Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול לראות בזאפ קניתי הכל בפומפה.

הכל עלה לי 3500 ש"ח. לא כולל התקנה.

עריכה

ראיתי את השרשור שלך אתה לא רוצה רדיו דיסק. אז זה יוצא 2700.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

500 התקנה.

תבוא למפגש הבא ותשמע את הסאב שלי.

מחר אני יצלם באיכות יותר טובה.

285464_261942350483267_100000025125024_1200661_8053411_n.jpg

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

האמת יש מצב שהוא ענק:-)

כן הכל כולל הכל!! התקנה במקום איכותי! (אפשר גם להתקין ב350 אבל לא שווה)

פורסם

לבינתיים דווקא מתא המטען נראה שעשו לו עבודה יפה מאוד - תא המטען נקי לגמרי.

מעניין אם השתמשו בסופיות כבל במגבר (לא שזה חובה זה פשוט מקצועי יותר - גם בלי נעלי כבל אם תופסים נכון את החוטים אז הכל בסדר).

מה שבטח לא נוכל לראות זה איך התקינו את המידבאסים - על הגבהות עץ? התקנה מסיבית?

האם השתמשו בחיווט בעובי תקני לאורך כל הדרך?

אם לאורך כל העבודה דאגו לבודד לו את החוטים, עשו את מה שרשמתי מעלה, שמרו על פיוז ומרחק פיוז תקינים.

אז הוא קיבל התקנה פנטסטית בשביל 500 שקלים.

אם לא - אז הוא קיבל התקנה ב500 שקלים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוב העבודה היא בדלתות- השחלת חוטים לוקחת המון זמן.

גם כן התאמת טבעת עץ מדויקת שתשמור על הרמקול ותשפר את הסאונד.

את זה לא רואים :|

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אה סרול

:-P

זה בדיוק מה שרשמתי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש שימוש בסופיות בצורה קצת שונה, המתקין חיבר לכל הכניסות והיציאות מהמגבר סופיות. אבל אז זה לא נכנס טוב. אז הוא חתך את הפלסטיק שעוטף את הסופיות והוריד את הU( מה שיוצא מסופיות ככה זה נראה כמו האות U). ואז חיבר למגבר זאת אומרת שהכבל עטוף בברזל.

יש קצת תמונות של ההתקנה וגם של האוטו.

תמונה 2.jpg

תמונה 3.jpg

תמונה 4.jpg

תמונה 5.jpg

תמונה 1 (1).jpg

תמונה 2 (1).jpg

תמונה 3 (1).jpg

תמונה 5 (1).jpg

פורסם

מבסוטטטט! :-) ישבתי אתמול עם המתקין והכל מכוון טוב. אני לא רוצה סתם לגעת.

באמת מוזר זו תיבה מקורית של הסאב.

• תוכן חדש...