששאלת ה I35 לא רעה בכלל.. אבל עדיין הייתי הולך רק על צרפתית בליסינג

עשיתי נסיעה על ה- C4 החדשה. מאוד התלהבתי ממנה עד שהתחלתי לנסוע. התיבה עדיין מסרסת את המנוע. פשוט ביזבוז וחבל. באמת אחלה רכב. המעברים בין ראשון לשני וחזרה יותר גרועים מגיר רובוטי של קורולה.

היי,

שלוש האופציות לא רעות בכלל (הפוקוס החדשה טרם נבחנה בארץ, כך שאין עליה מידע קונקרטי, אך היא צפויה להיות טובה יותר מהדגם היוצא).

מבין 2 האופציות הזמינות היום – עניין של טעם. שתיהן מובילות את קטגוריית המשפחתיות בגאון, חסכוניות ו"ירוקות" יותר מהסטנדרט בקטגוריה, זריזות, חזקות ומאד מאד נוחות.

ממליץ לקחת את שתיהן לסיבוב ולבחור את זו שעושה יותר נעים בבטן 8)

גיל מאוויס

קראתי שהפוקוס החדשה תגיע עם מנוע 125 כ"ס. אם זה נכון, האם כדאי לחכות לה?

• תוכן חדש...