Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, המקרה הוא כזה.:

הרכב הוא הונדה אקורד שנת 97 מנוע 2200. הרכב היה אוכל מעט מים אחת לכמה זמן אך עכשיו התופעה החמירה עד לכדי ליטר מים ליום. עשיתי לרכב טסט לפני שבוע והוא עבר בלי שום בעיות ( רמת זיהום האוויר לא אמורה לעלות כשהמים נשרפים?).

ועוד פרט חשוב- אין נזילות.

לרכב בוצע ראש מנוע בעבר. כרגע הבעיה היא לא הראש מנוע אלא רק אטם ראש מנוע שמעביר מים.

בהתייעצות עם מספר מוסכים נאמר לי שלרכב הזה לא ניתם לעשות לא ראש מנוע ולא אטם ראש מנוע שזה בעצם כמו "כוסות רוח למת". מנוע כולל עבודה עולה 5500-6000 שח.

 

מה דעתכם?- האם אפשר לעשות ראש מנוע או שעדיף להחליף מנוע. והאם המחיר הוא סביר?

 

תודה רבה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

המחיר למנוע כולל עבודה בהיתחשב למוסך ישראלי הוא מחיר סביר ביותר אבל לא ניראה לי שקיים מצב שלא כדאי להיתעסק עם האטם עצמו. אחרי הכל זה לא דייהטסו שהראשים שלהם זה חומר זול. עדיין הונדה זה הונדה וממליץ לשמוע חוות דעת נוספת בעניין.

:)
פורסם

נראה לכם שפריצת האטם מחדש לאחר שנה קרתה בגלל עבודה לא איכותית? מה סדר גודל המחיל לעבודה של פאקום ראש מנוע?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

צהריים טובים ,

 

אני לא מאמין שצריך להחליף מנוע , תברר במוסכים אחרים אני כמעט בטוח שיחליפו לך אטם ראש .

125 סוסים לא מספיקים?

הונדה מציתה את הדימיון !! :lol:

פורסם

אין דבר כזה שאי אפשר לעשות ראש מנוע לאקורד או להחליף אטם ומה שמסביב.

בזמנו עשיתי ראש מנוע לאקורד שלי 94, אותה צורה, בעלות של 2000 ש"ח.

 

המוסך שלך רק רוצה לגרוף כסף ממך.

שונא גזענים !.

פורסם

לא ידוע לי אם האטם היה מקורי אבל אני מניח שהעבודה היית חאפרית. אם יפתחו את הראש מה לדעתכם כדאי להחליף על הדרך?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

×
×
  • תוכן חדש...