Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על טנדר 2x4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני מחפש המלצה לטנדר, 2x4, סביבות השנים '00-'02.

מה טווח המחירים המקובל לרכב יד שנייה כזה?

מהם המומלצים? המומלצים פחות? ממה להתרחק בכל מחיר?

אודה לעזרתכם!

פורסם

היי

שתיים על ארבע מאוד מומלץ בשנים אלו טויוטה 2.5 ליטר רק שהמחיר שלו כרכב משומש גבוה בצורה ניכרת משאר המתחרים

הביקוש הרב בגלל אמינות גבוהה , עלות אחזקה וטיפולים נמוכה וצריכת ד לק של 1/12 בידני

למי שרוצה רכב עם כח יעבור לאיסוזו איפון 3.1 הרבה יותר חזק . צריכת דלק בהתאם ואמינות קצת פחות טובה. עלות מוסכים סבירה ובסה"כ תמורה טובה לשקל.

מחירים בין עשרים לארבעים אלף

לא היה לי ניסן ולא מזדה שלפי חברים אומרים שבסהכ בסדר

מיצובישי לדעתי הכי פחות משתלם בגלל חוסר אמינות וצריכת דלק

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

על האיסוזו אני אישית ממליץ הייתה לי אחת כזאת 4X4,

מעבר לכך אני יכול להמליץ לך על ניסאן ווינר, רכב מעולה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הכי חשוב זה להתרחק ממיצובישי מגנום, היה לנו כזאת בעסק וזה האוטו הכי לא אמין שקיים לדעתי, קנינו אותו חדש ובמשך 3 שנים עשינו פעמיים, ראש, טורבו, קלאץ, ועוד המון חלקים, הרכב מרגיש חלש מאוד, צריכת דלק מטורפת, בקיצור ממש לא מומלץ.

אם כבר בשנים האלו אז טנדר טויוטה אבל נדיר למצוא וכשמוצאים אז המחירים לא ממש זולים, נסה למצוא אחד שמורה ושווה לשלם קצת יותר ולהיות בראש שקט עם רכב נהדר לעבודה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
הכי חשוב זה להתרחק ממיצובישי מגנום, היה לנו כזאת בעסק וזה האוטו הכי לא אמין שקיים לדעתי, קנינו אותו חדש ובמשך 3 שנים עשינו פעמיים, ראש, טורבו, קלאץ, ועוד המון חלקים, הרכב מרגיש חלש מאוד, צריכת דלק מטורפת, בקיצור ממש לא מומלץ.

אם כבר בשנים האלו אז טנדר טויוטה אבל נדיר למצוא וכשמוצאים אז המחירים לא ממש זולים, נסה למצוא אחד שמורה ושווה לשלם קצת יותר ולהיות בראש שקט עם רכב נהדר לעבודה.

אבל המחיר של טויוטה פסיכי.

לקנות רכב עם 10 שנים על הכביש וחצי מליון קילומטר ב 30K?

שווה את הכסף?

פורסם

לא רק המחיר פסיכי, הטויוטה היילקס מתעללת בנוסעיה מלפנים ומאחור,

מניסיון! רכב ממש מגעיל - אבל אמין ביותר, והשם של האמינות שלו גורם לבעלי היילקס

לבקש כמה מצלצלים יותר על רכב שהוא בסך הכל מצויין, אבל הוא ממוצע מינוס,

לאיסוזו איפון לא יהיה חסר לך כוח (3.1-TDI) זה רכב חזק וזה טנדר נוח יותר מכל טנדר בנישה שלו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הבעיה היחידה שהוא פשוט מכוער האיסוזו.

האם ההבדל בנוחות כל כך משמעותי?

אני מתחיל להתכוונן על ניסן ווינר TDI 4X4 שנת 99.

מה חשוב לבדוק ברכב כזה לפני שקונים אותו?

למה יש כזה הבדל עצום במחיר בין יד שתיים (32K) ללוי יצחק (38K).

אגב , יש לי ניסיון של רכבי שטח בערך כמו לילדה בת 6 אז בבקשה בזהירות כאן.

• תוכן חדש...