Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הגיע הזמן לעשות טיפול וגם להחליף דראמים אחוריים,

למישהו יש המלצות ?

הבנתי שרוב חנויות החלפים עובדים עם סוג סיני ואיטלקי. הסינים עולים בערך 200 ואילו האיטלקים 400 שווה להשקיע את ההפרש?

ורפידות יש רמסה

פורסם
שלום הגיע הזמן לעשות טיפול וגם להחליף דראמים אחוריים,

למישהו יש המלצות ?

הבנתי שרוב חנויות החלפים עובדים עם סוג סיני ואיטלקי. הסינים עולים בערך 200 ואילו האיטלקים 400 שווה להשקיע את ההפרש?

ורפידות יש רמסה

במגאן 2 זה דיסקים ולא דראמים.

רפידות קננה איכותיות אבל דיסקים אפשר לקנות זולים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה ללכת על סיניים? היו כבר סיפורים בפורום על התעוותויות ושאר מרעין בישין..

אני ממליץ על צלחות ורפידות של ATE, Lucas, Mintex

יש גם צלחות יחסית זולות וטובות של Bremo (שקר כלשהו שקשור לברמבו אבל לפחות לא סיני)

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אל תחסוך לא בצלחות ולא ברפידות, קנה רפידות מקוריות או TRW זה מה שהולך מקורי מאחורה, מקדימה המקורי הולך של Ferodo. צלחות כדאי לך לקנות Brembo או Pilenga שניהן מעולות.

בצלחות מאחורה יש צורך במיסבים חדשים, ולהעביר את הטבעת של ה ABS קח את זה בחשבון.

לזה שמעליי זה לא שקר ולא כלשהו יש צלחות של ברמבו והן לא חיקוי.

פורסם

בסט מקורי הצלחות מגיעות כבר עם המיסב מורכב וטבעת ABS חדשה.

בצלחות לא מקוריות יש צורך לקנות מיסב בנפרד ולהעביר את הטבעת ABS מהצלחת הישנה.

גם במיסבים לא ממש כדאי לחסוך ועדיף שתקנה תוצרת SNR כמו המקורי או משלל יצרנים כמו INA,SKF,TIMEKEN,NSK,NTN וכו'.

פורסם
אמרתי Bremo לא Brembo

זה לא חיקוי זה כאילו חברה בת שלהם

ל "חברת בת" קוראים BRECO:

http://download.fwheel.com/KATALOG/BREMBO/BREMBO_2010/Brembo_Breco/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקשיב אחי דבר מאוד מומלץ שאני עושה עושה ברכב שלי.

יש לי מוסכניק שאני סומך עליו בעיניים עצומות עושה עבודה נפלאה,ואני בטוח שגם אתה מכיר אחד כזה.

לכן בגלל שבחברה לוקחים בדרך כלל על עבודה לא פחות מ-350 שקל ואפילו יש יותר יקרים,אני בעצמי הולך למרכזי קונה את המוצרים שאני צריך המקוריים,ונותן למוסכניק שלי להחליף לי,במיוחד שמדובר בברקסים.

בבטיחות לא משחקים עדיף אורגינל ואמיתי כי זה החיים שלך,וגם כל התחליפים הם סתם זולים וגם נהרסים מהר.

ממליץ בחום לקנות את המקור כשמדובר בבטיחות וללכת למקום שאתה מכיר שם הוא ייקח לך 100 שקל אוליי על עבודה שזה 20 דקות חצי שעה גג.

פורסם
,וגם כל התחליפים הם סתם זולים וגם נהרסים מהר.

אני מאוד לא מסכים עם המילה " כל ".

מה שאתה עושה, זה קונה מהמוסך חלפים מקוריים בעלות גבוהה, כי לך אין הנחה, וזה מתקזז עם העלות הנמוכה על העבודה אצל המוסכניק שלך.

אם כבר רוצים לחסוך, המוסכניק יכול להזמין אצל הספק חלפים תחליפיים איכותיים (ויש כאלה בשפע, מתוצרת איטליה\ספרד ועוד..) בהנחה שיש לו ולהרכיב לך אותם במחירים לא יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יכול גם להזמין מקורי עם 25% הנחה, חוץ מזה אמרתי אפשר לקנות הכל OEM, אותם היצרנים כמו המקורי רק בלי הלוגו של רנו.

redeye שום מוסך לא עובד בהתנדבות ולא יקח על זה מאה שקל, זה גם לא לוקח 20 דק'

פורסם

צלחות חייבות להיות מאוזנות! אם קונים צלחות סוג ג' הגל מלא יהיה מאוזן!

למה לחסוך 100 ש"ל על צלחות?? כן זה ההפרש!!

צלחות של TRW או TEXTAR צריכות לעלות משהו כמו 260 לזוג. אני מאוד מרוצה מה TEXTAR ששמתי בBMW שלי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...